Samburex – 240 ML

Promo! samburex-calivita

Întareste sistemul imunitar;

Ajută la eliminarea efectelor negative ale stresului;

Are efect energizant şi vitalizant;

Are efect antioxidant;

Forma lichida pentru o absortie maxima;

Se recomandă în răceli şi gripe;

Contine soc negru, echinacea si astragalus;

Nu contine alcool;

Se poate administra copiilor.

Pret:

140,00 lei 128,15 lei

O doză mare şi concentrată de extract de soc negru, în combinaţie cu un complex de plante ce conţine Echinacea, o plantă folosită de secole, un plus de vitamina C şi zinc. Toate acestea se prezintă sub forma unei formule lichide cu un gust plăcut, astfel încât toţi membrii familiei voastre să poată aştepta lunile reci ale anului şi riscul de gripă cu un sistem imunitar bine pregătit. Nu conţine adaos de zahăr, arome artificiale şi coloranţi.

Ingredientele principale ale SambuRex-ului sunt complet naturale şi fac parte din „farmacia casei” de sute de ani, însă, dacă sunt aplicate simultan, datorită efectelor lor complementare, pot contri­bui şi mai eficient la menţinerea sănătăţii. Am creat acest supliment alimentar sub formă lichidă pentru a fi un ajutor de nădejde pentru întreaga familie, de la cei mai mici şi până la vârstnici. Din acest motiv, produsul conţine extracte nealco­olice, care nu sunt dăunătoare copiilor şi nu afectează nici activitatea adulţilor. Datorită gustului său dulce natural şi plăcut, copiii îl vor accepta cu uşurinţă; nu conţine zahăr, îndulcitori artificiali sau conservanţi.

Principalul său ingredient este socul negru (Sambucus nigra), care este prezent într-o concentraţie foarte ridicată – 5.000 mg/doză –, aşa că o singură lingură pe zi ne poate întări rezistenţa organismului. Bunicii noştri foloseau socul pentru tra­tarea răcelilor şi pentru ameliorarea du­rerilor în gât. În plus, datorită uşoarelor sale efecte diuretice şi purgative, poate fi un membru de încredere al „farmaciei casei”. Efectele sale benefice au fost confirmate şi de medicina modernă, în urma unei serii întregi de studii ştiinţifice.

Datorită conţinutului său ridicat de vitamina C, poate contribui la funcţio­narea adecvată a sistemului imunitar. Este important de ştiut că, da­torită compuşilor săi cu efect antioxidant, poate fi de mare ajutor în lupta împotriva radicalilor liberi.

Chiar dacă socul negru este o plantă foarte eficientă în sine, am adăugat produ­sului Echinaceea şi astralagus, pentru efectele lor sinergice. Echinaceea este o plantă medicinală foarte des folosită, al cărei efect principal este sprijinirea siste­mului natural de apărare al organismului. Astralagusul este unul dintre ingredientele active ale medicinei chinezeşti, utilizat cu succes de sute de ani.
După cum putem vedea, SambuRex este un produs complex, care oferă un ajutor real întregii familii împotriva provocărilor sezonului rece, care se fac simţite de cu toamnă.

Cui se recomanda Samburex ?

  • Datorită formei sale lichide, este recomandat persoanelor în vârstă şi persoanelor care suferă de probleme de înghiţire, pentru a le fortifica sistemul imunitar.
  • Persoanelor suferind de răceli sau gripe, pentru a accelera procesul de refacere.
  • Persoanelor care prezintă dureri în gât sau tuse, pentru a le ameliora simptomele.
  • Celor care suferă de probleme digestive, pentru a stimula digestia.
  • Pentru că nu conţine alcool, este ideal pentru conducătorii de autovehicule şi copii.

 

Ştiaţi că ?

Astragalus este folosit în medicina chineză de peste 2000 ani pentru a proteja sistemul imunitar şi a creşte energia vitală (chi)?

O lingurita (5 ml) de Samburex contine:

Extract de soc negru………………5000mg;

Amestec pantentat de plante*……130mg;

Vitamina C………………………………100mg;

Zinc……………………………………………5mg;

Atenţie !

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la plantele din familia Cruciferae, pacienţilor cu boli autoimune şi persoanelor care urmează tratamente imunosupresoare. Nu este recomandat copiilor sub vârsta de 3 ani. A nu se folosi o perioadă mai lungă de opt săptămâni de la desfacerea recipientului. A se agita bine înainte de folosire. A se păstra la rece după deschidere.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Samburex – 240 ML”