10 Beneficii ale utilizarii unui filtru de apa

Aquarion Calivita Beneficii

 

1. Filtru de apa indeparteaza gustul si mirosul apei prin indepartarea clorului si a bacteriilor.

2. Filtru de apa elimina de asemenea plumbul din apa potabila, prevenind astfel patrunderea acestei substante nocive in organism.

3. Achizitionarea unui filtru de apa rezulta intr-o sursa de apa curata, sanatoasa, care costa mai putin decat apa imbuteliata pe termen lung.

4. Filtrul de apa reduce riscul de cancer rectal, de colon, si cancerul de vezica prin indepartarea clorului si produselor pe baza de clor din apa potabila.

5. Partea de carbon a filtrului poate elimina selectiv substantele periculoase din apa potabila pastrand in acelasi timp mineralele sanatoase care echilibreaza pH-ul apei.

6. Prin faptul ca bem apa curata si filtrata, ne mentine o stare buna de sanatate si ne protejeaza de afectiuni care pot rezulta in urma consumului de apa nefiltrata.

7. Filtru de Apa Aquarion asigura apa curata si sanatoasa pentru gatit, precum si pentru baut, la fel de comod ca apa de la robinet.

8. Filtru de apa reduc considerabil riscul de boli gastro-intestinale, cu mai mult de 33%, prin eliminarea criptosporidium si giardia din apa de baut.

9. Consumul de apa curata este important pentru copii, apa curata ajutand la o dezvoltare normala si armonioasa a copiilor.

10. Filtru de apa sunt ultima linie de aparare intre corp si peste 2100 de substante neprielnice sau toxice care se pot afla in apa de baut.

 

Aquarion Calivita este un aparat de filtrat apa extrem de performant, care produce apă ionizată alcalină sau acidă, bogată în oxigen, dar fără conţinut de metale grele şi substanţe toxice, la nivelul de pH ales de utilizator. Alimentaţia noastră, majoritatea aditivilor alimentari şi unele medicamente pot cauza acidificarea organismului. Apa ionizată poate alcaliniza excelent organismul, şi, în plus, are efecte antioxidante.

Apă alcalină ionizată

 • Treapta 1: pH 8.5 – în faza introductivă, prima fază a curei de băut, pentru a înlocui apa de la robinet.
 • Treapta 2: pH 9.0 – în faza de tranziţie a curei de băut, timp de 2-3 zile, pentru a înlocui apa de la robinet.
 • Treapta 3: pH 9.5 – ideală pentru consumatorii regulaţi şi pentru prepararea cafelei, ceaiului sau supelor.
 • Treapta 4: pH 10.0 – numai pentru gătit!

Apă acidă ionizată (numai pentru uz extern!)

 • Treapta 1: pH 6.5 – pentru gargară şi spălatul pe dinţi
 • Treapta 2: pH 6.0 – pentru spălarea şi curăţarea feţei.
 • Treapta 3: pH 5.5 – pentru sterilizarea ustensilelor  şi suprafeţelor din bucătărie fără substanţe chimice.
 • Treapta 4: pH 5.0 – pentru obţinerea unui efect de sterilizare mai puternic.

Folosind Aquarion, puteţi seta apa alcalină sau acidă pe patru trepte. Profitaţi de oportunităţile oferite de Aquarion şi ajustaţi valoarea pH-ului din apă în funcţie de modul în care intenţionaţi să o utilizaţi!

 

Pentru cine recomandăm Filtru de Apa Aquarion?

Apa alcalină

 • Persoanelor care doresc să consume zilnic  apă curată, fără subtanţe toxice.
 • Persoanelor a căror dietă nu conţine cantităţi mari de alimente alcalinizante.
 • Persoanelor care prezintă problemele digestive şi de reflux gastrointestinal*.
 • Persoanelor care urmează diete de detoxifiere.
 • Persoanelor care urmează un tratament pentru gingivită sau infecţii bucale, ca adjuvant.
 • Persoanelor care urmează des regimuri alimentare stricte.

Apă acidă

 • Tuturor, pentru tratarea pielii şi a feţei.
 • Ca picături nazale, pentru tratarea congestiei nazale.
 • Apa cu un pH ridicat poate fi folosită în gospodării pentru sterilizarea suprafeţelor fără a se folosi substanţe chimice.

De ce Aquarion Calivita?

Apa curată, de calitate, este esenţială pentru existenţa tuturor fiinţelor vii. Necesarul zilnic de apă al oamenilor este de 2-3 l, însă majoritatea dintre noi consumăm mult mai puţin, în special din obişnuinţă. În orice caz, multe persoane pun consumul redus de apă pe seama proastei calităţi (gust, miros) a apei de la robinet. În astfel de cazuri, sau nu bem destulă apă, sau bem altfel de lichide, de cele mai multe ori din surse neadecvate (băuturi carbogazoase îndulcite, ceai negru, apă cu un conţinut foarte ridicat de minerale, apă medicinală care nu trebuie consumată decât în cazul anumitor boli). Pe termen lung, consumul unor lichide de proastă calitate sau în cantităţi insuficiente poate fi dăunător. Pentru menţinerea funcţionării normale a organismului, avem nevoie de apă curată, fără substanţe dăunătoare.

 

Purificator Apa Pret: 5760 lei