Astm Tratament Naturist

 

 

Astm Tratament Naturist Recomandat de Dr. Valentina Cojocaru:

 

Astmul este o afecțiune în care căile respiratorii strâmte se umflă și produc mucus în plus. Acest lucru se poate declanșa respirație dificilă și tuse uscată, respirație șuierătoare și dificultăți ale respirației. Pentru unii oameni, astmul este o problemă minoră. Pentru alții, aceasta poate fi o problemă majoră, care interferează cu activitățile zilnice și poate duce la un atac de astm care pune viața în pericol. Astmul nu poate fi vindecat, dar simptomele sale pot fi controlate.

 

Astm simptome:       


Simptomele astmului diferă de la persoană la persoană. Este posibil să aveți atacuri de astm rare, au simptome numai în anumite perioade – cum ar fi atunci când își exercită – sau au simptome tot timpul. Semnele și simptomele de astm includ:

Scurtarea etanșeității respirației sau durere în piept probleme de somn cauzate de dificultati de respirație, tuse sau respirație șuierătoare  sau respirație șuierătoare sunet atunci când expirați aerul (respirația șuierătoare este un semn comun al astmului la copii), tuse sau respirație șuierătoare sunt atacuri care sunt agravate de un virus respirator, cum ar fi o răceală sau semne de gripă care înrăutățesc probabil astmul, acestea includ: semne de astm si simptome care sunt mai frecvente și cresc dificultatea respirației (măsurate cu ajutorul unui debitmetru de vârf, un dispozitiv folosit pentru a verifica cât de bine funcționează plămânii ) necesitatea de a utiliza un inhalator rapid, în relief mai des pentru unii oameni, semne și simptome de astm flare în anumite situații: astm indus de efort, care poate fi mai rău atunci când aerul este rece sau uscat, declanșează semne iritante la locul de muncă, cum ar fi vaporii chimici, gaze sau pulberi de astm indus de alergii, declanșate de substanțe din aer, cum ar fi polenul, sporii de mucegai, deșeuri, gândacii sau particule de piele si de salivă vărsată de animale de companie Ried (mătreața animalelor de companie).      

 

Astm cauze:

Nu este clar de ce unii oameni au astm si alții nu, dar este, probabil, din cauza unei combinații genetice (moștenire) factorii de mediu si cei genetici. Astmul declanșează expunerea la diferite substanțe iritante și care declanșează alergii (alergeni) pot declanșa semne și simptome de astm.

Declanșarea astmului diferă de la persoană la persoană și poate include: substanțe aerigene, cum ar fi polenul, acarienii, sporii de mucegai, alergeni sau particule de infecții respiratorii deșeuri, gândaci, cum ar fi activitatea fizică comună în aer rece (astm indus de efort) aer rece poluanți atmosferici și iritanți, cum ar fi fumul, anumite medicamente, inclusiv beta-blocante, aspirina, ibuprofen (Advil, Motrin IB, altele) și naproxen (Aleve) emoții puternice și stresante, sulfiți și conservanți adăugați la anumite tipuri de produse alimentare și băuturi, inclusiv creveți, fructe uscate, cartofi prelucrați, bere și vin, boală de reflux gastroesofagian (GERD), o afecțiune în care acizii din stomac urcă înapoi în gât.