Ac-Zymes Plus

ac-zymes-calivita-prospect-pret

AC-Zymes Plus este conceput și pentru cei care doresc să își sprijine sistemul imunitar restabilind echilibrul florei intestinale.

Pret:

130,90 lei

 

 

Ac-Zymes Plus

 

 

 

EXPERTUL SIMBIOTICELOR ÎN TULBURĂRI DIGESTIVE

E totul în regulă în interior? Știm cum te simți când intestinele nu îți dau pace, se mișcă în continuu, scot sunete ciudate, când ai diaree, constipație sau îți e greață. În caz de dureri intestinale sau sindromul colonului iritabil (IBS), suntem adesea incapabili să identificăm cauza, însă se pare că de vină sunt adesea perioadele de stres mediu care se instalează odată cu venirea toamnei. Jumătate dintre membrii noștri sunt afectați de stres, iar unul din cinci se confruntă și cu tulburări digestive.* Starea intestinelor noastre este foarte importantă, deoarece 80% din sistemul nostru imunitar se află aici.

 

 

 

„Moartea vine din intestine” (Hipocrate)

În mod ideal, bacteriile intestinale benefice combat și inhibă flora intestinală nocivă. Cu toate acestea, în zilele noastre echilibrul florei intestinale poate fi cu ușurință periclitat. Aceasta are drept rezultat slăbirea sistemului imunitar, ceea ce îl face susceptibil la infecții. În plus, sindromul colonului iritabil (IBS) poate, de asemea, persista. Cauza principală a periclitării acestui echilibru este stresul, însă tratamentul cu antibiotice sau chiar contactul cu „culturi bacteriene” străine, în timpul infecțiilor sau al călătoriilor, pot, de asemenea, contribui la înrăutățirea situației.

 

 

6 tulpini, 6 miliarde de unități formatoare de colonii

Ținând pasul cu cele mai noi cercetări și cu nevoile membrilor noștri, am îmbunătățit îndrăgitul nostru produs cu probiotice, AC-Zymes, creând AC-Zymes Plus, care poate concura la orice nivel cu orice produs cu simbiotice din lume. Studiile științifice au demonstrat că o serie de tulpini de probiotice își pot sprijini reciproc funcționarea şi acţiunea, prin urmare am adăugat alte cinci tulpini la tulpina activă existentă de Lactobacillus acidophilus, iar numărul de UFC a fost crescut de la 4 la 6 miliarde.

 

În plus, probioticele au fost suplimentate cu o doză de prebiotice (inulină) care sprijină direct dezvoltarea bacteriilor benefice.
Cui se recomandă Ac-Zymes Plus?

Cu produsul AC-Zymes Plus dorim să oferim suplimentare pe termen lung persoanelor care suferă de IBS și al căror stil de viață stresant le cauzează tulburări digestive. Recomandăm produsul și celor care doresc să prevină instalarea diareei în timpul călătoriilor și să se recupereze în urma diareei cauzate de infecții. În final, AC-Zymes Plus este conceput și pentru cei care doresc să își sprijine sistemul imunitar restabilind echilibrul florei intestinale.

 

SIMBIOTICELE conțin atât microorganisme benefice care se găsesc în organismul uman, cum ar fi probioticele, cât și prebiotice, cu care acestea se hrănesc.

 

AC-Zymes Plus ingrediente/capsulă:
Probiotice……………………………….. 6 miliarde UFC*
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium breve
Fructo-oligozaharide
(FOS)………………………………………………… 200,00 mg
* La momentul fabricării.
Alte ingrediente: gelifiant – gelatină; stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomeranţi – acid stearic, stearat de magneziu………q.s.
Mod de administrare Ac-Zymes Plus : 1 capsulă pe zi.

 

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Ac-Zymes Plus”