Ascaridoza Tratament Naturist

 

 

Ascaridoza Tratament Naturist Recomandat de Dr. Valentina Cojocaru:

Tratament Naturist Adulti Recomandat impotriva parazitilor, virusilor si bacteriilor:

Paraprotex (1-1-1 dupa masa, sprijina natural functiile de aparare ale organismului in lupta impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor, oferind un ajutor eficient in caz de infectii intestinale, mentinand sanatatea florei intestinale si intarind sistemul imunitar.)

 

Tratament copii peste 6 ani impotriva parazitilor, virusilor si bacteriilor:

ParaProtex-ul la copii se administreaza astfel : timp de o saptamana, ½ tableta pe stomacul gol, numai inainte de culcare.
Dupa sapte zile, dimineata, pe stomacul gol, inca o ½ tableta, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la o ½ tableta pe zi. Dupa trecerea a doua saptamani, introducem si cea de-a treia jumatate de tableta in timpul mesei principale de pranz. Administrarea tabletelor necesita consumul unei cantitati mari de lichide (1- 1,5 – 2 litri de apa zilnic). Tratamentul poate dura 2 luni si poate fi repetat dupa alte doua luni sau la nevoie.

Gravital Juice 2x15ml/zi

Se recomanda sa se consume nuci, polen, orez brun, cereale, seminte, stafide, lapte de soia pentru continutul de arginine.

 

Tratament copii sub 6 ani impotriva parazitilor, virusilor si bacteriilor:

Oregano Oil 1-2 picaturi in apa plata sau ceai dupa masa de 2-3 ori/zi, pentru o perioada de 1-2 luni. Se poate repeta cura de mai multe ori/an. Utilizaţi acest produs cu foarte multă grijă pentru a evita contactul cu ochii şi membranele mucoase.

 

Ascaridoza este un tip de infecție parazitară. Acești viermi sunt paraziți care folosesc corpul ca o gazdă să se maturizeze din larve sau ouă pentru viermi adulți. Viermii adulți, care se reproduc, pot fi mai mult de un picior (30 cm) lungime. Una dintre cele mai frecvente infecții parazitare de oameni din intreaga lume, ascaridoza este mai puțin frecvente în Statele Unite. Cele mai multe persoane infectate au cazuri ușoare, fără nici un simptom. Dar infestările grele pot duce la simptome grave și complicații. Ascaridoza apare cel mai frecvent la copii, în regiunile tropicale și subtropicale ale lumii – în special în zonele cu salubritate si igienă deficitară.

 

Ascaridoza simptome:

Majoritatea persoanelor infectate cu ascaridoză nu au nici un simptom. Moderată până la infestările grele determină simptome variate, în funcție de partea corpului afectată.                   

 

În plămâni  

După ce ingeră ouăle ascaridozei microscopice, care ies în intestinul subțire, iar larvele migrează prin fluxul sanguin sau sistemul limfatic în plămâni.

 

În acest stadiu, este posibil să apară semne și simptome similare cu astm sau pneumonie, inclusiv:      

           

Tuse scurtă persistentă de respirație șuierătoare

După ce a petrecut șase până la 10 zile in plămâni, deplasarea larvelor la gât, în cazul în care le tușiți și apoi le înghițiți. În intestine larvele de transformă în viermi adulți în intestinul subțire, și viermii adulți de obicei trăiesc în intestine până mor.

 

În ascaridoza ușoară sau moderată, infestarea intestinală poate provoca:  

Greață ușoară, dureri abdominale și vărsături diaree sau tuse cu sânge

Dacă aveți un număr mare de viermi în intestin, este posibil să aveți: dureri abdominale pierdere severă oboseală vărsături în greutate sau de malnutriție, un vierme în vomă.

 

Ascaridoza cauze:        

Ascaridoza nu se răspândește în mod direct de la persoană la persoană. În schimb, o persoană trebuie să vină în contact cu solul amestecat cu fecale umane care conțin ouă azcaridiene sau apă infectată. În multe țări în curs de dezvoltare, fecalele umane sunt utilizate pentru îngrășăminte, sau instalații sanitare precare care permit deșeurilor umane să se amestece cu solul în curți, șanțuri și câmpuri. Copiii mici se joacă de multe ori în murdărie, iar infecția poate apărea dacă au pus degetele murdare în gură. Fructele nespalate sau legumele cultivate în sol contaminat, de asemenea, poate transmite ouă ascaridiene. Ciclul de viață al unui parazit ingestios. Ouăle ascaridiene microscopice nu pot deveni infecțioase fără a intra în contact cu solul. Oamenii pot ingera accidental solul contaminat prin punerea mâinii la gură, prin contact sau prin consumul de fructe sau legume crude, care au fost cultivate în solul contaminat.

 

Migrația

 

Larvele trapa de ouă în intestinul subțire și apoi penetrează peretele intestinal pentru a ajunge în plămâni, prin fluxul sanguin sau sistemul limfatic. După maturare timp de aproximativ o săptămână, în plămâni, larvele rup căile respiratorii și de legătură la gât, în cazul în care acestea sunt tușite și înghițite.

 

Maturarea

Odată reveniți înapoi în intestine, paraziții de transformă în viermi masculi sau femele. Viermii femele pot fi mai mult de 15 inci (40 cm) lungime și un pic mai puțin de un sfert de inch (6 milimetri) în diametru. Viermii de sex masculin sunt în general  mai mici.                              

 

Reproducere                           

Viermii masculi și femele se împerechează în intestinul subțire. Viermi femele pot produce 200.000 de ouă pe zi, după care părăsesc corpul în fecale. Ouăle fertilizate trebuie să fie în sol timp de cel puțin 18 zile înainte de a deveni infectioase. Întregul proces de la ingestia de ouă la depozite de ouă durează aproximativ două sau trei luni. Paraziții azcaridieni pot trăi în corpul uman pentru un an sau doi.