Vein Protex – 60 Tablete

vein-protex-60-tablete

Protejaza venele si capilarele;

Se recomanda in afectiunile venelor;

Recomandat pentru varice si picioare grele;

Imbunatateste circulatia sanguina;

Se administreaza intern;

Deosebit de eficient in asociere cu Vein Care (pentru varice)

Pret:

131,12 lei

Antioxidanţii joacă un rol important în protejarea venelor, dat fiind faptul că ateroscleroza şi alte boli ale venelor sunt de cele mai multe ori consecinţa efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Vein ProteX este un produs pe bază de antioxidanţi cu ingrediente active care întăresc şi protejează venele. Ingredientele active extrase din seminţe de struguri, completate cu un complex de hesperidină, combat radicalii liberi. Ghimbirul şi curcuma sunt binecunoscute în medicina populară pentru efectul lor de stimulare a circulaţiei sanguine.

Principalul component al produsului este proantocianidina oligomerică (OPC), extrasă din sâmburii de struguri, care este de natură flavonoidă. OPC se leagă cu uşurinţă de zonele caracterizate de un conţinut ridicat de glucosaminoglican, cum ar fi, de exemplu, pereţii capilarelor. Din acest motiv, OPC ajută la reducerea permeabilităţii vaselor de sânge şi, în acelaşi timp, sprijină soliditatea capila­relor, fiind, de asemenea, şi un puternic anti­oxi­dant.

Vitamina C din compoziţia produ­su­lui ajută, de asemenea, la menţinerea flexibi­lităţii pereţilor vaselor sanguine, care este vitală pentru sinteza colagenului, ce stabili­zează pereţii venelor. Un alt ingredient, MSM, este cunoscut în special datorită beneficiilor sale pentru articulaţii, însă poate îmbunătăţi şi starea vaselor de sânge.

Un alt ingredient al produsului este hesperidina, un bioflavonoid. Hesperidina este un antioxidant solubil în apă, care se găseşte, împreună cu vitamina C, în fructe şi amplifică acţiunea vitaminei C în organism. Bioflavonoidele ajută la menţinerea integri­tăţii pereţilor capilarelor şi acţionează ca un „ciment”, întărind colagenul şi putând reduce chiar umflarea picioarelor cauzată de retenţia de lichide. În mod asemănător altor bio­fla­vonoide, eficienţa hesperidinei este maximă în combinaţie cu vitamina C şi cu alte bio­flavonoide. În plus, produsul mai conţine şi extracte din două plante cu efecte deosebite: ghimbir şi turmeric.

Cui se recomanda Vein Protex ?

  • Persoanelor care petrec mult timp la serviciu stând în picioare sau aşezate pe scaun.
  • Persoanelor suferind de boli ale venelor şi celor care doresc să menţină structura sănătoasă a venelor.
  • Persoanelor afectate de obezitate.

 

Ştiaţi că ?

Venele voastre trebuie să lucreze din greu zi după zi? Aproape în mod constant, ele trebuie să pompeze sângele sărac în oxigen în sus, în direcţia inimii, sfidând gravitatea. Cantitatea de sânge pe care venele o circulă zilnic poate ajunge la 7.000 litri.

Atenţie !

Acest produs nu înlocuieşte consultul medical şi tratamentul medicamentos. Dacă suferiţi de o boală a venelor, cereţi ajutorul unui medic specialist. Dacă vreţi să folosiţi acest produs în timpul sarcinii sau alăptării, cereţi sfatul medicului înainte. Pentru a obţine rezultate optime, este recomandat un tratament regulat de cel puţin trei luni.

O tableta de Vein Protex contine:

Vitamina C ……………………………………250 mg;

MSM (methyl-sulfonyl-methane) …….150 mg;

Oligomeric proanthocyanidine complex (extract de seminte de struguri) ……100 mg;

Extract de radacina de Ginger ………. 66.6 mg;

Extract de radacina de Turmeric ………..50 mg;

Hesperidin complex …………………………..15 mg;

        Afectiuni în care se recomandă produsul Vein Protex:

Afectiuni si simptome
in care actioneaza Vein Protex

Mod de folosire Vein Protex

Adult (18-50 ani) – preventivArteriopatie obliterantaCirculatie perfierica deficitaraCirculatie sanguina (imbunat.)

Entorsa

Fragilitate capilara

Hemoroizi

Picioare grele

Tromboflebita

Ulcer varicos

Varice

1-1-01-1-01-1-01-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

Legenda:   1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara;

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Vein Protex – 60 Tablete”