Vein Care – 75 ML

Promo! vein-care

Împiedica formarea cheagurilor de sânge;

Înlatură sentaţia de oboseală şi îngreunare a picioarelor;

Conţine Hirudina – extract de salivă de lipitori;

Tratează varicele;

Previne formarea edemelor;

Accelerează absorbţia cheagurilor de sânge;

Se aplică extern;

Previne coagularea sangelui;

Nu are efecte secundare spre deosebire de alte tratamente;

Deosebit de eficient in asociere cu Vein Protex (uz intern)

Pret:

70,00 lei 63,47 lei

Vein Care este un preparat cu conţinut de hirudină, care poate oferi o soluţie naturală problemei picioarelor grele. Produsă de corpul lipitorilor, hirudina eliberează picioarele de senzaţia de greutate (umflare) şi încordare; în plus, poate avea şi un efect cosmetic, făcând ca pielea uscată şi sensibilă să arate fină, flexibilă şi catifelată. Preparatul conţine şi extract din planta Siegesbeckia orientalis, care are un efect calmant asupra pielii şi reduce iritaţiile de la nivelul acesteia.

Unul dintre ingredientele sale principale este hirudina, o substanţă asemănătoare pro­teinelor, extrasă din saliva lipitorilor. Lipitorile însăşi o folosesc drept anticoagulant, fapt ce explică succesul de care se bucură în medicina tradiţională şi modernă, pentru trata­men­tul venelor varicoase. Pe lângă faptul că poate preveni stagnarea sângelui, hirudina poate îndepărta senzaţia de picioare obosite, umflate. În plus, are şi efect estetic, mai exact catifelează şi împros­pătează pielea uscată.

Celălalt ingredient important al acestei cre­me este extractul de Siegesbeckia orientalis (Makino), o plantă origi­nară din Asia de sud-est, care poate ajuta la elimi­narea roşelii şi poate cal­ma pielea. Se recomandă masarea uşoară pe piele, de două-trei ori pe zi, dinspre glezne în sus, pen­tru stimularea circulaţiei.

Cui se recomanda VeinCare ?

  • Ca adjuvant în tratamentul venelor varicoase, sau în prevenirea apariţiei acestora.
  • Persoanelor care petrec mult timp stând în picioare sau aşezate pe scaun în timp ce lucrează, iar acest lucru solicită foarte mult picioarele.
  • Persoanelor care poartă frecvent pantofi strâmţi şi incomozi.
  • Persoanelor obeze sau celor al căror stil de viaţă este sărac în activitate fizică şi acest lucru le afectează picioarele.

 

Ştiaţi că ?

Lipitorile constituiau o parte eseniala din arsenalul vracilor din Asia înca de acum 3000 ani?

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Vein Care – 75 ML”