Beneficiile Calitatii de Membru Calivita

 

 

Pentru mai multe detalii 0741 101 409 – Velcu Maria.

VINO ALĂTURI DE NOI SĂ ATINGI SUCCESUL ȘI CHIAR MAI MULT!

 

A SOSIT MOMENTUL SĂ ÎȚI PRELUNGEȘTI CALITATEA DE MEMBRU!

A fi membru CaliVita înseamnă mai mult decât a cumpăra produse la preț de club. Devenind membru, ai făcut deja primul pas spre viața de calitate de care se bucură mulți membri CaliVita din întreaga lume.

 

Calitatea de membru CaliVita te ajută să:

• obții un venit semnificativ la niveluri superioare;
• deprinzi noi aptitudini și să obții o gamă largă de informații în cadrul workshopurilor, seminariilor și webinariilor pe care le organizăm.
• fii la curent cu cele mai noi evenmente și descoperiri din domeniul MLM;
• îți fie recunoscute meritele în permanență;
• îți sprijini dezvoltarea personală;
• îți lărgești rețeaua cu ajutorul unor evenimente de marcă;
• fii în permanență la curent în domeniul suplimentelor alimentare, cu ajutorul informațiilor practice, de ultimă oră;
• te pregătești pentru a-ți desfășura activitatea cu ajutorul unor instrumente și resurse concepute doar pentru membri;
• îți construiești o afacere internațională;
• faci parte dintr-o echipă mare și unită.

 

Prelungește-ți calitatea de membru pe anul 2018 și bucură-te în continuare de valorile oferite de CaliVita: libertate, independență, un stil de viață sănătos și o comunitate care te sprijină în permanență.
Poți face acest lucru în două moduri: cumpărând produse pe toată durta anului (prelungire automată a calității de membru) sau cumpărând o singură dată, în valoare de o anumită sumă (în perioada obișnuită de prelungire).
Prelungirea automată a calității de membru, pe parcursul întregului an: calitatea ta de membru se prelungește automat pe anul următor dacă valoarea cumulată a PC rezultate în urma cumpărăturilor personale de produse atinge 170 PC în anul respectiv.
Perioada obișnuită de prelungire a calității de membru: în cazul în care consideri că valoarea cumulată a PC rezultate în urma cumpărăturilor de produse pe care le-ai făcut sau planifici să le faci până la sfârșitul anului nu va atinge suma necesară, acum este momentul să îți prelungești calitatea de membru cumpărând o singură dată.
Între 1 septembrie și 31 decembrie 2017, cumpărând produse în valoare de 66 PC pe o singură factură îți poți prelungi calitatea de membru pe anul viitor.

 

NU UITA SĂ LE REAMINTEȘTI MEMBRILOR DIN LINIA TA INFERIOARĂ DE PRELUNGIREA CALITĂȚII DE MEMBRU, CU AJUTORUL INSTRUMENTULUI ON-LINE NETWORK EXPLORER!