Boala Alzheimer Tratament Naturist

 

 

 

Ce este boala Alzheimer?

Boala Alzheimer este o boala ireversibila si progresiva a creierului care distruge lent memoria si abilitatea de a gandi, si in cele din urma capacitatile de a efectua cele mai simple sarcini. La cele mai multe persoane cu Alzheimer, simptomele apar in jurul varstei de 60-70 ani. Boala Alzheimer este una dintre cele mai frecvente cauze de dementa in randul adultilor in varsta.

 

Boala este numita dupa Dr. Alois Alzheimer. In 1906, Dr. Alzheimer a observat schimbari in tesutul cerebral al unei femei care a murit din cauza unei boli psihice neobisnuite. Simptomele ei au inclus pierderi de memorie, probleme de vorbire si un comportament imprevizibil. Dupa ce a murit el a examinat creierul ei si a gasit mai multe smocuri anormale (acum numite placi amiloide) si grupuri de fibre incalcite (acum numite incalcituri neurofibrilare).

 

Aceste placi si fibre incalcite sunt considerate in continuare unele din principalele caracteristici ale bolii Alzheimer. O alta caracteristica este pierderea conexiunilor dintre celulele nervoase (neuroni) din creier. Neuronii transmit mesaje intre diferite parti ale creierului, si de la creier la muschi si organele din corp.

 

Cu toate ca tratamentul poate ajuta la administrarea simptomelor la unele persoane, in prezent nu exista nici un leac definitiv pentru aceasta boala devastatoare.

 

Boala Alzheimer Tratament Naturist Recomandat de Dr Valentina Cojocaru: