Acai Berry Pret

 

 

 

Acai Berry Pret 142,56 lei

Pentru multe secole, puterea de vindecare a boabelor de acai a fost necunoscuta in afara padurilor amazoniene, din cauza faptului ca acest fruct uimitor creste in salbaticie. Se crede ca padurile tropicale deţin cheia tratarii şi prevenirii multor din bolile cele mai de temut ale omenirii, iar daca aceste păduri dispar, o data cu ele dispar si aceste remedii.

 

 

Acai berry creste ca o planta salbatica. Aceasta este cunoscuta pentru culoarea sa intensa, precum si pentru faptul ca este o sursa bogata de vitamine si antioxidanti importanti.

 

 

Beneficiile majore ale acaiului sunt beneficiile sale puternice asupra sanatatii inimii. Acai Berry este cunoscuta ca o sursa bogata de compusi numiti antociani.

 

 

Acai Berry este, de asemenea, o sursa bogata de fibre dietetice şi proteine, în plus faţă de un nivel ridicat atât de acizi grasi omega-6, cat si omega-9, despre care se crede ca au un efect protector asupra inimii si sistemului cardiovascular. Acizi grasi Omega-6 şi omega-9 continuti de boabele de acai pot juca, de asemenea, un rol important în scăderea nivelului de colesterol în sânge.

 

 

În plus faţă de aceste beneficii, acai berry are un rol important in incetinirea procesului de imbatranire. Aceasta planta este cunoscuta ca unul dintre cele mai puternice alimente care lupta impotriva imbătrânirii. Se crede că acest efect anti-imbatranire vine de la combinaţia de niveluri ridicate de antociani si antioxidant, precum si vitaminele pe care aceste fructe le contin. De fapt, este cunoscut faptul ca acai berry conţine de zece ori mai multe vitamine antioxidante decat strugurii, şi de două ori mai multe decat afinele.

 

 

Pentru mulţi ani, acai berry se gasea foarte greu, chiar şi în magazinele naturiste. Insa, o data ce reputatia acestui fruct a continuat să crească, si disponibilitatea acestuia s-a marit. Acum puteti cumpăra Acai berry sub forma unor băuturi excelente, extrem de concentrate, puternice si foarte sănătoase.

 

 

Acai berry este cu adevarat unul dintre alimentele cele mai naturale, cu proprietati curative puternice, care ar trebui inclus in orice dieta sanatoasa.

 

Acai Berry Contraindicatii:

Singurul efect secundar potential este daca aveti o alergie la polen. Puteti de asemenea sa aveti o alergie la consumul in cantitati mari de acai. In general acaiul este perfect sigur.