Communiguard – Protectie Antielectrosmog

calivita-communguard

Protecţie împotriva radiațiilor electromagnetice nocive

Astăzi, viaţa noastră este aproape inimaginabilă fără aparate electrice.
Acestea ajută la comunicare, cu ajutorul lor ne putem informa despre evenimentele curente, într-un cuvânt, ne fac viaţa mult mai uşoară.

Majoritatea dintre ele pot fi considerate indispensabile pentru o viaţă modernă. În jurul aparatelor care funcţionează pe bază de curent electric se creează un câmp electric sau magnetic.

Desi acest lucru era banuit de mai mult timp in anul 2011 Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut public faptul ca tefoanele mobile cresc riscul de cancer cu 40% datorita radiatiilor pe care le emit, lucru care este demonstrat stiintific.

Pret:

77,55 lei

Astăzi, viaţa noastră este aproape inimaginabilă fără aparate electrice.
Acestea ajută la comunicare, cu ajutorul lor ne putem informa despre evenimentele curente, într-un cuvânt, ne fac viaţa mult mai uşoară. Majoritatea dintre ele pot fi considerate indispensabile pentru o viaţă modernă. În jurul aparatelor care funcţionează pe bază de curent electric se creează un câmp electric sau magnetic. Cele mai frecvente surse de emanaţie a câmpurilor electromagnetice sunt aparatele electrocasnice, monitoarele computerelor, dispozitivele de telecomunicaţie, televizoarele, telefoanele celulare, vehiculele cu motor, precum şi sârmele şi cablurile electrice. Aceste câmpuri influenţează organismul, cauzând simptome de tipul agitaţie şi dureri de cap, dar influenţa lor permanentă poate deregla, de exemplu, ciclurile organismului, ritmul veghe-somn (circadian), poate cauza oboseală cronică etc.

COMMUNIGUARD
este o folie fabricată cu ajutorul unui program special de calculator, care poate întări sistemul de apărare a organismului împotriva influenţei negative exercitată de aparatele care produc câmpuri electromagnetice.

Telefonul celular se numără, probabil, printre aparatele cel mai des folosite, care generează câmp electromagnetic. Acesta este folosit mult mai frecvent şi perioade mai lungi de timp decât alte aparate electrice şi, în plus, este plasat mult mai aproape de corp.

Mai mult de jumătate din populaţie foloseşte telefoane mobile în foarte multe ţări de pe glob, iar numărul utilizatorilor este în continuă creştere. Au fost deja efectuate numeroase cercetări cu privire la riscurile radiaţiilor telefoanelor asupra sănătăţii, iar rezultatele au fost clare. Chiar dacă radiaţiile emanate de telefoanele mobile se situează sub limita admisă, foarte multe persoane acuză simptome neplăcute. Explicaţia generală este că sistemul de reglare a organismului este suprastimulat. Pe termen lung, aceasta poate avea o serie de efecte neplăcute, de exemplu poate duce la dereglarea sistemului imunitar. Slăbirea sistemului de apărare poate cauza un cerc vicios, deoarece poate provoca alte probleme, cum ar fi deteriorarea sistemului de furnizare a energiei către celule, dereglări metabolice etc. Prin urmare, expunerea permanentă la „electrosmog” poate slăbi sistemul imunitar, iar un sistem imunitar slăbit poate spori sensibilitatea la „electrosmog”.

Cele mai frecvente simptome în cazul folosirii telefoanelor celulare sunt: dureri de cap, încălzirea urechilor şi a feţei, stare de nervozitate, dereglări de somn, depresie generală, oboseală etc. Pe durata convorbirilor la telefonul celular, frecvenţele radio penetrează şi organismul, fapt ce cauzează încălzirea. În cazul reţelelor care operează la o frecvenţă de 1800 MHz, adâncimea penetrării este de 1 cm.

Cum ne poate ajuta COMMUNIGUARD?

Lipiţi COMMUNIGUARD pe partea posterioară a telefonului celular sau pe baterie. Nu este necesar să înlocuiţi folia după o anumită perioadă (în afara cazului în care este deteriorată), nu trebuie reîncărcată, e simplu şi uşor de folosit. Această folie acţionează conform principiilor biofizicii. În cadrul procesului de fabricare a foliei, factorii perturbatori care cauzează stimularea moleculară sunt codaţi sub formă de parametri (litere, simboluri sau, pe înţelesul tuturor, note muzicale). Acestea sunt transformate în unităţi binare cu ajutorul unui program special, fiind apoi aplicate pe un mediu adecvat (în acest caz, folia de aluminiu). Deci aceste informaţii sunt imprimate pe COMMUNIGUARD într-un mod asemănător notelor muzicale. Iar pentru ca notele muzicale să se transforme în „melodie”, este nevoie de un „instrument”: acesta este organismul uman şi celulele sale. Deci COMMUNIGUARD nu este doar un scut protector, ci creşte şi rezistenţa organismului, armonizând aceste frecvenţe.

Utilizarea foliei COMMUNIGUARD este simplă şi sigură. Deoarece nu blindează telefonul, nu duce nici la creşterea volumului de radiaţii, nici la consumul de energie. Eficienţa sa a fost analizată de Institutul EUTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanţă a produs, de asemenea, rezultate excelente. Bineînţeles, folia poate fi aplicată pe orice aparat care produce un câmp electromagnetic pe durata funcţionării (alte tipuri de telefoane, interfon de supraveghere copii, cuptor cu microunde, vehicule cu motor etc.).

Pentru ca utilizarea telefonului mobil să fie cât mai sigură, e foarte important să respectaţi câteva reguli:

  • Nu telefonaţi dacă semnalul este slab, deoarece în astfel de cazuri telefonul produce un volum mai mare de radiaţii.
  • Nu folosiţi telefonul celular în maşină, deoarece radiaţiile emise sunt mai puternice, pentru a putea traversa părţile metalice ale maşinii.
  • Folosiţi hands-free sau interfonul.
  • Nu folosiţi telefonul mobil în apropierea echipamentului medical sau a altor echipamente care pot fi conturbate de frecvenţa acestuia (sistemul de navigare al avioanelor, de exemplu).

 

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Communiguard – Protectie Antielectrosmog”