Curcuma Calivita

curcuma-pro

Beneficii Curcuma:

  Asigură protecție împotriva bolilor neurodegenerative;

  Creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele;

  Cel mai puternic antiinflamator natural;

  Inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase şi a metastazelor;

  Remediu pentru poliartrita reumatoida;

 

Pret:

99,00 lei

 

 

Curcuma Calivita – 60 Tablete

 

Curcuma (curcuma longa), o planta ce creste in regiunea tropicala a Asiei, s-a raspandit in intreaga lume si este astazi cunoscuta ca un condiment de culoare galben intens, un ingredient al foarte indragitului curry. Insa curcuma nu doar da gust mancarii noastre, ci ne protejeaza si sanatatea, fiind folosita de mii de ani in medicina traditionala chinezeasca si in sistemul Ayurveda din India. In aceste tari, curcuma face parte dintre remediile naturiste cele mai indragite, fiind folosita in principal datorita efectului sau antiinflamator sau de stimulare a digestiei. Medicina moderna i-a confirmat beneficiile: mai multe studii au demonstrat ca aceasta planta are puternice proprietati antioxidante si antiinflamatoare.

 

Curcuma mirodenie sau planta medicinala?

Impotriva inflamatiilor

Calitatile antioxidante ale curcumei sunt comparabile cu cele ale vitaminelor C si E. Acesta are, de asemenea, capacitatea de a inhiba inflamatiile: elimina stresul oxidativ si poate ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, blocand astfel dezvoltarea procesului inflamator.

 

Inflamatiile pot juca un rol in aparitia multor boli asociate cu inaintarea in varsta (printre altele). Afectiunile metabolice (diabetul de tipul 2, sindromul metabolic), afectiunile sistemului nervos (dementa) si bineinteles, bolile autoimune (afectiunile inflamatorii, artrita reumatoida) sunt afectiuni in care reducerea inflamatiei poate avea drept rezultat imbunatatirea semnificativa a sanatatii pacientului.  In aceste cazuri, extractul de curcuma, cu un continut ridicat de curcumina, poate fi de mare ajutor.

 

Pentru durerile artritice

O serie de studii clinice au demonstrat eficacitatea curcumei la reducerea inflamatiilor, asa ca nu e nicio supriza ca acesta poate fi un ajutor de nadejde in tratamentul inflamatiilor artritice (artrita reumatoida). Acest fapt este sprijinit de o serie de studii clinice, care au comparat efectul antiinflamator al 500 mg de curcumina si 50 mg de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), in combinatie sau separat, la pacientii cu artrita reumatoida. Grupul care a primit curcumina a prezentat reducerea cea mai semnificativa a afectiunii , precum si a sensibilitatii si inflamarii articulatiilor.

Astfel curcumina a redus eficient simptomele si poate fi utila si la reducerea dozei de AINS si prin urmare, a efectelor secundare pe termen scurt si lung ale acestor medicamente.

 

Forma conteaza

Pe de alta parte, studiile au demonstrat ca o cantitate foarte mica din extractele traditionale este absorbita in organism. Ba mai mult chiar si aceasta cantitate redusa este metabolizata relativ rapid pentru a fi excretata. Prin urmare este foarte important sub ce forma consumam curcuma.

Calivita va lansa in curand pe piata un nou produs CurcumaPro! Extractul MicroActive de curcuma din compozitia sa poate fi absorbit de 10 ori mai eficient decat cel din extractele traditionale de curcuma.

Curcuma Pro Calivita Mod de Administrare: 1 tableta pe zi.

Curcuma Pro – 60 Tablete:

Curcuma Pro ingrediente active pe tableta:

Extract de turmeric (curcuma longa) – 200 mg

(95 % curcuminoide, 20:1)

Extract de turmeric (Curcuma longa) (4:1) – 200 mg

Curcumina MicroActive – 25 mg

(25 % curcuminoide, 1:4)

Extract de piper BioPerine – 5 mg

(Piper nigrum) (50:1)

Trigliceride cu catena medie – 1,5 mg

 

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Curcuma Calivita”