Filtru de Apa Aquarion

Promo! aquarion-calivita

Cel mai bun raport calitate-pret de pe piata;

Primiti cadou produse Calivita de peste 1400 lei;

3 ani garantie;

Transport gratuit prin curier rapid;

Livrare in 24 de ore de la cumparare oriunde in tara;

Acest aparat nu doar filtreaza apa ci o si ionizeaza transformand-o in apa vie (alcalina) si apa moarta ( acida) care au numeroase beneficii asupra sanatatii;

Este usor de instalat si folosit, fiind foarte rapid – pur si simplu conectati aparatul la robinet si instant va curge apa alcalină, acidă sau purificată după cum doriti;

Durata lunga de utilizare de aproximativ 20 de ani;

Afisaj digital, 4 nivele pentru apa alcalina ( apa vie) si 4 nivele pentru apa acida (apa moarta ) si un nivel pentru apa filtrata (purificata);

Fabricat in Japonia primii care au descoperit si demonostrat beneficiile apei ionizate;

Cel mai performant si modern aparat de filtrare, tratare si ionizare a apei din lume;

Pret:

6.500,00 lei 5.710,00 lei

Aquarion este un aparat de filtrat apa extrem de performant, care produce apă ionizată alcalină sau acidă, bogată în oxigen, dar fără conţinut de metale grele şi substanţe toxice, la nivelul de pH ales de utilizator. Alimentaţia noastră, majoritatea aditivilor alimentari şi unele medicamente pot cauza acidificarea organismului. Apa ionizată poate alcaliniza excelent organismul, şi, în plus, are efecte antioxidante.

Apă alcalină ionizată

 • Treapta 1: pH 8.5 – în faza introductivă, prima fază a curei de băut, pentru a înlocui apa de la robinet.
 • Treapta 2: pH 9.0 – în faza de tranziţie a curei de băut, timp de 2-3 zile, pentru a înlocui apa de la robinet.
 • Treapta 3: pH 9.5 – ideală pentru consumatorii regulaţi şi pentru prepararea cafelei, ceaiului sau supelor.
 • Treapta 4: pH 10.0 – numai pentru gătit!

Apă acidă ionizată (numai pentru uz extern!)

 • Treapta 1: pH 6.5 – pentru gargară şi spălatul pe dinţi
 • Treapta 2: pH 6.0 – pentru spălarea şi curăţarea feţei.
 • Treapta 3: pH 5.5 – pentru sterilizarea ustensilelor  şi suprafeţelor din bucătărie fără substanţe chimice.
 • Treapta 4: pH 5.0 – pentru obţinerea unui efect de sterilizare mai puternic.

Folosind Aquarion, puteţi seta apa alcalină sau acidă pe patru trepte. Profitaţi de oportunităţile oferite de Aquarion şi ajustaţi valoarea pH-ului din apă în funcţie de modul în care intenţionaţi să o utilizaţi!

Pentru cine recomandăm ?

Apa alcalină

 • Persoanelor care doresc să consume zilnic  apă curată, fără subtanţe toxice.
 • Persoanelor a căror dietă nu conţine cantităţi mari de alimente alcalinizante.
 • Persoanelor care prezintă problemele digestive şi de reflux gastrointestinal*.
 • Persoanelor care urmează diete de detoxifiere.
 • Persoanelor care urmează un tratament pentru gingivită sau infecţii bucale, ca adjuvant.
 • Persoanelor care urmează des regimuri alimentare stricte.

Apă acidă

 • Tuturor, pentru tratarea pielii şi a feţei.
 • Ca picături nazale, pentru tratarea congestiei nazale.
 • Apa cu un pH ridicat poate fi folosită în gospodării pentru sterilizarea suprafeţelor fără a se folosi substanţe chimice.

De ce Aquarion?

Apa curată, de calitate, este esenţială pentru existenţa tuturor fiinţelor vii. Necesarul zilnic de apă al oamenilor este de 2-3 l, însă majoritatea dintre noi consumăm mult mai puţin, în special din obişnuinţă. În orice caz, multe persoane pun consumul redus de apă pe seama proastei calităţi (gust, miros) a apei de la robinet. În astfel de cazuri, sau nu bem destulă apă, sau bem altfel de lichide, de cele mai multe ori din surse neadecvate (băuturi carbogazoase îndulcite, ceai negru, apă cu un conţinut foarte ridicat de minerale, apă medicinală care nu trebuie consumată decât în cazul anumitor boli). Pe termen lung, consumul unor lichide de proastă calitate sau în cantităţi insuficiente poate fi dăunător. Pentru menţinerea funcţionării normale a organismului, avem nevoie de apă curată, fără substanţe dăunătoare.

DE CE ESTE AQUARION MAI BUN DECÂT ALTE APARATE DE PURIFICARE A APEI ?

 • Multifuncţionalitate:
  • Filtru: Aquarion are un filtru de 0,01 microni, pentru captarea perfectă a tuturor impurităţilor, substanţelor chimice dăunătoare, bacteriilor şi virusurilor. Deoarece captează şi ioni, filtrele foarte mici alterează efectele fiziologice ale apei. În urma filtrării, structura de ciorchine a apei se modifică. În apa obişnuită, un ciorchine este format din 10-18 molecule, în timp ce în apa filtrată ciorchinele are doar 6 molecule, ceea ce duce la o creştere semnificativă a capacităţii de absorbţie şi hidratare a apei. În filtrul complex al aparatului Aquarion, în afară de filtrul de carbon activat de argint, se găseşte şi turmalină, care ionizează apa. Acest filtru, numit Biostone, poate purifica până la 4000 l de apă, durata de utilizare rămasă a filtrului fiind afişată în permanenţă pe ecran.
  • Ionizare: Cu ajutorul Aquarion-ului putem produce apă ionizată alcalină şi acidă.
   • Apa ionizată alcalină este destinată uzului intern. Conţine numeroşi ioni de hidroxil (OHˉ), prin urmare poate lega radicalii liberi, reprezentând un antioxidant eficient. Alcalinizează excelent organismul, ajutând la menţinerea echilibrului acid-bazic. De asemenea, este un ajutor excelent în curele de detoxifiere.
   • Apa ionizată acidă este destinată exclusiv uzului extern! Poate fi folosită pentru îngrijirea pielii, în caz de dermatomicoză, sub formă de picături de nas sau, dacă gradul de aciditate este ridicat, pentru dezinfectarea suprafeţelor, fără a recurge la substanţe chimice.

 

 • Ionizare în etape: Aquarion poate ioniza apa în 4-4 etape, atât în direcţie alcalină, cât şi acidă, multiplicând posibilităţile de utilizare.
 • Economie de energie: Datorită structurii moderne a camerelor de ionizare – suprafeţele extinse, aspre, reactive permit contactul cu o cantitate mai mare de apă – aparatul are o performanţă sporită, în condiţiile unei utilizări minime de energie. Dispozitivul este în modul stand-by cea mai mare parte a timpului, consumând energie doar când este utilizat.
 • Cu ajutorul sistemului special de electroliţi cu cinci straturi de titaniu-platină, apa ionizată atinge un nivel optim de ORP (potenţial de oxido-reducere). Apa ionizată are un ORP negativ, deci „reîntinereşte” organismul.
 • Economic: Dacă dispozitivul este folosit corect*, durata sa de funcţionare poate atinge 20 de ani.
 • Funcţia apă purificată, fără ionizare: Poate fi folosită în anumite situaţii (de exemplu, în cazul consumului de medicamente şi pentru gătit) în care nu se recomandă consumul de apă ionizată.
 • Uşor de folosit: Dispozitivul poate fi instalat cu uşurinţă şi este simplu de utilizat. Pe lângă manualul de utilizare, cele două DVD-uri care îl însoţesc vă pun la dispoziţie informaţii folositoare şi interesante despre aparat, folosirea acestuia şi apa ionizată.
 • Aspectul estetic: Datorită designului său deosebit, Aquarion arată bine în orice bucătărie şi nu trebuie montat într-un spaţiu închis.

Cu ajutorul dispozitivului de purificare a apei Aquarion ne putem bucura de o apă de calitate. Acest aparat ne ajută nu doar să purificăm apa (contaminată cu substanţe chimice / clor / microorganisme etc.), ci şi să o ionizăm şi să o îmbogăţim cu oxigen, ceea ce poate avea nenumărate beneficii la adresa sănătăţii.

Ştiaţi că ?

În proporţie de 75%, corpul uman este alcătuit din apă? Astfel, pentru a ne menţine procesele fiziologice naturale  (de exemplu, absorbţia normală a nutrienţilor), trebuie să bem zilnic 2,5-3 l de apă curată bogată în oxigen.

Atenţie !

Apa ionizată acidă este improprie uzului intern (consum)! Asiguraţi-vă că introducerea în dieta zilnică a unei cure cu apă alcalină se realizează treptat.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Filtru de Apa Aquarion”