OrganiCare Gel de Baie si Dus – 250 ml

Promo! gel-de-dus-organic

99,42% dintre ingredientele de origine vegetală provin de pe culturi organice;

99,89% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală;

Curăță delicat pielea în timpul băii și dușului;

Conferă o senzație plăcută de prospețime o perioadă îndelungată;

Protejaza pielea si ii reda echilibrul;

Ideal si pentru copii;

Poate fi folosit pe întreg corpul și pentru toate tipurile de piele.

Pret:

50,60 lei

FAMILIA DE PRODUSE COSMETICE ORGANICE

Produsele noastre cosmetice OrganiCare con­țin substanțe active valoroase extrase din plante provenite din culturi organice. Metodele noastre tradiționale de producție, care implică recoltarea manuală, efectuată cu mare atenție și sub control strict, nu presupun utilizarea niciunei substanțe chi­mice, astfel încât să protejăm pe deplin efectul benefic al substanțelor, ceea ce are drept rezultat produse de o calitate, puritate și eficacitate extrem de ridicate.

Familia de produse OrganiCare conține un gel de duș, o loțiune de corp, un șampon, un balsam de păr, două tipuri de pastă de dinți și un balsam de prin ajutor. Grație îngrijirii delicate oferite de ingredientele noastre naturale, fără alergeni, întreaga familie poate folosi aceste produse, care reprezintă alegerea ideală pentru copii și pentru persoanele cu piele sensibilă.

ÎNGRIJIREA CORPULUI ȘI A PĂRULUI

Principalele substanțe active din componența pro­duselor pentru îngrijirea corpului și părului sunt aloe vera, uleiul de măsline, uleiul din germeni de grâu, lavanda, rozmarinul și untul Shea. Am captat forța și puritatea plantelor într-un ambalaj elegant și le-am adăugat un parfum irezistibil, pentru a vă ajuta să redați echilibrul natural pielii și părului dvs.

ORGANICARE BATH & SHOWER
este un gel de duș care curăță delicat, protejează și hrănește pielea, oferind tuturor membrilor familiei o senzație revigorantă de prospețime.

Pentru cine recomandăm ?

Ştiaţi că ?

un produs trebuie să îndeplinească o serie de cerințe foarte stricte pentru a fi catalogat drept produs cosmetic organic?

Printre altele, trebuie să fie fabricat din materii prime provenite de pe culturi organice, procesat cu ajutorul unor tehnologii stabilite cu precizie, și nu trebuie să conțină substanțe chimice, substanțe sintetice sau ingrediente modificate genetic.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “OrganiCare Gel de Baie si Dus – 250 ml”