Bioharmonex

Promo! bioharmonex3

Tratament prin biorezonanta;

Intareste sistemul imunitar;

Ajuta la mentinerea tineretii;

Combate durerile de orice fel;

Elimina stresul si este tonic al sistemului nervos ;

Detoxifica organismul fiind de ajutor in curele de slabire ;

Are efecte benefice pentru vedere si circulatie ;

Sprijina sistemul respirator;

Are efecte benefice asupra digestiei;

Recomandat pentru sportivi pentru o recuperare rapida;

Are efect benefic asupra rinichilor, prostatei si sistemului limfatic;

Armonizeaza meridianele de acupunctura si bioritmul;

Recomandat in prevenirea si tratamentul a numeroase afectiuni;

Pret:

3.000,00 lei 2.350,00 lei

BioHarmonex® este un aparat care funcţionează conform principiilor biofizicii sau, mai exact, ale biorezonanţei, şi a fost creat special pentru uz casnic. Adepţii principiilor biorezonanţei susţin că fiecare celulă a corpului uman generează un câmp eletromagnetic. Acest câmp energetic reprezintă una din căile prin care celulele pot comunica între ele şi pot iniţia sau controla diferitele procese fiziologice din corpul nostru. BioHarmonex® generează un câmp electromagnetic extern, care poate sprijini realizarea proceselor naturale din organism „adresându-se” câmpurilor electromagnetice naturale generate de anumite ţesuturi ale corpului.

Organismul poate fi considerat un „ciclu autoreglant”, care funcţionează fără încetare. Acesta execută încontinuu autocorectări pentru a-şi menţine echilibrul ideal, necesare din cauza modificărilor constante ale circumstanţelor interne şi externe. Această adaptabilitate, cu ajutorul căreia ne asigurăm stabilitatea biologică relativă, este numită homeostazie.
Modificările constante pot fi ilustrate de faptul că aproximativ 7.000 de reacţii chimice au loc în celulele noastre în fiecare secundă. Aceste reacţii chimice sunt coordonate prin intermediul comunicării electromagnetice, sub formă de unde.

Informaţia poate lua diferite forme în celule – electrică, magnetică, electromagnetică, mecani­că, iar acestea se pot transforma una în cealaltă. Biorezonanţa este un proces bazat pe feedback-ul câmpului electromagnetic, în cadrul căruia sunt utilizate semnalele electromagnetice ale organismului sau ale anumitor organe.

Procesele metabolice şi activitatea de adap­tare a organismului au loc cu ajutorul agenţilor interni şi externi de reglare. Aşa-numiţii bio­fo­toni din celule sunt depozitaţi de molecula spi­ra­lată a ADN-ului, iar în urma eliberării lor plasma celulară sau celulele adiacente primesc o serie de comenzi, care le reglează astfel func­ţia vitală. Acest proces poate fi influenţat de mai mulţi factori. Printre factorii externi se numără alternarea părţilor zilei sau modificările gravi­taţionale, magnetice sau electromagnetice; un factor intern poate fi chiar înaintarea în vârstă.

Modificările constante ale factorilor nocivi externi şi interni (poluarea mediului, modul de viaţă şi obiceiurile alimentare nesănătoase, pre­cum şi degradarea organismului care însoţeşte înaintarea în viaţă) afectează negativ producţia de energie a corpului. Acest proces începe în jurul vârstei de douăzeci de ani, iar pe la vârsta de 40 de ani producţia energetică scade la apro­xi­mativ 80%. Scăderea energetică are ca rezul­tat un echilibru biologic din ce în ce mai precar, iar organismul trebuie să lucreze din ce în ce mai mult pentru a-l menţine. Autoreglarea or­ga­nismului este limitată de depozitele noastre de energie care, odată cu înaintarea în vârstă, scad tot mai mult. Dacă această „abilitate de performanţă fizică” scade, iar corpul slăbit nu poate satisface nevoile energetice, o serie de procese pot fi afectate negativ, iar riscul de boli poate creşte.

Scopul biorezonanţei este să optimizeze comunicarea între celule, între organe, şi, în consecinţă, să îmbunătăţească procesele meta­bolice. Tratamentul prin biorezonanţă acţio­nea­ză benefic asupra proceselor vitale şi poate avea un efect pozitiv asupra furnizării cu energie a organismului, armonizând şi reîmprospătând întregul corp.
BioHarmonex este un aparat de biorezonanţă conceput pentru uz casnic, capabil să producă un câmp magnetic pulsatil de frecvenţă joasă şi intensitate scăzută, care poate influenţa benefic biocomunicarea celulelor şi ţesuturilor. Suntem mândri să vă prezentăm aparatul BH-3, de ultimă generaţie, care este acum disponibil şi în ţara noastră.

 

Programe BioHarmonex:

METEOROPATIA – Pentru o stare bună de sănătate indiferent de condiţiile atmosferice.
BIORITM
– Pentru un bioritm armonios.
PIELE
– Pentru o piele frumoasă şi sănătoasă.
OASE/COLOANĂ – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu procesele care au loc în oase şi ţesuturi.
POST-ANTRENAMENT
– Pentru regenerarea musculară în urma unor activităţi fizice intense.
DIGESTIE
– Vibraţiile sunt setate astfel încât să optimizeze funcţiile digestive.
DURERE
– Este un program pentru o stare generală de bine în orice circumstanţă
COPII – Pentru nevoile speciale ale copiilor.
HORMONI – Este un program care sprijină în mod special sistemul hormonal.
NERVI
– Este un program conceput pentru persoanele care îsi doresc o activitate intelectuală excelentă în fiecare zi.
IMUNITAR – Vibraţiile acestui program sprijină sistemul imunitar.
CIRCULAŢIE
– Este un program ce se adresează în principal persoanelor care își suprasolicită sistemul circulator (sportivii) sau celor care au nevoie de un sprijin pentru funcţionarea optimă a circulaţiei.
RELAXARE – Este un program cu vibraţii pentrurelaxare şi destindere .
RESPIRAŢIE – Este un program care stimulează respiraţia corectă. Este recomandat în special sportivilor, fumătorilor şi persoanelor din mediul urban.
FICAT/PANCREAS – Este versiunea îmbunătăţită a programului „DIGESTIE” şi este creat special pentru a stimula aceste două organe.
MENSTRUAŢIE – Pentru o feminitate naturală.
REÎNCĂRCARE MENTALĂ – Este conceput pentru o relaxare optimă şi în caz de epuizare extremă.
DETOXIFIERE – Acest program poate stimula procesele de detoxifiere.
MERIDIAN – Scopul acestui program este să armonizeze meridianele de acupunctură.
LIMFATIC – Se adresează funcţionării sănătoase a sistemului limfatic.
ÎNTINERIRE – Este un program care spijină procesele antioxidante şi ajută la menţinerea tinereţii.
PROSTATĂ – Este un program destinat bărbaţilor maturi, de vârstă mijlocie şi de vârsta a treia.
SLĂBIRE – Este un program creat pentru a veni în sprijinul curelor de slăbire corect aplicate şi tratamentelor anticelulită.
VEDERE – Este un program ale cărui vibraţii sunt create special pentru persoanele ce efectuează munci sau activităţi care suprasolicită ochii.
URINAR – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu funcţiile renale, optimizându-le.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Bioharmonex”