Iun 26, 2017

Analize Pentru Depistarea Carentelor de Vitamine

Categories: Tags:

 

 

 

Analize Pentru Depistarea Carentelor de Vitamine

 

 

 

 

Produse Naturiste Calivita pe baza de vitamine si minerale:

Mega B Complex – 100 Tablete

Stress Management B Complex – 100 Tablete

Full Spectrum –  90 tablete

Power Mins – 100 tablete

Test: vitaminele vara

 

Probabil ca exact in acest moment te bucuri de caldura verii, relaxandu-te pe plaja (sau pe balcon) si savurand o limonda rece si delicioasa … Insa ar fi o idee buna sa iei o pauza de la soare si sa verifici cat de bine informat esti , daca stii ce surprize , placute sau mai putin placute, iti rezerva sezonul cald. Esti pregatit de o provocare racoroasa?

Testeaza-ti cunostintele: completeaza acum chestionarul nostru special de vara!

 

1. Pentru cei mai multi dintre noi, vara este anotimpul in care ne odihnim si ne relaxam. Insa anotimpul cald ascunde si cateva pericole. Caldura provoaca disconfort, putand cauza si unele probleme mai serioase, de la extenuare la insolatie. Care din urmatoarele grupe de populatie nu prezinta un risc sporit in acest anotimp?

a) Persoanele care fac sport si consuma o cantitate suficienta de apa.

b)Persoanele obeze.

c) Persoanele cu boli cardiace cronice.

d) Persoanele care consuma medicamente pentru reducerea tensiunii arteriale.

 

2. Bianca isi ingrijeste pielea cu mare atentie: aplica o lotiune cu factor de protectie solara, foloseste ochelari de soare si are grija sa nu isi expuna prea mult corpul la soare. Putini cunosc insa faptul ca putem folosi si o protectie interna impotriva razelor UV. Ce altceva crezi ca ar mai putea face Bianca pentru a se proteja? Printre raspunsurile de mai jos se numara unul incorect. Care este acesta?

a) Isi poate sprijini bronzarea consumand luteina.

b) Isi poate sprijini bronzarea consumand beta-caroten.

c) Isi poate sprijini protectia oculara consumand luteina.

d) Isi poate sprijini protectia oculara consumand beta-caroten si purtand ochelari de soare de calitate.

 

 

3. Alergiile de toate tipurile sunt des intalnite vara, insa exista o vitamina capabila sa reduca nivelul de histamine (substantele responsabile de reactiile alergice), sa sprijine frumusetea pielii si sa ofere, in acelasi timp, protectie antioxidanta. Care este aceasta?

a) Beta-caroten.

b) Vitamina C.

c) Vitamina B9.

d) Vitamina D.

 

 

4. Imagineaza-ti ca ai ajuns impreuna cu familia in Croatia si trebuie sa inchiriezi un apartament. Care este locul potrivit daca vrei sa te asiguri ca nimeni nu va face alergie?

a) Un apartament mochetat in totalitate.

b) Un apartament cu podea de lemn.

c) Un apartament aflat in apropierea piscinei, pentru a mentine umezeala in camera.

d) Atentie! Toate acestea cresc riscul de reactii alergice.

 

 

5. Inca din copilarie, Violeta sufera de diabet zaharat si are carii, in ciuda faptului ca acorda aceeasi atentie igienei dentare ca ceilalti membri ai familiei. Din cauza tenului foarte sensibil, nu isi expune pielea la soare aproape deloc. In timpul verii, prefera sa stea la umbra sau in casa. Aceasta e singura diferenta dintre stilul ei de viata si cel al celorlalti membri ai familiei. Crezi ca exista vreo legatura intre problemele ei dentare si faptul ca nu se expune la soare?

a) Nu, nu exista nicio legatura.

b) Da, exista o legatura intre cele doua.

c) Nu, problemele dentare au probabil legatura cu faptul ca sufera de diabet.

d) Diabetul si lipsa de soare nu au legatura cu cariile: conditia precara a dintilor se datoreaza genelor pe care le-a mostenit.

 

 

6. Iti petreci impreuna cu sotul o vacanta bine meritata in Egipt. Aveti multe programe la dispozitie, insa sotul tau e alergic la acarieni si la par de animale, prin urmare trebuie sa alegeti cu atentie. Pentru care dintre urmatoarele programe poate opta?

a) Scufundari

b) Golf

c) Plimbare pe camila

d) Plimbare cu barca

 

 

7. Faci jogging cu Iulia, care iti spune ca vrea sa plece in concediu, dar nu se poate hotari unde. Trebuie sa aleaga intre patru destinatii. Unul dintre copiii ei are alergie la fan, celalalt , eczema. Ce i-ai recomanda dintre urmatoarele destinatii?

a) Marea Adriatica (Croatia)

b) Alpii austrieci

c) Londra

d) Mai bine ar sta acasa, e cel mai sigur

 

 

8. Toxiinfectiile alimentare sunt des intalnite vara. Anul trecut, concediul lui Petre a fost complet distrus: el, sotia lui si cei doi copii au fost bolnavi cinci zile din sapte. Ce tip de protectie ii poti recomanda anul acesta pentru a evita sau macar a reduce riscul de toxiinfectie alimentara?

a) Lactobacillus acidophilus

b) Coenzima Q10

c) Lactuca virosa

d) Lactoterapie

 

 

9. Mihai s-a confruntat cu simptomele depresiei nu doar in lunile intunecate de iarna, ci si in timpul verii. Unul din prietenii lui, medic naturst, l-a convins sa ia omega 3 si sa inceapa sa faca jogging, iar Mihai se simte acum mult mai bine. Care crezi ca ar putea fi motivul?

a) O alimentatie echilibrata si activitatea fizica.

b) Consumul sporit de omega 3 si activitatea fizica.

c) a) si b)

d) Niciunul din raspunsurile anterioare: Mihai s-a indragostit, motiv pentru care se simte mult mai bine.

 

 

10. Mircea e boxer profesionist. Dupa vacanta de vara vrea sa participe la un concurs la categoria semimijlocie 71 kg, insa trebuie sa slabeasca cateva kilograme. Ce mineral il va ajuta?

a) Mangan

b) Potasiu

c) Crom

d) Magneziu

 

 

11. Vara s-a terminat si Corina a inceput deja sa se pregateasca pentru concursul nautic de la anul. Care sunt cele mai importante vitamine si minerale pe care trebuie sa le consume in timpul fazei de pregatire?

a) Calciu

b) Vitaminele B

c) Vitamina D

d) Magneziu

 

 

12. In familia Silviei, multe persoane sufera de diverse afectiuni cardiovasculare, mai mult sau mai putin severe, motiv pentru care Silvia acorda o atentie sporita preventiei si doreste sa elimine orice risc in timpul concediului. Ce ar trebui sa aleaga dintre diversele alimente oferite de bufetul suedez?

a) Croasant cu pateu

b) Chifle cu branza si carnati prajiti.

c) Paine integrala cu sunca de pasare si ardei gras.

d) Omleta si paine alba.

 

 

 

13. Eva se plange de oboseala cronica in ultimul timp. La inceput s-a gandit ca e vorba de astenie de primavara , dar problema a trenat pana vara. Ce ii sugerezi?

a) Nu are sens sa isi faca analizele de sange , trebuie doar sa consume fier si problema se va rezolva.

b) Trebuie sa isi faca analizele de sange. Daca are lipsa de fier , va avea nevoie de suplimentare cu fier; daca nu, ar trebui sa ia multivitamine si o doza ridicata de vitamina C.

c) Trebuie sa isi faca analizele de sange si sa foloseasca un produs cu multivitamine.

d) Trebuie sa isi faca analizele de sange si sa aleaga un produs cu multivitamine corespunzator grupei sanguine.

 

 

 

Solutie test: 1 a); 2 a); 3 b); 4 b); 5 b); 6 d); 7 a); 8 a); 9 c); 10 c); 11 a) b) d); 12 c); 13 b);

Arsuri Solare Remedii Rapide

Categories: Tags:

 

 

 

Arsuri Solare Remedii Rapide

 

 

 

A venit vara, incep concediile si vacanta. Tu te-ai hotarat unde mergi? La munte sau la mare? Ambele alegeri sunt excelente, insa trebuie sa fii bine pregatit.

 

Rescue Gel – este un gel de prim ajutor. Reduce imediat intensitatea durerilor reumatice, a crampelor musculare și vânătăile. Este ideal în timpul excursiilor și vacanțelor, revigorează și relaxează pielea arsă de soare și reduce durerea cauzată de mușcăturile de insecte.

 

 

Capcana arsurilor solare

E tentant sa iti schimbi culoarea pielii, dand albul livid pe un bronz ”sanatos” in cateva saptamani. Intrebarea e insa daca aceasta culoare va fi sanatoasa sau doar rosie. Odata ce soarele ti-a ars pielea, simptomele vor aparea in decurs de 4-6 ore: eczema sau, in cazuri mai grave, basici pline cu lichid. Cel mai bine este sa previi, insa, daca raul s-a produs deja, iti recomandam balsamul nostru de prim ajutor, Rescue Gel, cu ingrediente active organice.

 

Acest roll-on Rescue Gel practic contine o serie de plante si extracte de plante, cum ar fi musetel, salvie, rozmarin, gheara dracului, arnica montana, aloe vera, ulei de masline, mentol si camfor, cu ingrediente active care pot patrunde in straturile profunde ale pielii. Datorita efectului de racorire si de calmare a pielii, gelul calmeaza imediat pielea arsa, catifeland-o, hranind-o si sprijinindu-i regenerarea.

 

 

 

Un singur pas gresit

E bine sa avem Rescue Gel la indemana in timpul verii nu doar datorita efectului sau asupra arsurilor solare. Acest balsam se va dovedi de ajutor in multe alte cazuri: mancarimi, intepaturi de tantari, vanatai minore, entorse sau dureri reumatice. Extractul de rozmarin este utilizat nu doar pentru probleme dermatologice, ci si in caz de guta si dureri articulare sau musculare. Mentolul este cunoscut datorita efectului sau de calmare, iar camforul este folosit de mii de ani in caz de dureri reumatice si pentru ameliorarea durerilor musculare si articulare. Gheara diavolului, o planta ierboasa ce creste pe terenuri nisipoase, este utilizata pentru ameliorarea simptomelor reumatice si poate fi de ajutor in tratarea artritei. Extractul de arnica montana este cunoscut pentru efectul sau benefic in caz de dureri articulare, inclusiv de febra musculara, articulatii luxate sau dureri reumatice. Asa ca, in timp ce astepti ca produsul Curcuma Pro sa isi exercite efectele  benefice asupra articulatiilor, poti reduce rapid umflaturile si durerea cu Rescue Gel.

 

Ingredientele active, ba chiar si cele inactive ale gelului sunt 99% naturale, in plus, 95% din ingredientele sale vegetale provin de pe plantatii organice, prin urmare nu contin ingrasaminte chimice, nu sunt modificate genetic si nu irita pielea.

 

 

Gama de produse cosmetice organice OrganiCare

Incearca si celelalte produse din gama de cosmetice organice OrganiCare ! Samponul si balsamul de par, gelul de dus si lotiunea de corp te vor ajuta sa iti hidratezi  si regenerezi parul  si pielea arsa de soare si uscata de mare si vant, gratie componentelor lor vegetale valoroase, oferind in acelasi timp o senzatie placuta de prospetime tuturor membrilor familiei.

Tratament Paraziti Intestinali

Categories: Tags:

 

 

 

 

Tratament Paraziti Intestinali

 

 

 

Pregatiti de drum!

 

Cu toate ca am fi tentati sa credem ca sistemul imunitar este mai slab iarna, nu trebuie sa uitam ca organismul nostru este expus atacurilor diferitelor bacterii, virusuri si ciuperci pe tot parcursul anului. Vara suntem mult mai predispusi sa contactam diferite boli in timpul calatoriilor sau deplasarilor pe care le efectuam.

 

 

Surse de infectie

E un lucru deja obisnuit sa ajungem in concediu pentru ca, dupa doar cateva zile, sa ne petrecem cea mai mare parte a timpului la toaleta, din cauza diareei, la care se mai poate adauga greata, varsaturile, crampele abdominale sau febra. Afectiunea numita diareea calatorului se manifesta la 75% dintre persoanele care calatoresc in tarile in curs de dezvoltare, insa ii poate afecta si pe cei care aleg alte destinatii. Aparita sa nu depinde doar de destinatie , ci este influentata si de varsta sau de celelalte boli de care sufera o anumita persoana, de rezistenta sistemului sau imunitar, de respectarea regulilor de igiena si de obiceiurile alimentare.

 

Diareea calatorului poate fi cauzata de numeroase tipuri de microorganisme (virusi, bacterii, paraziti), care de cele mai multe ori patrund in organism prin intermediul alimentelor sau apei contaminate cu fecale. Alte surse de infectie sunt alimentele tratate necorespunzator, carnea, pestele sau fructele de mare crude sau insuficient preparate termic, fructele si legumele crude, maioneza, sosurile reci, sandvisurile cu legume, inghetata, apa de la robinet si cuburile de gheata.

 

 

Ce putem face cand raul s-a produs deja?

 

Sa luam Paraprotex cu incredere! Produsul nostru de marca s-a dovedit a fi un execelent ajutor pentru membrii nostri in toate calatoriile lor, dar si in toate cazurile in care este necesar sprijinul mecanismelor de protectie ale organismului intr-un mod natural impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusurilor. Paraprotex ofera un sprijin eficient in caz de infectii intestinale  si mentine sanatatea florei intestinale, intarind rezistenta sistemului imunitar prin intermediul mucoasei intestinale.

 

Secretul eficientei sale deosebite consta in spectrul sau larg si in combinatia unica de ingrediente active , stabilita in urma unor indelungate cercetari stiintifice. Pe de o parte, am combinat intr-o singura tableta, o serie de ingrediente active deja apreciate individual de consumatori, cum ar fi ulei de seminte de grefrut, usturoi, nuca si cuisoare; pe de alta parte, le-am suplimentat cu o serie de plante folosite cu succes in medicina traditionala de mii de ani, cum ar fi Quisqualis Indica, iarba de smirna, Barberis Vulgaris si Tabebuia Impetiginoasa.

 

Bucura-te de vacanta si nu pleca de acasa fara Paraprotex.

Mod de administrare Paraprotex: 3 x 1-2 tablete pe zi, in timpul micului dejun sau al cinei.

Paraprotex ingrediente active/tableta:

Quisqualis indica – fruct 150 mg
Chenopodium – pulbere (lama ita) 100 mg
Berberis vulgaris – extract (dracila) 50 mg
Commiphora myrrha (iarba de smirna) 50 mg
Eugenia caryophyllata – ulei (cuisoare ) 50 mg
Tabebuia impetiginosa – pulbere 50 mg
Juglans nigra – pulbere 37,5 mg
Ulei de Juglans nigra 37,5 mg
Citrus paradisi (extract din seminte de grepfruit) 25 mg
Allium sativum – pulbere (usturoi) 12,5 mg

Artrita Tratament Naturist

Categories: Tags:

 

 

 

Artrita Tratament Naturist

 

 

 

Osteoartrita, cunoscuta si sub denumirea de inflamatie osteoartritica, este cea mai raspandita cauza a dizabilitatii fizice la persoanele in varsta. Se preconizeaza ca pana in 2030 mai mult de 20% dintre adultii din America si Europa vor fi diagnosticati si cu aceasta boala, care afecteaza si un numar din ce in ce mai mare de tineri.

 

 

Cu forte unite impotriva artritei:

 

Mai usor impreuna

Osteoartrita este o afectiune articulara activa, cu un fundal inflamator puternic. Deteriorarea articulatiilor si reducerea treptata a grosimii cartilajului cauzeaza, in final, frictiunea directa a osului pe os, deoarece nu mai sunt separate de cartilaj. Aceasta genereaza nu doar durere, ci si alte procese patologice (de exemplu scleroza).

 

 

Cum putem ameliora aceasta afectiune in doar doi pasi?

 

1. Constructia de cartilaj

Una din posibilele metode de tratament al osteoartritei este protectia cartilajului, pentru care recomandam produsele Joint Protex si Joint Protex Forte. Acestea contin cele doua substante care intra in componenta cartilajului, condroitina si glucozamina, sprijinind regenerarea acestuia. In plus, printre ingredientele din compozitia celor doua produse se mai regasesc si acidul hialuronic si MSM, care ajuta la formarea lichidului sinovial in articulatii.

 

2. Reducerea inflamatiei

Terapia de protectie a cartilajului, dupa cum ii spune si numele, se axeaza in special pe regenerarea cartilajului, insa nu poate combate eficient cauza, adica inflamatia. Din acest motiv este foarte important sa o suplimentam cu un produs antiinflamator adecvat. Noul nostru produs, Curcuma Pro se poate dovedi de mare ajutor in acest caz. Curcuma din compozitie prezinta efecte benefice in caz de inflamatii obisnuite si in plus, nu are niciun efect secundar.

 

Curcuma Pro contine pretiosul extract de curcuma, a carui absorbtie eficienta este asigurata de MicroActive si Bioperine.

 

Sprijina eficient refacerea cartilajului articular si suplimenteaza-ti terapia cu substante antiinflamatoare. Alege Curcuma Pro si Joint Protex Forte!