Chromium Max 500 – 100 Capsule

chromium-max

Eficient în reglarea greutaţii corporale;

Reduce senzaţia de foame;

Ajută la reglarea glicemiei;

Stimulează memoria şi atenţia;

Accelerează metabolismul.

Pret:

61,60 lei

Categorie: . Cuvinte Cheie: , , .

Cromul este un microelement esenţial, ceea ce înseamnă că organismul uman nu este capabil să îl producă, putând fi obţinut numai din surse externe. Participă la metabolismul normal al glucidelor, proteinelor şi lipidelor şi contribuie la menţinerea unui nivel normal al glicemiei. Datorită acestui efect, poate preveni apariţia „poftei” de dulciuri, declanşată de fluctuaţia bruscă a nivelului glicemiei, şi astfel creşte eficacitatea dietelor de slăbit. Nu toate formele de crom sunt absorbite în organism, însă absorbţia şi utilizarea de către organism a compuşilor săi organici, precum picolinatul de crom, este excelentă.

Simptomele deficienţei de crom pot include: senzaţia de foame, frecventă şi chinuitoare, un nivel scăzut al energiei fizice, chiar şi în ciuda meselor dese.

Cui se recomanda Chromium Max ?

  • Persoanelor a căror continuă senzaţie de foame, în special de glucide, le scade şansele de a reduce din greutatea corporală.
  • Ca adjuvant în tratamentele recomandate pentru atingerea unui nivel normal al glicemiei.

 

Ştiaţi că ?

O tabletă de Chromium Max 500 furnizează tot atât crom cât 5 porţii (420 gr) de broccoli !

Știaţi că corticosteroizii, administraţi ca substanţe anti-inflamatoare, cresc eliminarea cromului din corp? Suplimentarea cu crom nu numai că previne deficitul acestuia, dar poate fi şi foarte utilă împotriva diabetului.*

Atenţie !

Nu este recomandat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Acest produs nu înlocuieşte un regim de slăbire adecvat, activitatea fizică sau orice alte schimbări necesare în stilul de viaţă.

Mod de Administrare Chromium Max:

Recomandari Chromium Max: Mod de administrare Chromium Max:
Absorbirea si arderea grasimilor
Adult (18-50 ani) – preventiv
Diabet (reglare glicemie)
Obezitate
Persoane in varsta – preventiv
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Chromium Max 500 – 100 Capsule”