Aloe Vera Ingrijire

 

 

 

 

Aloe Vera beneficii:

Aloe vera este unal dintre greii adevarati ai plantelor medicinale, și există nenumarate studii de cercetare în ceea ce privește beneficiile aloe vera, ceea ce nu se poate spune despre dintre alte plante medicinale. Dacă nu aveți o planta aloe vera pe pervazul ferestrei bucătărie, luati-va una data viitoare cand sunteti in oras, deoarece aloe vera este o plantă cu adevărat uimitoare. Aloe vera este adesea folosită pentru a trata arsurile, zgârieturile şi arsurile solare și este ingredientul activ dintr-o serie de laxative alternative naturale. Citeste articolul 8 Beneficii Pentru Sanatate ale Sucului de Aloe Vera

 

 

 

Aloe Vera planta:

Aloe vera are un gust dezgustător de amar, făcându-o inutilizabila in gastronomie, dar chiar aceasta proprietate este ceea ce o protejează în sălbăticie, pentru ca animalele opteaza pentru alte gustari mai bune. Aloe vera este o planta ușor de crescut și necesită doar un pic de îngrijire; cel mai important este sa o protejati de îngheț. Aloe vera seamănă cu un cactus datorita frunzelor sale spinoase si groase, dar este un membru al familiei crinului si cepei.

 

 

Aloe Vera ingrijire

Aloe vera necesită temperaturi de peste 4 grade ca să crească în mod corespunzător și, din cauza aceasta, cele mai multe plante aloe vera sunt cultivate în containere care pot fi mutate in alt loc atunci când se apropie vremea rece. Aloe vera va tolera solul sărac și cu puțină apă, iar condițiile de creștere seamana foarte mult cu cele folosite pentru cultivarea cactusului (asanare si mult soare). Primăvara și vara lasati solul sa sece putin inainte de a uda planta, dar în timpul iernii, lasati solul se sece complet înainte de a adăuga apă. O planta aloe vera va supraviețui în acelasi ghiveci timp de mulți ani, și se pare că preferă rădăcini oarecum aglomerate, așa că sa nu credeti că-i faceti o favoare daca o puneti intr-un ghiveci mare si spatios. Dacă trebuie să replantati aloe vera, faceti acest lucru iarna tarziu sau primavara.

 

 Aloe Vera ingrijire si inmultire

Aloe vera se inmulteste prin semințe sau prin eliminarea lăstarilor care cresc la baza plantei. Cel mai bun mod de a desparti acesti lăstari este prin a scoate toata planta din ghiveci si a separa lăstarii de la planta-mamă (ar trebui să aibă rădăcini proprii), punand planta-mamă inapoi in ghiveci. Rupeti frunzele exterioare prima data si folositi-le pentru a calma problemele de piele.

 

Ocean 21 – 946 ml –  contine aloe vera gel si alge marine