9 semne si simptome al inceputului de diabet

 

 

1. Primele simptome ale diabetului netratat sunt legate de nivelul ridicat de zahar in sange, si pierderea glucozei in urina. Cantitati mari de glucoza in urina pot cauza urinari frecvente si pot duce la deshidratare.

2. Deshidratarea provoaca de asemenea sete si consum de apa ridicat.

3. O deficienta relativa sau absoluta de insulina duce in final la pierdere in greutate.

4. Pierderea de greutate din diabet se intampla in ciuda unui apetit crescut.

5. Unii pacienti cu diabet netratat se plang de asemenea de oboseala.

6. Ameteli si stare de voma apar de asemenea la pacientii cu diabet netratat.

7. Infectii frecvente (cum ari fi infectii ale vezicii, pielii si ale zonelor vaginale) sunt mai des intalnite la persoanele cu diabet netratat sau slab controlat.

8. Fluctuatii in nivelul glucozei din sange pot duce la vedere incetosata.

9. Nivele foarte mari ale glucozei in sange pot duce la letargie si coma.

 

 

Diabet Tratament Naturist:

Nopalin (1-1-1 in timpul mesele cu un pahar mare de apa – ajuta la reglarea cantitatii de insulina si la normalizarea glicemiei) sau Chromium Max (1-1-0 dupa masa, ajuta la reglarea greutatii corporale si echilibreaza functiile pancreascului astfel normalizand valorile glicemiei)

Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, datorita continutului sau de ulei concentrat de peste ajuta la scaderea colesterolul rau si la reducerea nivelului de lipide din sange; omega 3 ajuta la previne formarea cheagurilor de sange)

Rhodiolin (1-1-0 dupa masa, regleaza ritmul cardiac si asigura o buna irigare a muschiului inimii prin destresarea sistemului nervos)