ac-zymes-plus
Noul AC-Zymes Plus a sosit!
Noul nostru produs reprezintă versiunea actualizată şi îmbunătăţită a îndrăgitului AC-Zymes, care este acum mai puternic şi mai complex, cu alte cuvinte mai eficient decât predecesorul său.
De multe ori îţi dai seama că ceva nu merge cum ar trebui în interior când te confrunţi cu probleme intestinale, în urma unei infecţii de durată sau a tratamentului cu antibiotice.
Echilibrul florei intestinale este periclitat semnificativ dacă boala e acompaniată de un stres permanent sau dacă fumezi, consumi alcool sau nu ai mese regulate.
Acestea sunt situaţiile în care ai nevoie de un produs cu probiotice adaptat situaţiei tale, care să îţi trateze problema într-un mod complex, pe mai multe căi.

De ce este AC-Zymes Plus alegerea ideală pentru tine?

  • Deoarece nu conţine doar 2, ci 6 miliarde de bacterii benefice. Astfel, regenerarea poate fi mai rapidă şi mai uşoară.
  • Deoarece nu conţine doar una, ci 6 tipuri de tulpini bacteriene. Graţie complexităţii sale, va fi mai apropiat de compoziţia propriilor tale bacterii intestinale, iar diferitele tulpini îşi vor sprijini reciproc efectul.
  • Deoarece este completat cu prebiotice. Dacă într-un singur produs le oferi şi hrană bacteriilor benefice, le accelerezi multiplicarea şi activitatea.
  • Fiindcă este un produs complex, perfect pentru tratarea dezechilibrelor florei intestinale cauzate de mai mulţi factori nocivi.
  • Deoarece, pe lângă situaţiile obişnuite, în care te confrunţi cu o infecţie sau te refaci de pe urma diareei, te ajută să faci faţă şi afecţiunilor prelungite şi dificile, cauzate de stres (IBS), de exemplu.