Natural HGH Support – 90 tablete

Promo! natural-hgh-support

Ajuta la arderea grasimilor si astfel, la eliberarea de energie;

Creste rezistenta la boli (imunitatea, in general);

Accelereaza vindecarea ranilor;

Faciliteaza regenerarea tesuturilor;

Stimuleaza refacerea tesuturilor (a pielii, cartilajelor, tendoanelor);

Accelereaza sinteza proteinelor, cresterea masei musculare si impiedica degradarea acesteia

Imbunatateste functionarea ficatului si rinichilor, reducand astfel nivelul amoniacului si ureei.

Pret:

120,00 lei 106,15 lei

Producţia hormonilor de creştere scade după vârsta de 30 ani şi multe persoane încearcă să reducă efectele negative ale acestui fenomen prin doze artificiale de hormoni, dar acest lucru poate avea numeroase consecinţe dăunătoare.

Produsul HGH Support NU conţine hormoni de creştere sintetici, ci stimulează secreţia internă a acestora datorită ingredientelor sale naturale. Hormonii de creştere au diferite efecte benefice: sprijină funcţionarea sistemului nervos, stimulează arderea grăsimilor, ajută la buna funcţionare a pielii, cartilajelor şi ţesutului conjunctiv şi intensifică sinteza proteică.

Acest produs conţine substanţe nutritive care stimulează secreţia hormonilor de creştere importanţi. Printre acestea se numără aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina şi glutamina), neurotransmiţătorul numit acid gama-amino butiric (GABA), care acţionează sinergic cu vitamina B6, vitamina C, chelatat de crom, lecitină şi extract de Vicia Faba Major.

Aminoacizii şi GABA stimulează într-un mod complex secreţia şi înmagazinarea de HGH de către hipotalamus şi glanda pituitară. La aceste procese biochimice iau parte nenumăraţi hormoni şi substanţe considerate hormoni (somatocrinina, factor de creştere înrudit cu insulina – ILGF-1, somatomedina).

Vitamina B6 şi vitamina C sensibilizează receptorii periferici de HGH din ţesuturile corespunzătoare, care astfel sunt capabili să lege o cantitate mai mare de hormoni de creştere. Pe lângă nenumăratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom şi lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sânge şi stimulează eliberarea de HGH (care este cu atât mai puternică cu cât este mai scăzut nivelul colesterolului din sânge).

În plus, lecitina eficientizează efectul anabolizant al HGH şi al insulinei, creşte puterea fizică şi ajută la transformarea glicogenului din muşchi într-o substanţă stimulantă. Boabele de Vicia Faba conţin o cantitate semnificativă de L-DOPA şi stimulează la fel de puternic secreţia de HGH de către glanda pituitară ca şi hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina.

Nutrienţii enumeraţi sunt eficienţi şi luaţi separat, însă împreună fac posibilă secreţia periodică a hormonului şi stimulează într-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de creştere în fluxul sanguin în perioadele de repaos, noaptea sau ziua. Sub efectul acestor nutrienţi, secreţia hormonului de creştere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o oră şi jumătate după adormire. Produsul trebuie administrat întotdeauna pe stomacul gol!

 

Cum ajută Natural HGH Support organismul?

Se ştie că nivelul hormonului de creştere scade natural o dată cu înaintarea în vârstă. Dacă suplimentăm alimentaţia cu aminoacizii, vitaminele şi mineralele care se găsesc în Natural HGH Support şi care stimulează secreţia internă naturală a hormonului de creştere, nivelul de HGH produs în organism îl poate atinge pe cel din tinereţe.

Cum acţionează acest produs?

Natural HGH Support este un produs modern monitorizat, care stimulează în mod adecvat secreţia şi eliberarea hormonului de creştere natural uman. Hormonul de creştere de origine naturală are un efect deosebit de benefic pentru organism, fără efecte secundare şi, în acelaşi timp, nu este considerat substanţă dopantă.

Cui se recomanda Natural HGH Support ?

  • Persoanelor care efectuează cu regularitate activităţi fizice.
  • Sportivilor, datorită efectelor pozitive pe care le are asupra dezvoltării muşchilor.
  • Vârstnicilor, pentru a preveni degradarea muşchilor datorată proceselor fiziologice naturale.

Ştiaţi că ?

în cazul pacienţilor care au suferit un atac cerebral, suplimentarea directă cu hormon de creştere a dat rezultate mai bune în timpul perioadei de refacere în ceea ce priveşte recuperarea forţei musculare şi reducerea oboselii?

O tableta de Natural HGH contine:

Piroglutamat de L-arginina … 133,33mg;

L-lizina HCI …………………………. 100mg;

L-Glutamina ………………………… 100mg;

Extract de Vicia faba major … 83.33mg;

L-ornitina HCI ………………….. 66,66mg;

Lecitina ……………………………. 61,66mg;

Vitamina C …………………………… 40mg;

GABA ………………………………. 33.33mg;

L-glicina ………………………….. 16,66mg;

Vitamina B6 ………………………….. 2mg;

Crom ………………………………….. 4mcg;

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Natural HGH Support – 90 tablete”