XShape – 90 Capsule

xshape

Excelent în curele de slăbire;

Conţine aminoacizi păstrand masa musculară în timpul curelor de slăbire;

Accelerează metabolismul carbohidraţilor, grăsimilor şi proteinelor;

Conţine Picolinat de crom care reglează glicemia şi reduce pofta de dulciuri;

Conţine L-Carnitină care ajută la la transformarea grăsimilor în energie.

Pret:

112,75 lei

Categorie: . Cuvinte Cheie: , , .

Un corp mai zvelt, mai musculos şi într-o condiţie fizică mai bună nu prezintă importanţă doar din perspectiva unui aspect fizic mai atrăgător. Prin atingerea şi menţinerea greutăţii corporale ideale, puteţi chiar să preveniţi apariţia problemelor de sănătate, iar aici
vă pot ajuta capsulele XShape. În timp ce cei şapte aminoacizi din compoziţia capsulei asigură protecţia ţesutului muscular, L-carnitina este cunoscută pentru efectul său de ardere a grăsimilor. Cromul reduce senzaţia de foame, vitamina C este necesară pentru producerea colagenului, proteinele contribuie la metabolism şi vitaminele B6 şi B12 joacă un rol în menţinerea unui metabolism sănătos şi a unei rezerve de energie în limite normale.

Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor care caută un ajutor natural pentru a urma un regim alimentar de reducere a greutăţii corporale, în completarea unui stil de viaţă activ şi sănătos și a unei alimentaţii adecvate.
  • Celor care vor să-şi stimuleze meta bolismul.
  • În schimbarea stilului de viaţă şi pentru a facilita această schimbare.

 

Ştiaţi că ?

Știaţi că obezitatea şi bolile care apar ca o consecinţă a acesteia, la nivel mondial, cauzează moartea mai multor persoane decât foametea şi subnutriţia? *

Atenţie !

Acest produs nu înlocuieşte un regim de slăbit adecvat, activitatea fizică şi o posibilă schimbare a stilului de viaţă. Nu se recomandă femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor de vârstă foarte mică.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “XShape – 90 Capsule”