Apa Informatii Interesante

= Virtutile apei =

 

 

Apa purifică organismul

Dacă nu bem suficientă apă, sângele se îngroaşă, circulaţia devine greoaie, inima şi rinichii sunt supuşi unui efort suplimentar. Lipsa apei poate conduce la formarea pietrelor la rinichi şi la apariţia infecţiilor urinare. Consumând apă în cantităţi suficiente, ajutăm organismul să se cureţe, deoarece apa este cel mai bun solvent al reziduurilor celulare .

 

Stimulează sistemul imunitar

O bună circulaţie a sângelui este necesară atât menţinerii sănătăţii cât şi procesului de vindecare. Apa ajută sistemul imunitar să lupte cu boala, în lipsa căreia, febra creste si prin deshidratare.

 

Acţionează benefic asupra sistemului nervos

Apa este necesară sistemului nervos prin faptul că stimulează si clarifica gândirea. Lipsa apei conduce la oboseală, dureri de cap, scăderea capacităţii de concentrare, la nervozitate, insomnii şi somn superficial. Aceasta, întrucât creierul se compune 85% din apă.

 

CaliVita ofera dispozitivul Aquarion. Acest dispozitiv este un filtru de apa de inalta calitate, care produce apa ionizata, imbogatita cu oxigen, fara metale grele si toxine. Utilizatorul poate ajusta singur aciditatea si alcalinitatea apei. Apa acida este doar pentru uz extern. Va recomand cu incredere acest dispozitiv, in cazul in care doriti sa achizitionati unul.

 

Aparat de Filtrare a Apei Aquarion Produs in Japonia

 

 

Articol scris de

Dr Cojocaru Valentina

Medic specialist Medicina de Familie

Competenta Homeopatie, Nutritie, Fitoterapie

Si nu uitati: SA NE HRANIM CU IUBIRE!!!!!

 

 

 

Sursa

Cu multumiri: Dr Larisa Dumbrava – Curs nutritie