Biorezonanta – Cum actioneaza?

 

Pentru o functionare perfecta

Organismul uman este format din celule si fibre, iar fiecare dintre acestea se hraneste si produce energie; pe parcursul functionarii lor, se elibereaza produsi metabolici. Astfel miliarde de procese chimice au loc in organismul nostru in fiecare secunda. Aceasta inseamna aproximativ 7.000 de reactii chimice pe celula, intr-un singur minut.

 

Mae Wan Ho, genetician si doctor in biochimie, a descoperit ca fiecare proces biochimic este precedat de o activitate electromagnetica. Fiecare celula din organism este o unitate electromagnetica minuscula care raspunde cu un impuls electric efectului energiei externe sau cu alte cuvinte comunica.

 

Astfel, pe langa sistemele hormonal si nervos, exista un sistem electromagnetic de biocomunicare, responsabil cu coordonarea proceselor biochimice din celule.

Cum organismul uman este format din miliarde de celule, nenumaratele procese care decurg simultan trebuie sa fie perfect coordonate. Orice dereglare, cat de mica ar fi aceasta, poate periclita iremediabil secventele urmatoare ale functionarii celulelor.

 

Sa reparam ce poate fi reparat

Biorezonanta este procesul prin care celulele comunica intre ele prin semnale electromagnetice. Daca datorita influentelor externe (care sunt foarte numeroase) celulele primesc instructiuni eronate, terapia prin biorezonanta poate masura si corecta la timp dereglarile.

 

Aceasta metoda are la baza legea rezonantei undelor magnetice sau fenomenul de quenching. Rezonanta apare in momentul intalnirii dintre diferitele unde, iar rezultatul depinde de faza undelor in momentul intalnirii. In timp ce unele unde isi maresc reciproc efectul, altele isi slabesc efectul sau se anuleaza complet.

 

Undele sanatoase se numesc armonice, iar cele caracteristice bolii, dizarmonice. Ideea care sta la baza terapiei prin biorezonanta este sprijinirea si intarirea vibratilor armonice si eliminarea celor dizarmonice. Aceasta inseamna ca daca in caz de boala transmitem catre organism unde armonice, vom imbunatati, comunicarea deficitara dintre celule, tratand astfel cauza.

 

Sanatate Acasa la Tine

Unul dintre avantajele solutiilor terapeutice avansate este acela ca dispozitivele sunt specific concepute pentru uzul la domiciliu.

 

Nu sunt potrivite pentru diagnosticare, ci au o gama variata de utilizari terapeutice, fiind folosite in special pentru preventie. Aceste dispozitive emit o serie de unde magnetice de diferite frecvente, care ajuta la refacerea echilibrului organismului in urma diferitelor boli sau dereglari functionale. Cu ajutorul lor poate fi mentinuta o biostimulare electromagnetica permanenta, fara supraveghere medicala.

Terapia cu campuri electromagnetice este una din marile promisiuni ale medicinei viitorului, deoarece vizeaza cele mai importante procese din organism si stimuleaza autoregenerarea corpului ce reprezinta secretul mentinerii sanatatii.

BioHarmonex 3 este un aparat de biorezonanţă conceput pentru uz casnic, capabil să producă un câmp magnetic pulsatil de frecvenţă joasă şi intensitate scăzută, care poate influenţa benefic biocomunicarea celulelor şi ţesuturilor. Suntem mândri să vă prezentăm aparatul BH-3, de ultimă generaţie, care este acum disponibil şi în ţara noastră.

BioHarmonex®4 este un aparat care funcţionează conform principiilor biofizicii sau, mai exact, ale biorezonanţei, şi a fost creat special pentru uz casnic. Adepţii principiilor biorezonanţei susţin că fiecare celulă a corpului uman generează un câmp eletromagnetic. Acest câmp energetic reprezintă una din căile prin care celulele pot comunica între ele şi pot iniţia sau controla diferitele procese fiziologice din corpul nostru.