Curcuma Pro – 60 Tablete

curcuma

Curcuma longa cum mai este denumita are ca ingredient principal curcumina care a fost evaluata ca avand proprietati benefice in urmatoarele afectiuni: cancer, alergii, boala Alzheimer, cataracta, colica ulcerativa, boala Chrohn si alte boli cardio-vasculare. Efectele potentiale pentru sanatate ale turmericului se considera a fi promitatoare mai ales cand este combinat cu piperul negru care contine piperina care amplifica efectul benefic al turmericului.

Pret:

113,19 lei

Curcuma Pro (60 Tablete) – Ajuta in cazurile de cancer

 

Pricipalele Beneficii ale Produsului Curcuma Pro de la Calivita:

Antiinflamator general puternic;

Creste mobilitatea articulatiilor;

Creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele;

Amelioreaza dureriile cauzate de osteoartrita;

Este un antioxidant puternic;

Ajuta in tratamentul si prevenirea cancerului;

Detoxifica organismul;

Ajuta la imbunatatirea digestiei;

Remediu pentru poliartrita reumatoida;

Prospect Curcuma Pro Calivita:

” Ce diferenta ! Dupa doar doua – trei saptamani de cand consum curcuma, nu mai am nicio durere dimineata.
Ani de zile m-am trezit cu dureri artritice si rigiditate in incheieturi, zi de zi.”
Aceasta este doar una dintre marturiile celor carora curcuma le-a schimbat viata, in sensul cel mai propriu al cuvantului.

Stiati ca 43% dintre adultii care sufera de artrita au o activitate zilnica limitata? Ce inseamna acest lucru? O treime dintre aceste persoane nu se pot apleca, ingenunchea sau sprijini pe coate si un sfert nu pot merge mai mult de 400 metri. Inflamatia cauzata de artrita este responsabila de 18% din cazurile de imobilitate din Statele Unite; cu alte cuvinte, artrita este principala cauza a invaliditatii.
Inflamatiile artritice sunt, de cele mai multe ori, tratate doar medicamentos . Acest lucru nu este gresit, dar se stie ca steroizii pot dauna inimii sii ficatului, iar antiinflamatoarele nesteroidiene (prescurtate AINS, de exemplu, diclofenacul) pot cauza sangerari gastrice si ulcer, daca sunt administrate o perioada indelungata.

 

Curcumina, varful de lance al tratamentelor antiinflamatoare:

Curcumina, polifenolul extras din curcuma (turmeric), este un antioxidant care se numara printre cele mai puternice substante antiinflamatoare, ceea ce o transforma intr-una din marile sperante ale viitorului.
In cadrul testelor clinice, curcumina si-a dovedit efectul in mai multe cazuri in care inflamatia a reprezentat componenta organica a unei boli cronice, fiind aplicata in tratamentul afectiunilor artritice, digestive si cardiovasculare, al diabetului si depresiei, pentru a mentiona doar cateva.
Pe de alta parte, curcuma este folosit de mult timp in medicina traditionala; in plus, este foarte populara in tratamentul bolilor artritice.

Protectie artritica avansata

Curcuma Pro – produs unic pe piata la acest moment, contine curcuma ca ingredient principal, extract de piper si o formula microactiva cu curcumina, ceea ce ii asigura eficacitatea deosebita.

Curcuma Pro contribuie la mentinerea flexibilitatii articulatiilor si la functionarea lor normala.

Tehnologie unica – formula MicroActive

Polifenolii din curcuma sunt absorbiti cu dificultate de organism sau nu sunt absorbiti deloc, motiv pentru care ar trebui sa consumam mari cantitati din aceasta planta, ceea ce poate irita mucoasa stomacala. De aceea este foarte important sub ce forma consumam curcuma.

Am reusit sa inovam procesul de productie al produsului Curcuma Pro cu ajutorul unei tehnologii care constituie inca o raritate pe piata si care accentueaza efectul benefic al produsului.
Micronizand curcumina (transformand-o in particule de dimensiunea micronilor), o cantitate mai mare poate fi absorbita in capilare, prin urmare mai multe ingrediente active patrund in organism. Insa nu ne-am oprit aici.

Disponibilitate de 20 de ori mai mare

Extractul de piper BioPerine din Curcuma Pro poate impiedica transformarea si eliminarea curcumei din organism, sporind utilizarea curcumei de pana la 20 de ori. Astfel aceasta ramane activa si se mentine o perioada mai indelungata in organism.

Nu doar cand e neaparat nevoie

Curcuma Pro nu se recomanda doar cand boala s-a instalat si ai nevoie de un supliment pentru tratamentul leziunilor articulare sau al artritei, ci si cand articulatiile iti sunt extrem de tensionate.

Prin urmare se recomanda a fi folosit de cei care fac sport regulat, depun un efort fizic intens sau se confrunta cu obezitatea.

Cui se recomanda Curcuma Pro Calivita?

•Pentru suplimentarea tratamentului inflamațiilor artritice.

•Pentru suplimentarea tratamentului leziunilor articulare.

•Sportivilor de performanță și persoanelor care fac regulat sport.

•Persoanelor ale căror articulații sunt expuse unei tensiuni extreme (din cauza efortului fizic sau a obezității).

•Celor care își doresc un sprijin sau protecție suplimentară a articulațiilor.

Curcuma Pro – 60 Tablete:

Ingrediente active pe tableta:

Extract de turmeric (curcuma longa) – 200 mg
(95 % curcuminoide, 20:1)
Extract de turmeric (Curcuma longa) (4:1) – 200 mg
Curcumina MicroActive – 25 mg
(25 % curcuminoide, 1:4)
Extract de piper BioPerine – 5 mg
(Piper nigrum) (50:1)
Trigliceride cu catena medie – 1,5 mg

Mod de administrare Curcuma Pro: 1 Tableta pe zi.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Curcuma Pro – 60 Tablete”