Crema Anticelulitica C-RX

Promo! crema-anticelulitica

Printre substanţele sale active se  află extractul de ceai verde, care nu este supus tratamentelor prin care trece ceaiul negru, păstrându-se astfel preţioasele sale flavonoide, cu rol semnificativ în îmbunătăţirea fluxului sanguin şi a microcirculaţiei, contribuind astfel la detoxificare şi la eliminarea surplusului de apă. Rozmarinul din compoziţia cremei conţine acizi rozmarinici şi cafeici care, de asemenea, ajută la detoxificare şi la îndepărtarea reziduurilor acumulate. Cătina are o tradiţie veche în Asia şi, printre altele, contribuie la descompunerea grăsimilor, stimulează metabolismul şi fortifică ţesuturile conjunctive. Astfel, prin sprijinul oferit, extractul de cătină poate lupta pe mai multe fronturi împotriva neplăcerilor cauzate de celulită.
Crema C-Rx mai conţine, pe lângă substanţele anticelulitice, extracte şi substanţe active care protejează, hrănesc şi calmează pielea, cum este bisabolul sau provitamina B5, ajutându-ne să economisim timp şi să ne hidratăm totodată….

Pret:

60,06 lei

Categorie: . Cuvinte Cheie: , .

Pentru a  trata eficient chiar şi extern celulita apărută, nu este neapărat nevoie să vizităm saloane de înfrumuseţare la modă şi teribil de scumpe. CaliVita a creat crema C-Rx cu ajutorul căreia celulita poate fi rezolvată eficient şi acasă.

Puteţi afla acum din articolul nostru modul de eficientizare a utilizării cremei  cu ajutorul unor modalităţi complementare simple, uşor de realizat acasă… Tratamentul C-Rx: simplu şi eficient !

Ce trebuie să ştim despre celulită ?

Contrar credinţei generale, pielea asemănătoare cojii de portocală, ca simptom al celulitei, nu afectează numai femeile. Din ce în ce mai des apare şi la bărbaţi şi chiar la copii.

Masa principală a celulitei este alcătuită din acumulările şi depunerile de reziduuri în ţesutul conjunctiv al tegumentului, care, ulterior, atrag cantităţi mari de apă din ţesuturile din jur. Această acumulare de substanţe cauzează edeme, iar nodulii formaţi conferă pielii de deasupra lor aspectul neuniform de coajă de portocală. Mai mult, aceşti noduli care se pot mări exercită o presiune asupra circulaţiei sanguine şi limfatice, ceea ce duce la deteriorarea circulaţiei şi la încetinirea metabolismului. Din aceste considerente, pielea cu celulită este mai rece la atingere.

În tratamentul extern al celulitei, accentul trebuie pus pe metodele care pot îmbunătăţi
metabolismul şi circulaţia şi, de asemenea, pot transporta reziduurile. Componentele cremei C-Rx, selectate cu multă grijă, pot fi o completare eficientă în lupta contra celulitei.

Substanţele active ale cremei C-Rx:
Ceaiul verde: cofeina din compoziţia acestuia şi derivatele de xantone stimulează circulaţia, iar polifenolii au afect antioxidant.
Rozmarinul: conţine acizi triterpenici, flavonoide, taninuri, beta-sitosterol, esteri, uleiuri volatile care ajută la eliminarea reziduurilor acumulate.
Primula: conţinutul de saponină îmbunătăţeşte circulaţia locală.
Extractul de cătină conţine vitaminele B, C, E, F, flavonoide, acizi organici. Extractul îmbunătăţeşte metabolismul.
Substanţe cu efect de calmare şi regenerare a pielii: provitamina B5, bisabololul.

Tratament extern complet, acasă !

Înainte de aplicarea cremei C-Rx, să facem duşuri calde-reci, alternativ. Putem face astfel de duşuri oricând pe parcursul zilei, deoarece sunt benefice nu numai pentru sănătatea pielii, ci fortifică şi sistemul imunitar.
Alternarea duşurilor calde-reci se începe întotdeauna cu apă călduţă şi se încheie cu apă rece ! Duşul cu apă caldă trebuie să dureze 2-3 minute, iar cel cu apă rece 1-1,5 minute. Se completează aceste duşuri prin spălarea zonelor respective cu un burete (sau prosop) mai dur; prin aceasta, se stimulează circulaţia, respectiv metabolismul pielii.

După ce în prealabil ne-am pregătit pielea prin aceste metode, să masăm crema pe zona cu probleme, utilizând o tehnică specială – descrisă în detalii mai jos. Masajul îmbunătăţeşte circulaţia, inclusiv cea limfatică, şi reîmprospătează ţesuturile conjunctive. Creşte afluxul de sânge, contribuie la resorbirea perniţelor de grăsime şi ajută la pătrunderea substanţelor active ale cremei în ţesuturi.

Masajul anticelulitic al coapselor în 5 paşi

În urma masajului, creşte afluxul de sânge din epidermă, în acelaşi timp cu creşterea temperaturii epidermei. În timpul aplicării tehnicii de masaj, circulaţia sanguină este stimulată şi duce la accelerarea metabolismului, ceea ce contribuie la menţinerea elasticităţii naturale a pielii şi creşterea tonusului acesteia. Sub efectul masajului energic este accelerată şi desprinderea celulelor moarte de pe suprafaţa epidermei. De asemenea, sub efectul masajului, este stimulată şi circulaţia din ţesuturile conjunctive de sub epidermă. Este îmbunătăţită alimentarea celulelor cu nutrienţi şi este stimulată circulaţia limfatică a întregului organism, ceea ce accelerează îndepărtarea diferitelor reziduuri acumulate.

Rezultatul: o piele mai netedă, mai elastică, fără toxine, care străluceşte de sănătate !
Starea dinaintea începerii tratamentului

Efectul tratamentelor sistematice

Efectuaţi următorul masaj pe ambele coapse:

Înaintea începerii masajului, învăţaţi paşii de bază ai masajului.

Pasul 1: puneţi între palme o cantitate de cremă C-Rx de mărimea unei nuci. Este important de reţinut că tratamentul este cu atât mai eficient cu cât reuşim să masăm substanţele active mai adânc în piele. Pentru ca substanţele active să fie corespunzător utilizate, este nevoie de un mare aflux de sânge.
Utilizându-vă mâinile alternativ una după alta, cu mişcări energice neteziţi de mai multe ori coapsa, de la genunchi în sus, înspre inimă. Urmaţi conturul coapselor. Când ambele d-voastră mâini ajung la limita superioară a coapselor, începeţi din nou mişcarea, de la genunchi, presând uşor pielea. Repetaţi acest şir de mişcări până când se încălzesc coapsele. Mişcările de netezire pornesc circulaţia lichidelor dintre ţesuturile conjunctive (limfatică), ajutând la eliminarea reziduurilor şi a lichidelor ce stagnează şi la absorbţia cremei.

Pasul 2: masaţi coapsa întreagă, începând de la genunchi, în sus.  Prindeţi adânc muşchiul şi ridicaţi-l, presaţi-l şi mutaţi-l dintr-o mână în cealaltă. Pielea, împreună cu ţesutul conjunctiv aferent aflat dedesubt, se rulează,  ceea ce crează congestie, ajutând la alimentarea ţesuturilor conjunctive cu nutrienţi. Efectul acestor mişcări este disiparea tensiunilor existente în ţesuturile conjunctive. Masaţi, pe rând, partea inferioară a coapsei, mijlocul, lateralul şi partea superioară. Nu uitaţi nici de partea din spate a coapsei.

Pasul 3:
pornind de la genunchi, începeţi să vă masaţi coapsa cu mişcări circulare, exercitând totodată o presiune.  Efectuarea masajului cu o presiune corespunzătoare ajută la disiparea nodulilor de celulită.

Pasul 4: bateţi uşor cu pumnul toată coapsa. Încheietura trebuie să fie relaxată, pentru a putea bate mai energic. Acest exerciţiu stimulează excelent circulaţia.

Pasul 5: pentru a stimula circulaţia limfatică, neteziţi de mai multe ori coapsa, în direcţia trunchiului, alternând mâinile.

Tratamentul extern, pe lângă un mod de viaţă corespunzător şi un tratament intern,  trebuie să dureze cel puţin trei-şase luni. Pentru obţinerea unor rezultate de durată poate fi nevoie şi de un tratament ulterior, de menţinere.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Crema Anticelulitica C-RX”