Terapia biorezonantă

 

 

 

Terapia biorezonantă și medicina viitorului, ca unul dintre cele mai grozave fundamentale și promițătoare procese ce influențează corpul, stimulează organizarea ce lansează regenerarea proprie.

 

Care e scopul termenului de terapie biorezonantă?

Cu o singură problemă: vibrația, împreună cu scena. Aceasta e calea cea mai simplă de a obține un exemplar muzical. Când sărbătoriți prin tonul și vibrația unei chitare.

Cutia de lemn, cu tot cu corpul unei chitare vibrează sunetul și îl accelerează. În plus efectul rezonanței cu restul șirului, vibrează pentru o perioadă de vreo câțiva ani redresare, oamenii de știință au căutat spre corpurile unor vedete, acestea aveau parametrii electromagnetici specifici oamenilor obișnuiți, care sunt însoțiți și preveniți de funcțiunile corpului.

 

 

Acum e recunoscută totuși cultura

Plantele și rețetele culinare sunt difuzate prin mesaje media, informația despre consumatorii noștri (informații spirituale). Fiecare nutrient are caracteristica specifică calității sale și varietății vibrației. Utilizat ca rețetă culinară, are manifestări energice libere. Utilizând această cunoștință,ne putem păstra sănătatea. Un activ biologic, o hrană sănătoasă și suplimente naturale ar trebui să fie sănătoase pentru a vă asigura fizicul, spiritul și intelectul să rămână active.

 

Pentru o informație mai extinsă

Bioinformatica bazată pe știința fiecărui organ important, țesut sau celulă. Este canalizat pe o stimulare a reglementării biologice/biochimice electromagnetică extremă de intensitate slabă. Aceste frecvențe interne de semnal al controlului pentru a crește foarte mult eficiența organizatorică a materialelor, a utilizării nutrienților și a evoluției lor într-o energie (adenozin trifosfat), ceea ce le ține în celule, ele ajută la ameliorarea energiei negative și la dereglarea vibrațiilor. Terapia biorezonantă pentru știința medicală a viitorului, una dintre cele mai grozave și promițătoare ale procesului de influență fundamentală al corpului, stimulează o lansare a reglementării.

 

 

Rezultate nemaipomenite!

Este de natură foarte diversificată, nu are efecte dăunătoare. Doar învață corpul ceva ce de la vârsta sunetului întotdeauna știa.

 

Programe Bioharmonex:

 

*NOU* Ciclul/menstruația la femei

Acest program de 28 de zile al ciclului/menstruației la femei a fost bine coordonat, împreună cu un program complementar, cel al hormonului detoxifierii și bioritmului​ pielii, fiind următoarele puncte ale programului BioHarmonex

 

*NOU* Prostata

Programul BioHarmonex este specific bărbaților, tratamentul pentru prostată implică și media de vârstă. Acest program poate fi combinat referitor la media de vârstă, cea bătrână cu cea tânără, este inclus și programul de bioritm al rinichilor.

 

Conținutul programelor

 

*NOU* Antifrontul

Unele persoane sunt mai sensibile când vine vorba de schimbările pe față. Poate că mulți oameni sunt capabili să se adapteze la aceste schimbări, dar în lumea modernă astfel de comportamente sunt tot mai mult în declin. Programul poate fi combinat cu durerea dumneavoastră, în care sunt evidențiate.

 

CIRCULAȚIA și BIORITMUL corpului în cadrul programului BioHarmonex.

 

Bucurați-vă de un nou mental

Acest program este recomandat persoanelor care de obicei sunt expuse riscului ridicat de stres, în special, cele care sunt prea concentrate (de exemplu: perioada examenelor), propunerea este RELAXAREA nervilor, CICLUL și BIORITMUL incluse în programe.

 

Continuarea programului

 

*NOU* SISTEMUL LIMFATIC

Sistemul limfatic este una din cele mai importante părți ale sistemului imunitar. Celulele din corpul nostru sunt pretutindeni și e posibil să contracareze substanțe externe. Programul are ca obiectiv contactul cu sistemul limfatic. În plus, imunitatea, detoxifierea și ciclul fac parte din programul BioHarmonex.

 

Copii

La vârsta fragedă, copilul este sensibil la sistemul imunitar care funcționează pe o dezvoltare optimă și sănătoasă.

 

Imunitatea

Ajută la imunitatea sănătoasă.

 

Tinerețe veșnică. Organizația susține sistemul antioxidant și susține sistemul hormonal.

Hormoni. Multe sensibilități bazate pe operațiunea sistemului hormonal, în care hormonul se schimbă din cauza simptomelor neplăcute.

Durere. Fie ca durerea să fie în pragul dispariției.

Gestul liber. Acest program contribuie la contracararea dăunătorilor, calmarea stresului și bună dispoziție.

Nervii. Pentru a armoniza funcționarea sistemului nervos, necesită concentrare și capacitate mentală.

Pierderea greutății. Crește metabolismul toxinelor și a grăsimilor. O bună oportunitate de a lupta împotriva dietei celulitice.

Concluzie. Acest program are o varietate de puncte, potrivite pentru orice tip de corp, organe vitale (ficat, rinichi, intestine, etc.) menite să faciliteze procesul de detoxifiere al corpului.

Ochii, vederea. Reduce miopia ochilor, în special celor care lucrează la calculator, se uită mult la televizor sau poartă ochelari.

Circulația sângelui. Contribuie regular la sistemul circulator al sănătății. Tensiunea sângelui e bună. Deci ideală pentru sportivi.

Respirația. Necesită funcționarea respirației, benefic atleților, muncă fizică din greu, recomandare specifică fumătorilor.

Digestie. Contribuie la sistemul digestiv și la procesul digestiv (nutrienți digestivi, absorbție).

Ficat, pancreas – Aceste două organe vitale, joacă un rol foarte important în cavitatea abdominală, programul contribuie la sănătatea lor.

Piele – Necesită schimbarea materiei pielii, promovează hrănirea pielii cu substanțe prin absorbție, deci puteți face un tratament extern.

Rinichi. Rinichii și contribuția programului la sănătatea urinară. Mai multă eficiență despre intoxicație,drenajul, contribuția bazelor acide existente în săruri, apă sau gospodărie.

Oase/țesuturi. Ajută la schimbarea materiei și suplimentelor minerale ale oaselor, precum și a regenerării lor.

After Training. Sport și muncă fizică la greu, în special, un program ce poate oferi o schimbare a substanțelor în țesuturi, stimulează regenerarea corpului și reduce oboseala.

Meridiana. Stimulează, armonizează meridiana. Pentru a ajuta la promovarea inlocuitorilor materiei optime, armoniei interioare și a bunei dispoziții.

Bioritmul. Obiectivul este acela de a transporta simțurile interne ale sistemului fiziologic și de a le optimiza deodată c ritmul. Ajută la adaptarea și acomodarea noilor locuri în care călătoriți. Este foarte recomandat programul turiștilor, aventurierilor sau persoanelor care călătoresc frecvent pentru a schimba țările.

 

BioHarmonex 4 – pret 2700 lei

BioHarmonex 3 – pret 2350 lei