ParaProtex – 100 Tablete

paraprotex

Cel mai eficient produs natural pentru eliminarea paraziţilor şi viruşilor;

Se recomandă în parazitoze, infecţii şi viroze;

Întăreşte sistemul imunitar;

Nu are efectele secundare ale medicamentelor;

În caz de infecţii se recomandă întregii familii;

Contine ingrediente deosebit de eficiente;

Este eficient in tratamentul contra Helicobacter Pylori.

Pret:

124,74 lei

ParaProtex este un preparat cu un spectru larg, cu o compoziţie unică, ce stimulează în mod natural procesele de protecţie ale organismului împotriva bacteriilor, ciupercilor şi viruşilor. Asigură un ajutor eficient în cazul infecţiilor intestinale, menţine sănătatea florei intestinale şi fortifică sistemul imunitar prin intermediul mucoasei intestinale. Printre ingredientele sale active se numără componente binecunoscute, ca uleiul din seminţe de grapefruit, usturoi, nucă sau cuişoare, precum şi plante folosite cu succes în medicina populară timp de secole, cum sunt caprifoiul chinezesc,  guma de smirnă, drăcila şi Pau d’Arco.

Haideţi să vedem cum acţionează fiecare dintre aceste ingrediente:

 • Quisqualis indica este o plantă originară din India, folosită în medicina tradiţională în special în sezonul răcelii şi gripei; din frunzele sale se face o pastă cu proprietăţi tămăduitoare.
 • Un alt ingredient pe bază de plante, tot un detoxifiant puternic, sunt seminţele de grepfrut, mai exact uleiul extras din acestea, care prezintă avantajul că nu distruge flora intestinală benefică.
 • Usturoiul este unul dintre remediile naturale menţionate în manuscrisele antice; chiar şi soldaţii egipteni îl foloseau pentru a-şi păstra condiţia fizică. Purifică în mod excelent organismul, datorită proprietăţilor sale antioxidante stimulează sistemul imunitar şi poate ajuta la eliminarea ciupercilor şi bacteriilor din organism. Strămoşii noştri îl foloseau cu succes în caz de răceală, datorită principalei sale substanţe active, alicina, care are efect antibiotic. Consumul de usturoi stimulează digestia şi reduce aderarea de colesterolului la pereţii arteriali.
 • Cuişoarele sunt un antioxidant puternic, iar nucul negru (juglans nigra) şi nucul obişnuit, datorită conţinutului lor ridicat de iod, pot sprijini protecţia împotriva paraziţilor. În plus, juglans nigra întăreşte stomacul, fiind folosit în medicina tradiţională şi pentru dezintoxicare internă.
 • Iarba de smirnă este bogată în potasiu, sodiu, silicon, zinc şi clor şi poate ajuta la eliminarea reziduurilor din organism. Protejează şi sprijină funcţionarea ficatului, poate fortifica sistemul digestiv.
 • Pau d’arco conţine cantităţi semnificative de vitamine şi minerale. În medicina tradiţională este utilizat în special în sezonul rece; poate ajuta şi la protejarea antifungică a organismului.
 • Dracila are efecte de purificare şi poate întări rezistenţa organismului împotriva bacteriilor. Sprijină sistemul imunitar; fructele sale conţin vitamina C, oligoelemente şi minerale.

Cui se recomanda ParaProtex ?

 • Persoanelor care doresc să-şi ajute organismul în lupta împotriva bacteriilor, viruşilor, ciupercilor sau infecţiilor intestinale.
 • Persoanelor care doresc să-şi fortifice sistemul imunitar prin menţinerea sănătăţii florei intestinale.
 • Persoanelor care se confruntă cu probleme digestive, pentru a facilita funcţiile intestinale normale.
 • Persoanelor care urmează o dietă de detoxifiere.
 • Persoanelor care urmează o dietă anti-candida, ca adjuvant al acesteia.

 

Ştiaţi că ?

Ştiaţi că Pau d’Arco nu are efect inhibitor asupra bacterilor benigne, dar inhibă multiplicarea bacterilor potenţial dăunătoare care se găsesc în intestine (E-coli, Clostridium perfinger)?*

Atenţie !

Folosirea acestui produs nu înlocuieşte consultul medical şi sfatul medicului. În cazul în care observaţi orice semne ale prezenţei viermilor sau paraziţilor intestinali în organism, cereţi imediat sfatul medicului.

Mod de Administrare ParaProtex:

Recomandari Paraprotex:
Mod de administrare Paraprotex:
Adolescent 14-18 ani – prev.Adult (18-50 ani) – preventivAfteAmigdalita

Antibacterian

Antibiotic (efect)

Antiparazitar

Antiseptic intestinal

Aparat digestiv

Apetit (crestere)

Detoxifiere

Diuretic renal

Enurezis – copii

Furunculoza

Giardia

Imunitate scazuta

Infectii urinare

Infectii pielea capului

Nicturie

Parazitoza intestinala

Prostatita

Ulcer gastroduodenal

0-1-11-1-11-1-01-0-1

1-0-1

0-1-0

1-1-1

1-1-1 15 zile/30

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-0-1

1-1-1

1-1-1 (lunar primele 15z./ 30 pana la
term. flac. iar urmatoarele 15z de ia Acidophilus)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1 (lunar primele 15z./ 30 pana la
term. flac. urmatoarele 15z se ia Acidophilus)

1-1-1

1-1-1

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “ParaProtex – 100 Tablete”