Pasta de Dinti Organica cu Argila, Lamaie si Salvie – 75 ML

organicare-toothpaste-white-clay-75-ml

Pastă de dinți cu argilă albă, cu aromă de lămâie și salvie;

Cu efect de albire și dezinfectant;

Curăță perfect și conferă străucire dinților.

Pret:

33,00 lei

FAMILIA DE PRODUSE COSMETICE ORGANICE

Produsele noastre cosmetice OrganiCare con­țin substanțe active valoroase extrase din plante provenite din culturi organice. Metodele noastre tradiționale de producție, care implică recoltarea manuală, efectuată cu mare atenție și sub control strict, nu presupun utilizarea niciunei substanțe chi­mice, astfel încât să protejăm pe deplin efectul benefic al substanțelor, ceea ce are drept rezultat produse de o calitate, puritate și eficacitate extrem de ridicate.

Familia de produse OrganiCare conține un gel de duș, o loțiune de corp, un șampon, un balsam de păr, două tipuri de pastă de dinți și un balsam de prin ajutor. Grație îngrijirii delicate oferite de ingredientele noastre naturale, fără alergeni, întreaga familie poate folosi aceste produse, care reprezintă alegerea ideală pentru copii și pentru persoanele cu piele sensibilă.

Pastele de dinți organice OrganiCare, fără mentol și fluor, sunt ideale pentru întreaga familie, deci și pentru copii sau pentru persoanele aflate la tratament homeopat. Puritatea organică a pastelor de dinți este garantată de I.C.E.A.

ORGANICARE WHITE CLAY TOOTHPASTE
este o pastă de dinți cu argilă albă, cu gust plăcut de lămâie și nalbă, care au efect dezinfectant și de albire, oferindu-vă astfel soluția perfectă dacă frumusețea dinților este la fel de importantă pentru dvs. ca igiena orală.

Pentru cine recomandăm ?

Ştiaţi că ?

Un produs trebuie să îndeplinească o serie de cerințe foarte stricte pentru a fi catalogat drept produs cosmetic organic?

Printre altele, trebuie să fie fabricat din materii prime provenite de pe culturi organice, procesat cu ajutorul unor tehnologii stabilite cu precizie, și nu trebuie să conțină substanțe chimice, substanțe sintetice sau ingrediente modificate genetic.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Pasta de Dinti Organica cu Argila, Lamaie si Salvie – 75 ML”