5 beneficii majore de sanatate aduse de consumul de apa alcalina

 

 

Imbunatatiti starea generala de sanatate, intariti sistemului imunitar si luptati impotriva procesului de imbatranire cu apa alcalina bogata in antioxidanti! Toxinele sunt cauza numarul unu in procesul de imbatranire. Ele sunt de multe ori un rezultat al unei diete necorespunzatoare si al stresului. Toxinele se pot acumula in corp cauzand deteriorarea celulelor care duc la imbatranirea prematura. Cel mai bun mod de a lupta cu toxinele si de a detoxifia organismul este cu antioxidanti. Apa ionizata alcalina este un puternic antioxidant activ.

 

5 beneficii majore ale apei alcaline:

 

1. Detoxifiere

Detoxifica corpul prin eliminarea reziidurilor normale acide acumulate in timpul zilei, in plus elimina toxinele acumulate in corp din mediul inconjurator, medicamente prescrise, alimente artificiale si incetineste procesul de imbatranire. Deseurile acide acumulate in organism pot duce la conditii grave de sanatate. Un pahar de apa alcalina bauta zilnic poate ajuta la neutralizarea aciditatii care se acumuleaza in organism si eliminarea deseurilor acide din celule si tesuturi.

 

2. Hidratarea

Hidratati corpul: acest lucru este esential pentru a mentine sau a recapata sanatatea optima. In timpul ionizarii filtrul de apa alcalina formeaza apa in micro-clustere, care sunt mai usor absorbite la nivelul celular, imbunatatind remarcabil hidratarea corpului. Apa alcalina este bogata in minerale alcaline importante, cum ar fi calciul si magneziul, este energizanta si super hidratanta, ca rezultat al filtrarii electrolizei. Apa ionizata alcalina este filtrata si ionizata, in acest proces fiind eliminate particulele daunatoare si lasand doar mineralele vitale.

 

3. Oxigenare/Antioxidanti

Ph-ul mare al apei alcaline actioneaza ca un antioxidant, cautand si neutralizand radicalii liberi daunatori. Deoarece apa alcalina are capacitatea de a ceda electroni, aceasta poate neutraliza in mod eficient daunele produse organismului de radicalii liberi.

Apa alcalina ionizata cauta radicalii liberi si ii transforma in oxigen pe care corpul il poate utiliza pentru producerea de energie si de oxigenare a tesuturilor. Cancerul si cele mai multe boli nu pot supravietui intr-un mediu oxigenat, alcalin.

 

4. Alcalinizarea pH-ului corpului

Apa alcalina ionizata ajuta la echilibrarea pH-ului organismului nostru, care tinde sa fie acid din cauza dietei alimentare acide, stresului si expunerii la toxinele din mediul inconjurator, cum ar fi smogul. Modificarea pH-ului corpului nostru de la acid la alcalin ajuta la prevenirea cancerului si altor boli grave care nu pot trai in medii alcaline. Restabilirea unui pH adecvat al corpului duce la un impuls de energie si o stare de sanatate generala imbunatatita.

 

5. Intarirea sistemului imunitar

Intariti sistemul imunitar pentru a maximiza capacitatea capacitatea organismului de a lupta cu bolile si de a se vindeca de la sine.

Un dezechilibru al pH-ului(din cauza unor diete foarte acide pe care majoritatea persoanelor le au) poate determina celulele organismului sa se sufoce. Atunci cand se intampla acest lucru, aceste celule se descompun si in final mor. Ca rezultat, sistemele care sustin sistemul imunitar devin slabite de catre aceasta sufocare si functionarea sistemului imunitar este redusa.

Prin faptul ca bem apa ionizata cu un pH ridicat organismul este capabil sa normalizeze nivelul pH-ului propriu imbunatatind eficacitatea sistemului imunitar si capacitatea organismului de a preveni si de a lupta impotriva bolilor.

 

Aparat de Apa Alcalina AquarionAquarion este un aparat de filtrat apa extrem de performant, care produce apă ionizată alcalină sau acidă, bogată în oxigen, dar fără conţinut de metale grele şi substanţe toxice, la nivelul de pH ales de utilizator. Aparatul are 4 programe de apa alcalina ionizata. Apa acida este doar pentru uz extern.

Filtru Apa Alcalina Ionizata Pret: 5760 lei.