Alcoolismul Tratament Naturist

 

 

 

Alcoolismul Tratament Naturist Recomandat de Dr. Cojocaru Valentina:

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips 2,5 ml/zi ( o jumatate de lingurita)- inainte de masa cu 30 de minute – pentru o protectie antioxidanta puternica, cresterea imunitatii, reducerea infectiilor ce apar fercvent in consumul de alcool.

Resveratrol PLUS 1 capsula/zi- inainte de masa cu 30 minute sau la doua ore dupa masa– protective impotriva efectelor nocive aleradicalilor liberi, controleaza actiunea toxica a alcoolului asupra celulelor organismului, benefic in intoxicatiile alcoolice.

Ocean 21 2 linguri o data/zi- inainte de masa cu 30 de minute– contine mai mult de 200 de substante biologic active benefice pentru organism ( 8 tipuri de alge marine, plante,vitamine, antioxidanti, aproximativ 60 de substante minerale, circa 24 aminoacizi si enzyme). Reprezinta un excellent detoxifiant, sprijina functia ficatului si pancreasului, vitalizeaza si energizeaza organismul aflat in sevraj.

Rhodiolin 3 caps/zi- dimineata, pranz, seara, inainte de masa – sprijina organismul impotriva sevrajului, induce stare de calm si relaxare, impiedica recidivele. Nu determina dependenta, se poate utiliza pentru mult timp.

Aplicati tratamentul 1-2 luni sau pana la remiterea simtomelor si verificare prin analize de sange si ecografie abdominala sau aparat de biorezonanta.

BioHARMONEX – ESTE UN APARAT DE BIOREONANTA CONCEPUT SPECIAL PENTRU UZUL LA DOMICILIU. Opereaza conform principiilor biofizicii, mai exact ale biorezonantei, si anume fiecare celula vie din corpul uman are un camp electromagnetic propriu. Acest camp electromagnetic reprezinta una din modalitatile de comunicare dintre cellule, prin carese initiaza si controleaza diferitele procese din organism. BioHarmonex genereaza un camp electromagnetic extern, care poate sprijini procesele natural ale corpului. Poate fi folosit pe programul reincarcare mentala pentru o relaxare adecvata, limfatic- pentru detoxifiere, durere- pentru o stare generala de bine in orice circumstante, relaxare- pentru reincarcare, nervi, vedere, detoxifiere, circulatie, respirator- pentru cei cu functie respiratorie modificata, probleme pulmonare, ficat/pancreas- sprijina aceste doua organe, meridian- armonizeaza activitatea meridianelor de acupunctura, bioritm- pentru un bioritm armonios.

 

Familia, prietenii trebuie sa acorde sprijin si atentie deosebita celor cu probleme. Nu-i respingeti si nu-i izolati. Este ultimul lucru de care au nevoie. Oferiti-le motivatia pentru a putea lupta cu viciul. Ajutati-va de un psiholog, mergeti la homeopat, sustineti-i cu o alimentatie corespunzatoare ( vezi articol Stil de viata alcalin) si hidratare ( vezi Aquarion), detoxifiati-le organismul pentru a elimina mai usor sevrajul si complicatiile consumului cronic de alcool. Cu acestea, cu rabdare, calm, credinta si iubire, alcoolul este invins.

 

 

 

Pentru majoritatea adultilor, consumul moderat de alcool nu este, probabil, daunator. Cu toate acestea foarte multe persoane adulte au o tulburare legata de alcool. Consumul de alcool provoaca astfel suferinta si daune fizice si psihice. Aceste tulburari includ alcoolismul si abuzul de alcool.

 

Alcoolismul sau dependenta de alcool este o boala care cauzeaza:

Dorinta – o nevoie puternica de a bea alcool

Pierderea controlului – sa nu fie in stare sa se opreasca din baut o data ce a inceput.

Dependenta fizica – simptome de sevraj

Toleranta – necesitatea de a bea mai mult alcool, pentru acelasi efect.

 

In cazul abuzului de alcool, nu sunteti dependent fizic, dar aveti o problema serioasa. Bautura poate cauza probleme la domiciliu, locul de munca sau la scoala. Acesta poate sa ne determine sa ne punem in situatii periculoase, sau poate duce la probleme juridice sau sociale.

 

O alta problema comuna este bautul excesiv pentru o perioada scurta. Inseamna consumul a cinci sau mai multe bauturi in decursul a doua ore pentru barbati, iar pentru femei patru bauturi in doua ore. Prea mult alcool este periculos, consumul excesiv de alcool poate creste riscul anumitor tipuri de cancer, acesta provocand leziuni la nivelul ficatului, creierului si altor organe.

 

Consumul de alcool in timpul sarcinii poate afecta copilul. Alcoolul creste de asemenea riscul de deces din accidente auto, omucidere si sinucidere. Daca doriti sa nu mai beti, exista ajutor. Puteti incepe prin a discuta cu medicul de familie, tratamentul fiind posibil sa includa medicamente, consiliere si grupuri de suport.

 

Tratamentul alcoolismului vizeaza:

  • Rezolvarea cauzei care a dus la consumul zilnic de alcool ( pierderea locului de munca, probleme in familie, pierderea unei fiinte dragi, dezamagire, singuratate, anturaj). Aici este nevoie de sustinerea familiei sau prietenilor sau rudelor apropiate, consiliere psihologica si tratament homeopat.
  • Pentru a impiedica recidiva, motivatie puternica, autocontrol zi de zi. In fiecare dimineata, pacientul poate rosti “ Ma iert, ma iubesc, ma respect. Sunt puternic, sunt echilibrat, sunt sanatos, am invins lupta cu alcoolul. Aleg un stil de viata sanatos. Sunt fericit ”. Daca pacientul nu poate sau nu doreste sa o faca, oricine din cei apropiati poate sa spuna in locul pacientului. Rosteste numele si spune “ te ierti, te iubesti, te respecti. Esti puternic , esti echilibrat, esti sanatos, ai invins lupta cu alcoolul. Alegi un stil de viata sanatos. Esti fericit”. Se pot formula in functie de fiecere persoana, tinand cont de stare si de nevoi si se repeata DE 21 ORI,  TIMP DE 28 ZILE.. Se poate aplica de mai multe ori/zi, APLICATI IN PRIMUL RAND DIMINEATA SI SEARA. Dr Larisa Dumbrava in brosura Bratara Neuro 21 ne vorbeste despre faptul ca neurostinta demonstreaza aparitia unei frecvente noi, dupa repetarea e 21 ori a aceeasi afirmatii, si anume intrarea in frecventa mintii subconstiente care este evidentiat la monitorizarea continua a electrocefalogramei. Continuarea rostirii afirmatiei mai mult de 21 de ori, intensifica procesul prin mentinerea pe frecventa creatiei, atat timp cat veti continua repetarea. Dr Larisa Dumbrava ne reaminteste ca poarta Taramului Creatiei se deschide la a 21-a afirmatie. Ccu cat atentia si timpul acordate acesteia sunt mai sustinute, cu att aceasta se vaimplinii mai rapid. Dupa o perioada de 28 zile de lucru sau mai repede, apar restructurari neuronale evidente. Aceste modificari ale campului electromagnetic propriu, urmate de aparitia de structure noi neuronale vor duce la rezultate concrete, adica se va implini ceea ce ati afirmat. Este ca atunci cand la tramvai sau la tren se schimba macazul, afirma dr Larisa Dumbrava careia ii multumim pentru aceste informatii atat de utile.
  • Ulei essential Young Living Valor – pentru cresterea increderii in sine sau Joy- pentru bucurie la personae triste sau Release- pentru detoxifierea de suferinta sau Acceptance pentru a acepta o situatie.

 

 

Tratament recomandat de Dr Cojocaru Valentina,

Medic specialist Medicina de Familie,

Competenta Homeopatie si Nutritie

Si nu uitati: SA NE HRANIM CU IUBIRE!!!!