Aloe Vera Suc

 

 

 

Ocean 21 – 946 ml contine aloe vera si alge marine – este un produs complex pe baza de alge marine si aloe vera, care contine mai mult de 200 de ingrediente valoroase si are efect triplu: contribuie la detoxifiere, ajuta la regenerarea organismului si ii intareste rezistenta.

Numita si “elixirul tinereţii”, de către ruşi, “planta nemuririi” de către egiptenii vechi sau “remediul armonios”, de către chinezi, aloe vera este, fără îndoială, o planta medicinala bine cunoscuta pentru efectele sale notabile asupra sănătăţii şi în acelaşi timp, ingredientul cel mai utilizat pe scară largă în industria cosmetică. Nici un studiu efectuat pana acum nu a fost pe deplin în măsură să explice minunile acestei plante şi modul în care compuşii săi actioneaza într-un mod miraculos, fiind capabila sa trateze sau sa amelioreze unele dintre cele mai grave boli, precum cancerul sau SIDA.

 

 

Descriere aloe vera:

Aloe vera sau “Aloe Barbadensis” este o plantă care provine din Africa de Nord, care s-a raspandit pe terenurile fertile cu clima blanda. Aspectul său fizic este similar cu cel al cactusului; crusta groasă ascunde un miez suculent, format in cea mai mare parte din apa.

 

 

Aloe vera proprietati:

Substanţa cel mai des folosita a acestei plante este gelul de aloe, un lichid gros, vascos, găsit în interiorul frunzelor. Frunzele sunt folosite în tratamentul arsurilor, iar aloina – un lichid lăptos, amar, de culoare galbena – este folosita cu rolul de laxativ. Aloe vera planta contine: minerale (calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu), vitamine (A, B, C, E, acid folic), aminoacizi, necesari pentru corpul uman. Aloe vera are peste 200 de componente active, inclusiv enzimele si polizaharidele.

 

Principalele efecte pe care planta aloe vera le are asupra organismului uman: fortifica sistemul imunitar, accelereaza si regleaza metabolismul, purifica organismul uman de toxine. Mai mult decât atât, aloe vera are un efect antiseptic (distruge bacteriile, virusurile si ciupercile), aloe vera are proprietati dezinfectante si poate stimula, de asemenea, procesul de regenare al celulelor. Aloe Vera imbunatateste digestia alimentelor.

 

 

 

Aloe vera tratamente:

Aloe Vera si-a dovedit eficienta in tratarea alergiilor, tratarea ranilor si infectiilor pielii si chiar în ameliorarea afectiunilor mai grave. Cu ajutorul acestei plante aloe vera, numeroase afectiuni interne şi externe sunt controlate: astmul, virozele, artrita, artroza, gingivita, bronsita, faringita, inflamatiile intestinale, constipatia, obezitatea, entorsele, spasmele musculare, inflamaţiile cutanate. Eficienţa plantei aloe vera a fost dovedita, de asemenea, în cazurile de anemie, deficit nutritional, insomnie şi depresie; Aloe Vera ajuta la scăderea nivelului de colesterol. De asemenea, aceasta planta aloe vera este utilizata pentru controlarea efectelor secundare ale chimioterapiei si radioterapiei si ameliorarea simptomelor diabetului, hepatitei, pancreatitei si sclerozei multiple.

 

 

Preparate aloe vera:

O gamă largă de produse cu efecte curative si terapeutice sunt obţinute din aloe vera. Aloe vera este una dintre principalele atractii ale industriilor farmaceutice şi cosmetice. Loţiunile si gelurile pe bază de aloe vera sunt utilizate ca protecţie împotriva razelor de soare şi ca un remediu impotriva arsurilor solare. Unguentele cu aloe vera hidrateaza si protejeaza pielea. În plus, unguentul pe bază de aloe vera este eficient in tratarea acneei. Datorita proprietatilor sale, Aloe Vera a fost inclusă în compozitia deodorantelor.

 

De asemenea, aloe vera poate fi administrata intern, datorita influenţei sale hranitoare. Când se amestecă cu alte fructe, aloe vera poate fi ingerata ca o băutură naturală excelenta, bogata în vitamine şi minerale.