Crema Regeneratoare Aquabelle – 50 ml

crema-regeneratoare-calivita

Ceramidele:

asemanatoare seului uman;

au un puternic efect hidratant;

regenereaza pielea;

imbunatateste elasticitatea;

reduce formarea ridurilor;

protejaza impotriva efectelor daunatoare ale mediului.

Vitamina E:

efect antioxidant;

efect anti-imbatranire;

efect de hidratare naturala;

efect anti-inflamator;

vitalizeaza si improspateaza pielea.

Alte ingrediente active: avocado, ulei de jojoba, ureea.

Pret:

51,04 lei

Când ne uităm dimineaţa în oglindă şi vedem o faţă obosită, cu piele uscată şi lipsită de strălucire, ştim că am înce­put ziua cu stângul. Prima impresie e greu de schimbat. Însă o piele frumoasă şi sănătoasă nu este importantă doar pentru a face o impresie bună.
Toate produsele Aquabelle de la CaliVita Cosmetics sunt preparate din agenţi activi naturali de cea mai înaltă calitate, cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Principalele componente ale acestor produse sunt:

  • ingredientele naturale: uleiul de jojoba, uleiul de avocado etc.
  • componentele moderne: vitamina A şi E (vitamine cu efect antioxidant), precum şi ceramidele, care ajută la retenţia de apă, stabilizează structura celulară, având un efect antiîmbătrânire.
  • o invenţie revoluţionară, bazată pe o tehnologie patentată: apa purificată sărăcită în deuteriu.

Primul pas către menţinerea frumuseţii pielii este o curăţare adecvată, chiar de mai multe ori pe zi, urmată de o hidratare şi îngrijire potrivită, în funcţie de activităţile zilnice.

CREMA REGENERATOARE DE ZI

Principalul ingredient al acestei creme sunt ceramidele, substanţe cu proprietăţi regeneratoare şi hidratante. Această cremă nu doar menţine elasticitatea pielii, ci îi întăreşte şi funcţiile de apărare împotriva patogenilor şi substanţelor dăunătoare din mediul înconjurător. Mulţumită tehnologiei moderne, astăzi putem produce ceramidele naturale găsite în piele şi le putem utiliza în scopuri cosmetice. Această cremă regeneratoare de zi este reco­man­dată pentru uzul zil­nic, bineînţeles după cu­ră­ţirea în prealabil a pielii. Crema tre­bu­ie apli­cată începând cu zona din jurul ochi­lor, apoi pe toată faţa, precum şi pe gât şi decolteu. Acest pro­dus reprezintă, de asemenea, şi o exce­lentă bază de machiaj.

Ştiaţi că ?

Apa cu un conţinut redus de deuteriu are un efect benefic asupra diviziunii celulare, întârziind astfel îmbătrânirea?

Sfaturi de îngrijire a pielii:

  • În primul rând, este esenţial să ne curăţim faţa în întregime, pentru a îndepărta toate impurităţile acumulate în timpul zilei. Iarna sau când tempe­ratura este scăzută, se recomandă folosirea unui demachiant cremă, care să nu usuce pielea şi aşa deshidratată. În acest scop, loţiunea demachiantă hidratantă Aquabelle este excelentă, deoarece nu doar curăţă pielea în profunzime, ci şi hidratează. Aplicaţi loţiunea pe un disc de vată şi întindeţi-o, cu mişcări uşoare, pe faţă şi decolteu. Nu frecaţi pielea, pentru a nu irita şi mai mult. După curăţire, clătiţi pielea cu apă călduţă, apoi uscaţi-o cu un prosop.
  • Nu uitaţi să vă exfoliaţi tenul cel puţin o dată pe săptămână, pentru a îndepărta stratul de celule epiteliale moarte şi a ajuta la absorbţia sub­stan­ţelor active. Pentru exfoliere, frecaţi-vă uşor pielea cu un prosop aspru. Aceasta ajută nu doar la îndepărtarea stratului epitelial mort, ci stimulează şi circulaţia. Evitaţi zonele sensibile (de exemplu în jurul ochilor) şi pe cele iritate. După ce terminaţi, clătiţi-vă faţa cu apă călduţă, apoi uscaţi pielea.
  • Aplicarea unei creme de zi este foarte importantă, deoarece aceasta protejează pielea împotriva factorilor nocivi, cum ar fi aerul uscat din cameră sau frigul şi vântul de afară. Aplicaţi întotdeauna crema cu mişcări de jos în sus şi masaţi uşor. Cea mai delicată şi sensibilă zonă a feţei este regiunea din jurul ochilor. Aceasta trebuie tratată cu atenţie, deoarece se întinde şi se ridează foarte uşor. Aplicaţi întotdeauna crema cu vârful degetelor, cu mişcări uşoare, de tapare, din interior către exterior!
  • Aplicaţi crema doar după ce faţa a fost curăţată în întregime. Crema rege­neratoare Aquabelle este soluţia idea­lă pentru noapte şi pentru perioadele petrecute în casă, însă, dacă ne pe­trecem timpul în aer liber (în special dacă temperatura este sub zero gra­de), alegerea optimă este crema nutri­tivă Aquabelle. Cremele hidratante pot să „îngheţe” uşor în piele, dacă este foarte frig şi mai ales dacă bate vântul. Ambele creme Aquabelle reprezintă o bază ideală de machiaj.
  • Alocaţi-vă timp pentru îngrijirea pielii. Folosiţi gama Aquabelle pentru îngri­jirea feţei, gâtului şi decolteului!

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Crema Regeneratoare Aquabelle – 50 ml”