Detergent Bio pentru Sticla – 946 ML

Promo! natural-glass-cleaner-946ml

Sunt obtinute din substante 100% biodegradabile;

Contin 100% surfactanti de origine vegetala;

Nu contin fosfati si dioxina;

Nu contin materii prime obtinute din substante petrochimice;

Nu contin ingrediente de origine animala;

Nu sunt testate pe animale;

Ambalajul este confectionat din materiale reciclabile;

Parfumurile naturale utilizate sunt conforme cu standardele IRFA (Asociatia Internationala a Parfumurilor);

Toate ingredientele folosite sunt autorizate de Agentia de Protectie a Mediului din SUA.

Pret:

45,00 lei 37,40 lei

Natura, corpul nostru şi casa noastră au nevoie în mod constant de revitalizare sau curăţire. Dacă aţi avut deja grijă ca organismul vostru să fie în cea mai bună formă, cu ajutorul suplimentelor alimentare de la CaliVita şi cu un regim alimentar adecvat, acum aveţi ocazia să vă revitalizaţi locuinţa cu produse de curăţare prietenoase cu mediul înconjurător. Gama noastră de produse CaliClean este obţinută prin folosirea a 100% materii prime biodegradabile şi 100% surfactanţi de origine vegetală. Sunt uşor de folosit, căci se aplică exact ca şi substanţele de curăţat obişnuite.

CaliClean Natural Glass Cleaner, CaliClean, produs de curăţat pentru geamuri şi sticlă, cu miros de lămâie – 946 ml

 

Ştiaţi că ?

Produsele de curăţat cel mai frecvent folosite conţin substanţe periculoase şi sunt nocive pentru oameni şi mediul înconjurător? Aceste produse conţin substanţe chimice care pot provoca răni, alergii, urticarie, inflamaţii ale membranelor mucoase şi chiar astm. Pe termen lung, efectele substanţelor chimice pot provoca probleme de sănătate permanente.

 

Atenţie !

Citiţi instrucţiunile înainte de utilizare! Produsele sunt prietenoase cu mediul înconjurător, totuşi, fiind produse de curăţat, în contact cu ochii sau gura pot cauza iritaţii. A nu se păstra la îndemâna copiilor. În cazul unui contact cu ochii, clătiţi ochii cu apă din abundenţă timp de 15 minute, apoi consultaţi un medic. În cazul ingerării, nu vă autoprovocaţi voma, beţi un pahar cu apă şi cereţi sfatul unui medic.

 

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Detergent Bio pentru Sticla – 946 ML”