Arnica Gel

 

 

Rescue Gel – este un gel de prim ajutor. Reduce imediat intensitatea durerilor reumatice, a crampelor musculare și vânătăile.

 

Arnica (Arnica montana) a fost folosita în scopuri medicinale inca din 1500 și este încă populara si astazi. Aplicata pe piele ca o crema, unguent, alifie sau tinctura, arnica a fost folosita pentru a calma durerile musculare, pentru a reduce inflamatia si pentru a vindeca ranile. Arnica este frecvent utilizata pentru leziuni, cum ar fi entorse și vânătăi. Ca o planta, arnica este, în general, folosita numai local (pe piele), deoarece arnica poate provoca reacții adverse grave când se administrează pe cale orală.

 

 

Arnica homeopatie

Remediile homeopate orale care conțin arnică folosesc o forma extrem de diluata, care nu este considerata periculoasa. Dacă aveți orice întrebare despre arnica sau tratamentul cu plante, discutați cu medicul dumneavoastră.

 

 

 

Descrierea plantei arnica:

Arnica este o plantă perenă, care crește până la o înălțime de 1 – 2 metri, cu flori galbene-portocalii, similare cu margaretele. Tulpinile sunt rotunde și păroase, care se termină în ramuri de 1-3 flori, cu un diametru de 2 – 3 cm. Frunzele au culoarea verde deschis. Frunzele superioare sunt dințate și ușor păroase, în timp ce frunzele inferioare au marginile rotunjite. Arnica este originara din munții din Europa și Siberia, și este cultivata în America de Nord.

 

 

Arnica beneficii:

Arnica este utilizata topic pentru o gamă largă de condiții, inclusiv vânătăi, entorse, dureri musculare, vindecarea ranilor, flebită superficială, dureri articulare, inflamația de la muscaturilor de insecte, precum și umflarea cauzata de fracturarea oaselor.

 
Preparatele homeopate sunt, de asemenea, folosite pentru a trata durerile musculare, vânătăile, precum și alte condiții cauzate de suprasolicitare sau leziuni. Dozele homeopate sunt extrem de diluate. Ele nu contin o valoare detectabila de planta și sunt, în general, considerate sigure pentru uz intern, atunci când sunt administrate în conformitate cu instrucțiunile de pe etichetă.

 

 

Arnica Contraindicatii:

Ca o planta, arnica este, în general, folosita numai local (pe piele), deoarece arnica poate provoca reacții adverse grave când se administrează pe cale orală.