Joint Protex Forte – 90 Tablete

joint-protex-forte1

Protejaza articulatiile, cartilagiile si tendoanele;

Se recomanda sportivilor pentru intarirea articulatiilor;

Elimina durerile articulare;

Contine glucozamina, condroitina, MSM, acid hialuronic;

Contine extracte din plante benefice articulatiilor;

Are concentratii ridicate de substante active;

Are efect antiiflamator.

Pret:

160,82 lei

Tabletele Joint ProteX FORTE asigură un plus de suport pentru regenerarea cartilajelor şi producerea lichidului sinovial dintre cartilaje. Chiar dacă dieta dumneavoastră este adecvată, consumaţi prea puţine dintre ingredientele active care v-ar ajuta să vă menţineţi sănătatea articulaţiilor. Aceste tablete oferă doze mari de glucozamină şi condroitină, cunoscute pentru efectul fortifiant asupra articulaţiilor, precum şi acid hialuronic şi MSM, pentru a stimula producţia de lichid sinovial, şi plante cu efecte anti-inflamatoare (ex: turmericul şi creţuşca) care, împreună, vor asigura articulaţiilor suportul adecvat, chiar şi în situaţii de solicitare intensă.

Cui se recomanda Joint Protex Forte ?

  • Persoanelor care doresc să asigure articulaţiilor lor un plus de suport şi protecţie.
  • Persoanelor care efectuează munci fizice.
  • Sportivilor de performanţă sau persoanelor care fac sport regulat.
  • Persoanelor cu un surplus de greutate.
  • Persoanelor care duc un stil de viaţă cu prea puţină activitate fizică.
  • Pentru tratarea traumatismelor ce afectează articulaţiile, ca adjuvant.

La nivelul articulaţiilor, oasele noastre nu intră în contact direct unele cu altele. Cartilajele articulare, care se găsesc la extremităţile oaselor, şi lichidul lubrifiant dintre acestea, asigură micşorarea solicitării fizice la care sunt expuse acestea. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mișcările articulaţiilor devin mai rigide și mai puţin flexibile, deoarece cantitatea de lichid lubrifiant din articulaţii scade, iar articulaţiile se subţiază; ligamentele tind și ele să se scurteze și își pot pierde flexibilitatea. Toate aceste schimbări fac ca articulaţiile noastre să fie mai rigide.

Multe dintre aceste schimbări articulare datorate înaintării în vârstă sunt cauzate de lipsa exerciţiilor fizice. Mişcările articulaţiilor şi efortul asociat acestor mişcări ajută lichidul să circule în permanenţă, în vreme ce inactivitatea împiedică acest lucru. Din cauza solicitărilor extreme (sporturi profesioniste sau activităţi fizice prelungite), greutăţii corporale în exces sau predispoziţiilor ereditare, acest proces poate începe deja la o vârstă tânără.

O formă adecvată de exerciţ­ii fizice – pentru persoanele în vârstă: gimnastica în apă, exerciţ­ii de stretching – o alimentaţ­ie variată şi echilibrată, un stil de viaţă responsabil şi nutrienţ­ii bine aleşi contribuie la men­ţinerea şi îmbunătăţ­irea sănătăţ­ii articulaţ­iilor.

Ştiaţi că ?

în urma unui traumatism la nivelul articulaţiilor există riscul de uzură a acestora? De aceea este recomandat să consumaţi produse cu efecte protectoare şi regeneratoare asupra cartilajelor, în completarea programului de fizioterapie în timpul perioadei de refacere.

Atenţie !

A se evita de către persoanele cu sensibilitate la crustacee. Pacienţii bolnavi de diabet şi cei care prezintă un nivel ridicat al colesterolului trebuie să ceară sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs. În cazul unei alergii la aspirină, cereţi sfatul medicului. Nu se recomandă în timpul perioadei de sarcină şi alăptare.

 

Mod de Administrare Joint Protex Forte de la Calivita:

Recomandari Joint Protex Forte:
Mod de administrare Joint protex Forte:
Afectiuni articulare degenerativeAntiinflamator

Artroza

Coxartroza

Crestere si dezvoltare
armonioasa osteo-articulara

Sportivi

Poliartrita reumatoida

Reumatism articular

Spondiloza

Spondilita anchilopoietica

1-1-11-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1
1-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Joint Protex Forte – 90 Tablete”