Nopalin – 200 Tablete

nopalin-calivita


Este un bun antioxidant;

Reglează glicemia;

Reduce colesterolul şi trigliceridele;

Reglează eficient greutatea corporală;

Reglează funcţiile gastrointestinale;

Curăţă colonul;

Reglează funcţiile hepatice;

Constituie un supliment la dietele vegetariene.

Pret:

87,45 lei

Categories: , . Cuvinte Cheie: , , .

Fiind un produs care utilizează fructul cactusului Nopal, Nopalin stimulează detoxifierea ‑şi are efecte benefice asupra funcţionării intestinelor, fiind o sursă bogată de fibre ‑şi aprovizionând organismul cu vitamine (B1, B2, niacina) ş‑i minerale. Fructul de cactus poate împiedica absorbţia grăsimilor ş‑i intensifică procesele de descompunere ş‑i secreţie. Datorită efectului său diuretic, ajută la funcţionarea vezicii biliare ş‑i a rinichilor.

Cui se recomanda Nopalin ?

  • Persoanelor care urmează un regim de slăbire, datorită senzaţiei de saţietate ce apare în urma administrării tabletelor.
  • Persoanelor suferind de constipaţie, pentru a ameliora această problemă.
  • Pentru reducerea nivelului ridicat al colesterolului şi trigliceridelor.
  • Suferinzilor de diabet, pentru a le creşte consumul de fibre.
  • Persoanelor care au probleme cu celulita.

347 milioane de oameni din populaţia totală a planetei suferă de diabet. În 2004, 2,4 milioane de persoane au murit ca urmare a acestei boli. Conform estimărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până în 2030 diabetul va deveni a şaptea dintre cauzele principale de deces.*

Activităţile de cercetare asupra nopalului au început în 1979 în scopul folosirii acestuia pentru prevenirea diabetului, deoarece s-a descoperit că diabetul afectează o mai mare proporţie din populaţia mexicană care trăieşte în SUA, în comparaţie cu populaţia care trăieşte efectiv pe teritoriul Mexicului, unde localnicii folosesc fructul de nopal ca şi aliment: îl consumă fiert, fript, prăjit la grătar sau crud, sub formă de salate. Experimentul a arătat că nopalul posedă capacitatea de a reduce nivelul glicemiei din sânge.

Acest lucru se datorează probabil faptului că absorbţia carbohidraţilor este încetinită, ceea ce scade producţia de insulină. Un principiu de bază pentru pacienţii suferind de diabet este că prin consumul de fibre se reduce reacţia glucozei din sânge.

Include­ţi Nopalin în alimentaţ­ia voastră zilnică, iar în felul acesta vă puteţ­i creşte consumul de fibre, asigurându-vă că nivelul glicemiei se men­ţine în limite normale!

Ştiaţi că ?

Eşecul regimurilor de slăbit se datorează adeseori senzaţiei fizice şi psihice de foame? Fibrele din fructul de cactus, ingredientul de bază din Nopalin, îşi măresc volumul în timpul digestiei, dând astfel naştere senzaţiei de saţietate.

Atenţie !

Luaţi întotdeauna Nopalin cu o cantitate mare de lichid pentru a stimula mărirea volumului fibrelor pe care le conţine şi apariţia senzaţiei de saţietate.

Mod de Administrare Nopalin de la Calivita:

Recomandari Nopalin:
Mod de administrare Nopalin:
Adult (18-50 ani) – preventiv
Aparat digestiv
Ateroscleroza
Apetit (scadere) – cura slabire
Colesterol (scadere)
Constipatie
Diabet (reglare glicemie)
Digestie buna
Hipoglicemie
Laxativ
Steatoza hepatica (grasimi in ficat)
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Nopalin – 200 Tablete”