Hand and Body Lotion – 1000 ml

Promo! hand-and-body

Are efect anti-imbatranire;

Catifeleaza pielea;

Rezolva problema pielii uscate si crapate;

Fabricata prin cele mai moderne tehnici;

Previne aparitia cosurilor;

Contine ulei de masline;

Raport excelent calitate-cantitate-pret;

Contine extract de ulei de masline.

Pret:

76,34 lei

Categorie: . Cuvinte Cheie: , .

Hand & Body Lotion a fost creată în conformitate cu cele mai stricte standarde pentru produsele cosmetice, prin urmare, vă protejează frumuseţea, dar şi sănătatea pielii. Cel mai important ingredient din compoziţia sa este squalanul (extract din ulei de măsline), care face pielea mai moale şi mai flexibilă, în vreme ce efectul de hidratare în profunzime încetineşte îmbătrânirea pielii. Vitamina E este un antioxidant puternic, care previne şi el îmbătrânirea. În plus, acest produs mai conţine bisabolol, o substanţă cu acţiune anti-iritantă.

Acum va pute­i bucura de o îngrijire de tip mediteranean a pielii, caci va oferim reînnoirea continua sub forma lo­iunii Hand&Body.

Cui se recomanda Hand and Body Lotion ?

  • Pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru uz zilnic.
  • Loţiunea este absorbită uşor şi rapid, astfel că este perfect adecvată pentru a fi folosită în timpul zilei.
  • Datorită parfumului său plăcut şi uşor, bărbaţii o pot folosi şi ei cu încredere.

Ştiaţi că măslinii au nevoie de până la 20 ani pentru a da fructe?

Gândiţi-vă numai la timpul îndelungat în care uleiul de măsline extras din acestea a absorbit energia solară! În plus, dacă interiorul trunchiului copacului moare, rădăcina dă naştere unor mlădiţe noi. Nu este o întâmplare faptul că măslinul este considerat un arbore veşnic, capabil de continuă reînnoire.

Uleiul de măsline, datorită conţinutului său extraordinar de ridicat de acizi graşi nesaturaţi, se numără printre cele mai sănătoase uleiuri. Este folosit în mod predilect pentru obţinerea produselor cosmetice, deoarece conţine substanţe similare cu cele ale pielii, astfel că este absorbit cu uşurinţă şi acţionează rapid chiar şi în straturile mai adânci ale pielii.

Acidul oleic din măsline este unul din componentele sebumului, o substanţă asemănătoare grăsimii, cu efect protector şi de îngrijire, produsă de către corp, care joacă un rol important în păstrarea sănătăţii pielii, în vreme ce acidul linoleic pe care îl conţin poate bloca pierderea apei din straturile mai profunde, iar alfa-tocoferolul este una dintre cele mai importante surse de vitamina E din natură. Datorită efectului său antioxidant, uleiul de măsline previne slăbirea flexibilităţii pielii, reduce predispoziţia spre inflamaţii și stimulează formarea celulelor noi ale pielii, ajutând astfel la vindecarea cicatricelor.

Ştiaţi că ?

Provitamina B5, unul din ingredientele din Hand&Body Lotion, hrăneşte pielea, previne apariţia petelor şi are efect de protejare şi regenerare al acesteia.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Hand and Body Lotion – 1000 ml”