Crema Nutritivă Aquabelle – 50 ml

Promo! crema-nutritiva

Ingredientele active ale cremei nutritive:

ulei de masline (vitamina A);

ulei de avocado;

vitamina E;

Extractul de drojdie.

O alta inovatie de ultima ora: emulsia de apa in ulei si ulei in apa.

Emulsia ulei in apa si apa in ulei are urmatoarele beneficii:

efect imediat de hranire si hidratare;

ingredientele sunt eliberate o perioada mai indelungata, in mod constant;

efect puternic hidratant – emulsie complexa.

Pret:

50,60 lei

Îngrijirea pielii are o importanţă vitală, indiferent de sezon. În timp ce vara, cel mai important este să ne protejăm împotriva razelor ultraviolete, iarna, principalii factori care ne afectează tenul sunt frigul, vântul, aerul poluat, trecerile bruşte de la temperatura scăzută de afară la cea ridicată din casă. De cele mai multe ori, pielea se înroşeşte, se usucă şi poate deveni aspră. Aceasta nu este doar o problemă estetică: o piele sensibilă este un teren ideal pentru patogeni.

De asemenea, şi hrana ne afectează, într-o măsură importantă, pielea. Din această cauză, alimentaţia are o importanţă deosebită iarna, când consumăm mai puţine fructe şi legume proaspete, adică avem la dispoziţie o sursă scăzută de vitamine. Prin urmare, trebuie să recurgem la suplimente cu vitaminele A, B2, B3 şi C, care ajută la menţinerea sănătăţii pielii, membranelor mucoase, părului şi unghiilor.

Iarna, pielea are nevoie de o îngrijire specială. Acest lucru este valabil în special pentru zonele neacoperite, de exemplu faţa şi gâtul.

Particularitatea acestei creme este dată de emulsia formată din apă cu conţinut redus de deuteriu şi squalan (esenţă de ulei de măsline), care asigură o hidratare profundă prin eliberarea treptată şi controlată a ingredientelor sale active, având astfel un efect hidratant şi nutritiv imediat. Uleiul de avocado din compoziţie hrăneşte şi reîntinereşte pielea uscată şi deshidratată. Datorită conţinutului mare de vitamina E, este o soluţie excelentă nu doar pentru tenul uscat, ci şi pentru tenul cu probleme (de exemplu, psoriazis). Este ideală ca şi cremă de noapte.

CREMA NUTRITIVĂ DE NOAPTE

Utilizarea cremelor nutritive nu este privilegiul exclusiv al persoanelor în vârstă. Şi pielea persoanelor tinere are nevoie de o nutriţie adecvată. Deoarece există mai multe tipuri de piele şi nu toată lumea are un ten gras, putem folosi cu încredere crema nutritivă Aquabelle, care ne hră­neşte şi ne protejează pielea în acelaşi timp. Această cremă oferă o protecţie ex­celentă în sezonul rece şi este reco­man­da­tă în special pe­n­­tru sporturile în aer liber, de e­xem­­plu schi şi pa­tinaj. Puţine per­soane ştiu că în sezonul rece nu este reco­man­dată utili­za­rea cremelor hidratante, deoarece apa în­gheaţă la 0°C, iar acest lucru se poate întâmpla şi în porii pielii. Multe persoane se prezintă la saloanele cosmetice cu pielea de pe bărbie uscată şi roasă, deoarece o cremă prost aleasă în sezonul rece poate deteriora straturile superficiale ale pielii. Dacă folosim o cremă nutritivă adecvată – cum ar fi, de exemplu, crema nutritivă şi de noapte Aquabelle – acest lucru nu se va întâmpla. Tenul nu trebuie protejat doar iarna, ci în orice anotimp, când facem sport sau avem alte activităţi în aer liber, deoarece pielea este expusă rigorilor vremii.

Ştiaţi că ?

Apa cu un conţinut redus de deuteriu are un efect benefic asupra diviziunii celulare, întârziind astfel îmbătrânirea?

Sfaturi de îngrijire a pielii:

  • În primul rând, este esenţial să ne curăţim faţa în întregime, pentru a îndepărta toate impurităţile acumulate în timpul zilei. Iarna sau când tempe­ratura este scăzută, se recomandă folosirea unui demachiant cremă, care să nu usuce pielea şi aşa deshidratată. În acest scop, loţiunea demachiantă hidratantă Aquabelle este excelentă, deoarece nu doar curăţă pielea în profunzime, ci şi hidratează. Aplicaţi loţiunea pe un disc de vată şi întindeţi-o, cu mişcări uşoare, pe faţă şi decolteu. Nu frecaţi pielea, pentru a nu irita şi mai mult. După curăţire, clătiţi pielea cu apă călduţă, apoi uscaţi-o cu un prosop.
  • Nu uitaţi să vă exfoliaţi tenul cel puţin o dată pe săptămână, pentru a îndepărta stratul de celule epiteliale moarte şi a ajuta la absorbţia sub­stan­ţelor active. Pentru exfoliere, frecaţi-vă uşor pielea cu un prosop aspru. Aceasta ajută nu doar la îndepărtarea stratului epitelial mort, ci stimulează şi circulaţia. Evitaţi zonele sensibile (de exemplu în jurul ochilor) şi pe cele iritate. După ce terminaţi, clătiţi-vă faţa cu apă călduţă, apoi uscaţi pielea.
  • Aplicarea unei creme de zi este foarte importantă, deoarece aceasta protejează pielea împotriva factorilor nocivi, cum ar fi aerul uscat din cameră sau frigul şi vântul de afară. Aplicaţi întotdeauna crema cu mişcări de jos în sus şi masaţi uşor. Cea mai delicată şi sensibilă zonă a feţei este regiunea din jurul ochilor. Aceasta trebuie tratată cu atenţie, deoarece se întinde şi se ridează foarte uşor. Aplicaţi întotdeauna crema cu vârful degetelor, cu mişcări uşoare, de tapare, din interior către exterior!
  • Aplicaţi crema doar după ce faţa a fost curăţată în întregime. Crema rege­neratoare Aquabelle este soluţia idea­lă pentru noapte şi pentru perioadele petrecute în casă, însă, dacă ne pe­trecem timpul în aer liber (în special dacă temperatura este sub zero gra­de), alegerea optimă este crema nutri­tivă Aquabelle. Cremele hidratante pot să „îngheţe” uşor în piele, dacă este foarte frig şi mai ales dacă bate vântul. Ambele creme Aquabelle reprezintă o bază ideală de machiaj.
  • Alocaţi-vă timp pentru îngrijirea pielii. Folosiţi gama Aquabelle pentru îngri­jirea feţei, gâtului şi decolteului!

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Crema Nutritivă Aquabelle – 50 ml”