Alergii Tratament Naturist

 

 

Alergiile sunt foarte frecvente si in crestere, afectand una din trei persoane, la un moment dat in viata lor. Exista mai multe cauze diferite de alergie si simptomele variaza de la o alergie usiara pana la o alergie care ne poate pune viata in pericol. Alergiile sunt de asemenea unul dintre factorii majori asociati cu cauza si persistenta astmului. Din fericire sunt optiuni eficiente de prevenire si tratament disponibile pentru cele mai multe alergii.

 

Alergiile apar atunci cand sistemul imunitar al unei persoane reactioneaza la substante din mediu, care sunt inofensive pentru majoritatea oamenilor. Aceste substante sunt cunoscute sub numele de alergeni si se gasesc in praful din casa, aimale de companie, polen, insecte, mucegaiuri, alimente si unele medicamente.

 

Atopia este tendinta genetica(mostenita) de a dezvolta alergii. Persoanele cu atopie sunt atopice.

Atunci cand persoanele atopice sunt expuse la alergeni pot dezvolta o reactie imunitara care duce la inflamatia alergica(roseata si umflaturi).

 

Acest lucru poate provoca apoi simptome in:

*Nas si/sau ochi- febra fanului(rinita alergica/conjunctivita)

*Piele-eczeme, urticarie

*Plamani-astm bronsic

O substanta care este un alergen pentru o persoana nu poate fi pentru alta- toata lumea reactioneaza diferit. Probabilitatea (sau riscul) de a dezvolta alergii este crescuta daca alti membri ai familiei sufera de alergii sau astm.

 

Tratamentul alergiilor vizeza:

Tratament igieno-dietetic.

Detoxifiere emotionala

Tratament natural CaliVita: antialergic, detoxifiere, deparazitare, alcalinizare

Tratament fitoterapic

Tratament homeopat

Tratamentul igieno-dietetic.

Alimentatie alcalina ( vezi articol Stilul de viata alcalin). Se renunta cel putin pentru o perioada la aimentele cu potential allergen: fructele cu seminte mici, oleaginoase, lactate, albus de ou, paine din faina de grau si de secara, miere. Nici carnea nu o recomand in exces. Asa cum mentionam mai sus, recomand consumul de alimente alcalina. Acidoza=inflamatie intretine alergia. Modul de preparare al alimentelor: fiert, cuptor, aburi si cat puteti de mult crud.

Hidratare cu apa alcalina, 2-2,5 l apa/zi. Dimineata la trezire-se consuma 3 pahare mari cu apa