Rhodiolin Calivita – 120 Capsule

rhodiolin-calivita-pret

Rhodiola Rosea este o planta adaptogena deosebita, care datorita proprietatilor sale extraordinare, ocupa un loc de frunte in randul acestor plante. Adaptogenele, cu toate ca sunt utilizate de mii de ani au fost redescoperite in zilele noastre.

Rhodiola Rosea este originara din Siberia si datotita efectelor sale benefice deosebita a fost denumita si „radacina de aur”. In Siberia se crede ca „cine bea un ceai de rhodiola rosea pe zi va trai 100 de ani”.

Conform cercetatorilor stiintifice, compozitia chimica si activitatea farmacologica a celor 200 de specii de Rhodiola identificate difera foarte mult, in functie de specie.

Dar, dintre toate numai Rhodiola Rosea contine in concentratii mari rosavin si salidrosida – doua substante biologic active.

Pret:

120,56 lei

Rhodiolin Calivita – 120 Capsule

= Managementul stresului =

 

 

Stresul ” boala endemica” a zilelor noastre

In ziua de astazi, cu totii suntem expusi unui nivel foarte ridicat de stres. Nevoia constanta de a face fata obligatiilor familiale si de la locul de munca, problemele personale, conflictele, dificultatile financiare si diversele temeri ne provoaca un stres constant.

 

Un numar extrem de ridicat de afectiuni sunt cauzate de stresul la care este supus organismul nostru: ulcer gastric si duodenal, hipertensiune, diabet, depresie si multe altele.

 

Eliberarea naturala de stres

Rhodiola rosea, care se gaseste in produsul Rhodiolin, este o planta adaptogena originara din muntii Siberiei, care, datorita ingredientelor sale active, intareste rezistenta organismului la efectele nocive ale stresului.

Poate fi de ajutor in ameliorarea stresului si reduce oboseala mentala, contribuind la instalarea senzatiei generale de bine. Suplimentata cu zinc, creste rezistenta organismului, deoarece acesta contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar respectiv la functia cognitiva normala si protejeaza organismul de ”complicatiile” stresului.

 

Cui si in ce situatii se recomanda?

Celor care sunt expusi efectelor crescute ale stresului in viata de zi cu zi.

In cazul tulburarilor minore de somn, deoarece ne ajuta sa adormim si sa dormim o perioada mai indelungata.

Pentru imbunatatirea rezistentei organismului.

 

Stiati ca…

Plantele adaptogene sunt utilizate de organism exact in cantitatea de care avem nevoie? Datorita acestui lucru, spre deosebire de medicamente, nu produc dependenta, nu au efecte secundare cunoscute  si au o actiune delicata asupra organismului, nedereglandu-i functiile.

 

Rhodiolin mod de administrare: 1-3 capsule pe zi.

O Capsulă de Rhodiolin Conţine :

Rhodiola rosea Concentrat 5:1… 100 mg
Zinc…………………………………………………………5 mg

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Rhodiolin Calivita – 120 Capsule”