Anemie Aplastica Tratament Naturist

 

 

 

Anemie Aplastica Tratament Naturist Recomandat de Dr. Valentina Cojocaru:

Pentru detoxifiere si sustinerea imunitatii sunt recomandate urmatoarele produse CaliVita:

 

  • C 300 Plus with rose and bioflavonoids – 1 tb/zi- fortifica sistemul imunitar, rol in apararea organismului in apararea impotriva stresului oxidative; eliberare prelungita de vit C; reduce efectele extenuarii; sustine sistemul nervos in cadrul tensiunii mentale; creste nivelul de absorbtie al fierului in organism.
  • Oxy Max- picaturi de oxygen – de 3x/zi- 20 pic in 250 ml lichid- se bea- reduce efectele nocive ale mediului toxic, util si celor care traiesc in orase cu grad de poluare mare; imbunatateste metabolismul; stimuleaza absorbtia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor
  • Ocean 21 – 2 linguri de 2x/zi- detoxifica, alcalinizeaza; stimuleaza procesele metabolice; support pentru imunitate; regenereaza celulele
  • Gravital Juice – 2 linguri dizolvate in apa de 2x/zi- support in lupta antivirala, antiinfectioasa, antiinflamatorie; antioxidant puternic; reduce efectele adverse ale radioterapiei si chimioterapiei
  • Pure Yucca – 3 capsule/zi cu multa apa- grabeste excretia substantelor nocive din organism; effect antidiuretic, antiinflamator, antispasmodic, antioxidant; restabileste echilibrul florei intestinale in urma tratamentului cu antibiotic.

Anemia aplastica poate fi secundara chimioterapiei si radioterapiei. In afara curelor se pot efectua detoxifieri, daca starea de sanatate permite: Vitamina C – 1 TB/ZI, Pure Yuca – 3 caps/zi cu multa apa, Oxy Max.

Dupa tratamente indelungate cu antibiotic si medicamente cu puternice efecte adverse toxice pentru organism, curatati organismul, alcalinizati-l cu produse naturale, cu apa de calitate, alcalina si o alimentatie corespunzatoare( vezi articol Stilul de viata alcalin).

 

In cazul sarcinilor programate, este bine ca inainte de concepere , viitorii parinti sa faca o curatire fizica si emotionala. Facand referire la cartea “ O educatie incepe inainte de nastere”, filozoful si pedagogul francez de origine bulgara, Omraam Mikhael Aivanhov  spune” Pentru majoritatea barbatilor si femeilor care se pregatesc sa devina tati si mame, constitutia copilului lor, caracterul, insusirile sale, calitatile, defectele sale, depend de hazard…sau de vointa Domnului despre care nu au o idee foarte precisa. Si cum au auzit totusi vorbindu-se despre legile ereditatii, ei isi inchipuie ca acest copil va semana din punct de vedere fizic si moral cu parintii sai, cu bunicii, cu un unchi sau cu o matusa. Dar ei nu se gandesc ca pot face ceva pentru a favoriza sau impiedica aceasta asemanare, si nici, in general, ca pot contribui la o buna dezvoltare a copilului lor atat in planul fizic, cat si in planurile psihic si spiritual. Ei bine, tocmai aici ei se insala, parintii pot sa actioneze favorabil asupra copilului care va veni …in familia lor”.

 

Curatirea fizica:

  • Detoxifiere cu produse natural care elimina toxine, alcalinizeaza organismul.( vezi mai sus produse Cali Vita), ceaiuri, clisme, hidratare corespunzatoare. Disgravidia estesi rezultatul unui organism cu toxine.
  • Alimentatie alcalina si stil de viata alcalin.( vezi articol Stilul de viata alcalin)

 

Curatire emotionala:

  • Iertare, rezolvarea conflictelor interioare, optimism, incredere, speranta, bucurie, multumire de sine si recunostinta, credinta.

 

Intr- un organism echilibrat, cu o imunitate puternica, orice afectiune, chiar daca exista o predispozitie genetica, are sanse mult mai mici sa se instaleze.

Cartile spun ca nu putem vorbi de o preventie in cazul anemiei aplastice. Putem vorbi de un stil de viata sanatos care poate impiedica declansarea oricarei afectiuni pentru care stim sau nu ca exista o predispozitie. Asa cum mentiona si Aivanhov in citatul de mai sus, putem schimba legile ereditatii, nu numai in cazul copiilor nostri, ci si pentru noi.