Lotiune Demacheanta si Hranitoare Aquabelle – 150 ml

Promo! lotiune-demachianta-hidratanta

Ingredientele active ale lotiunii demachiante

Uleiul de jojoba: cel mai perfomant ingredient cosmetic datorita efectului sau subtil de hranire;

Ulei de avocado: puternic efect antioxidant – protejaza pielea;

Bisabololul – efect de calmare a pielii.

Pret:

61,05 lei

Produsele Aquabelle combină cele mai moderne descoperiri ştiinţifice cu principiile naturii.
Compoziţia produselor se bazează pe 3 factori importanţi:

  • ingrediente naturale (ulei de jojoba, ulei de avocado etc.)
  • componente moderne (ceramide, vitamine etc.)
  • un ingredient inovator şi revoluţionar: apa sărăcită în deuteriu (ASD sau apa uşoară)

Apa este leagănul vieţii. Viaţa pe pământ s-a născut din apă. 71% din suprafaţa pământului, adică 1,3 miliarde km3, este acoperită de apă. Aproximativ 75-98% din organismele vii sunt formate din apă. Corpul unui adult care cântăreşte 75 kg conţine circa 50 de litri de apă. Un om bea mai mult de 1.000 de litri de lichide pe an. În fiecare zi, prin rinichi sunt filtraţi 180 de litri de sânge. Apa formează 78% din creier, 86% din sânge, 77% din inimă, 84% din ficat şi 70% din muşchi.

Lotiune Demacheanta si Hranitoare Aquabelle – 150 ml

Caracteristica unică a acestei loţiuni este că, în timp ce asigură o excelentă curăţare a feţei, o şi hidratează. Nu necesită clătirea feţei după folosire. Ingredientele sale active sunt uleiurile de avocado şi jojoba, care îndepărtează uşor, dar eficient, reziduurile de pe piele, în vreme ce conţinutul ridicat de vitamina E asigură protecţia împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Are un plăcut efect revigorant.

LOŢIUNEA DEMACHIANTĂ ŞI HIDRATANTĂ

Un produs cu un plăcut efect revigorant. Aplicaţi loţiunea pe un disc de vată şi masaţi-vă uşor faţa, gâtul şi decolteul! Pielea va fi complet curăţată când vata rămâne curată. După aceea, spălaţi-vă pe faţă şi ştergeţi-vă cu un prosop curat. Curăţirea feţei poate fi necesară chiar de mai multe ori pe zi. De exemplu, trebuie să ne demachiem înainte de antrenament, deoarece machiajul blochează transpiraţia şi porii se astupă — aceasta este cauza punctelor negre. Şi după ce veniţi acasă de la lucru poate fi necesar să vă curăţaţi faţa. Acest lucru este la fel de important ca spălatul pe mâini. Gândiţi-vă cât de poluat este aerul din marile oraşe şi de câte ori ne atingem faţa în mijloacele de transport în comun sau la cumpărături. Tot praful, funinginea şi impurităţile se depun pe faţa noastră. Din nefericire, lucrurile stau la fel de prost şi la sate sau în oraşele mai mici. Datorită compoziţiei sale, această loţiunea este un excelent demachiant. Conţinutul său de vitamina E oferă protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

Ştiaţi că ?

Apa cu un conţinut redus de deuteriu are un efect benefic asupra diviziunii celulare, întârziind astfel îmbătrânirea?

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Lotiune Demacheanta si Hranitoare Aquabelle – 150 ml”