Niacin Xtreme – 100 Tablete

niacin-x-treme-calivita
Niacin X-treme este un produs ce conţine o doză ridicată de vitamina naturală B3, care ajută la reducerea oboselii şi contribuie la funcţionarea optimă a sistemului nervos, sprijinind procesele de producere a energiei şi stimulând circulaţia sanguină.
Pret:

83,79 lei

Niacin Xtreme Calivita – 100 Tablete

 

 

Dacă vrei să îţi ţii sub control colesterolemia, cel mai potrivit e să începi să îţi modifici stilul de viaţă vara. Datorită căldurii, organismul are nevoie mai rar de mese consistente, poţi cumpăra uşor fructe şi legume proaspete, astfel că tranziţia va fi mai uşoară. Dar ce trebuie să ştii despre colesterol?

 

„Flush” pentru colesterol sănătos

Există puţine produse care îţi indică foarte clar momentul în care au loc transformările în corpul tău. Niacin X-treme este unul dintre ele. Imediat după ce iei tableta, vei avea senzaţia de furnicături, încălzire şi înroşire la nivelul feţei, semn că circulaţia sanguină s-a acccelerat. Acesta este un proces absolut normal, numit flush şi este caracteristic pentru acest tip de niacină, însă beneficiile sale sunt pe măsură: scade colesterolul rău şi îl creşte pe cel bun.

 

 

Colesterolul rău şi colesterolul bun

Colesterolul este un compus lipidosolubil care nu se găseşte doar în alimente, ci este produs şi în ficat, de unde pătrunde în circulaţia sanguină. În organismul uman, acesta se prezintă legat de proteine, care sunt de două feluri: LDL (colesterol rău), care se depune pe pereţii vaselor de sânge, şi HDL (colesterol bun), care îndepărtează colesterolul din sânge. Dacă o cantitate mare de colesterol rău este depozitată în vene, poate creşte riscul de atac cardiac. Însă colesterolul este necesar, fiind un important compus al substanţelor implicate în metabolism. Prin urmare, scopul nostru este să obţinem un echilibru între cele două.

 

Niacina – aplicată zeci de ani

În Statele Unite, efectul terapeutic al niacinei la reducerea colesterolului este cunoscut de zeci de ani, aceasta fiind utilizată pentru suplimentarea tratamentului medicamentos şi uneori chiar în locul acestuia. Această vitamină B3 în doze ridicate poate creşte nivelul de colesterol bun (HDL) din circulaţie, reducând în acelaşi timp colesterolul rău (LDL) şi lipidele sanguine (trigliceride şi lLp A).

Este important de menţionat că doar niacina „flush” are un efect semnificativ de reducere a lipidelor, aşa că merită să suportăm furnicăturile care acompaniază administrarea tabletelor. Pe baza feedbackului primit, nu există niciun motiv de teamă; de fapt, administrarea niacinei „flush” poate fi chiar o experienţă plăcută.
Extenuarea din timpul verii

Poate fi mai uşor să ţinem cură vara, dar obosim mai repede. Motivul este că în timpul verii, pe căldură, pierdem mai multe lichide decât în alte perioade ale anului. Acest fapt poate fi agravat şi de extenuarea pe care o simţim după o zi îndelungată la malul mării. Parcă ne mişcăm cu încetinitorul, ceea ce ne afectează şi puterea de concentrare.

Din fericire, noul produs CaliVita, Niacin X-treme, cu conţinutul său ridicat de niacină, reglează colesterolemia şi ajută la reducerea oboselii, sprijinind procesele de producere a energiei şi stimulând circulaţia sanguină. Niacin X-treme furnizează energie, îmbunătăţeşte puterea de concentrare şi contribuie la optimizarea funcţiilor sistemului nervos.

 

Cui şi în ce cazuri se recomandă Niacin X-treme?

• Celor care doresc să îşi regleze nivelul de colesterol.
• Persoanelor care duc o viaţă stresantă, pentru reducerea anxietăţii şi oboselii.
• În caz de stres mental sau fizic sporit, pentru creşterea nivelului de energie şi a concentraţiei.
• Persoanelor de vârstă înaintată, pentru sprijinirea funcţiei cerebrale şi menţinerea prospeţimii mentale.
• Celor care au tot timpul membrele reci şi nu le pot încălzi.

 

Niacin X-treme (100 tablete)
ingrediente active /tabletă:
Niacină……………………………………………….250 mg
(ca acid nicotinic 10 mg; nicotinamidă 240 mg)
Mod de administrare Niacin X-treme: o tabletă pe zi.

 

Atenţie!

Nu consumaţi produsul pe stomacul gol. Nu consumaţi produsul dacă vi se aplică oricare din următoarele: suferiţi de afecţiuni hepatice, renale, diabet sau dereglări ale metabolismului carbohidraţilor, ulcer gastric sau duodenal, glaucom, aţi suferit recent un atac cardiac, administraţi tratament antihipertensiv, sunteţi însărcinată sau alăptaţi!

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Niacin Xtreme – 100 Tablete”