Atacul astmic

 

 

 

În timpul unui atac astmic, numit de asemenea și o exacerbare astm, căile respiratorii devin umflate si inflamate. Mușchii din jurul contractului căilor respiratorii și a căilor respiratorii produc mucus, și plus de asemenea, cauzând tulburări respiratorii (bronșice).

 

În timpul unui atac astmatic, s-ar putea produce tuse, respirații șuierătoare și probleme respiratorii. Un atac de astm poate fi minor, cu simptome care se ameliorează mai bine cu tratament prompt la domiciliu, sau poate fi mai grav. Un atac de astm sever, care nu se ameliorează cu tratamentul la domiciliu poate deveni o urgență pune viața în pericol. Cheia pentru a opri un atac de astm este recunoașterea si tratarea astmului o etapă acută mai devreme. Urmați planul de tratament al medicului dumneavoastră înainte de timp. Planul dvs. de tratament ar trebui să includă ceea ce să facă atunci când astmul bronșic începe să se agraveze, și cum să se ocupe de atacul astmic în curs de procesare.

 

Simptome astmatice               

Semne și simptome de atac astmatic includ: dificultăți severe respiratorii, senzații de apăsare în piept sau durere, și tuse sau respirație șuierătoare, vârf scăzut expirator (PEF), dacă utilizați un flux de vârf . Simptome metrice, care nu răspund la utilizarea unui semn de îmbunătățire (salvare)

Semne inhalatoare și simptome ale unui atac de astm diferă de la persoană la persoană. Contactând medicul dumneavoastră pentru a identifica semnele particulare și simptome de agravare a astmului – și diagnosticul care trebuie pus atunci când acestea apar. În cazul în care simptomele de astm mențin înrăutățirea chiar și după ce pacientul ia medicamente ca medicul trebuie să ceară că pacientul să fie direcționat, poate fi nevoie de îngrijire de urgenta. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta cum să învățați să recunoașteți o situație de urgență în cazul unui astm bronșic, astfel încât veți ști când pentru a obține ajutor.

 

Cauzele unui sistem imunitar excesiv de sensibil face căile respiratorii (bronhiile) să devină inflamate și umflate atunci cand sunteții expus la anumiți factori. Astmul bronșic diferă de la persoană la persoană. Locurile de unde se pot contracta atacurile astmice sunt: polenul, animale de companie, mucegai și acarieni. Fumul de tutun inhalat cauzează infecții gastroesofagiane și face  aerul mai uscat. Boala de reflux (GERD) vine de la stres mai ales în sezonul rece pentru mulți oameni, simptomele de astm se agravează de la o infecție respiratorie, cum ar fi o simplă răceală. Unii oameni au astm bronșic contractat din diferite cauze în mediul lor de lucru. Uneori, crizele de astm apar fără nici o cauză aparentă.