Cancerul suprarenal

 

 

 

Cancerul suprarenal este un tip de cancer rar, care incepe in mici glande, triunghiulare (glande suprarenale,sau adrenale) situate deasupra rinichilor. Glandele suprarenale produc hormoni care dau instructiuni pentru aproape fiecare organ si tesut din corp.

 

Cancerul suprarenal, de asemenea numit si cancer adrenal, poate debuta la orice varsta. Dar este cel mai adesea intalnit la copii mai mici de 5 ani si la adultii de peste 40 de ani.

 

Cancerul suprarenal este adesea agresiv. Atunci cand este descoperit devreme, exista o sansa de vindecare. Dar, in cazul in care cancerul s-a extins in zonele din afara glandei suprarenale, vindecarea devine mai putin probabila. Tratamentul poate fi folosit pentru a intarzia progresia sau recurenta.

Nu toate tumorile care se formeaza in glandele suprarenale sunt cancer. Tumorile suprarenale necanceroase (benigne), cum ar fi adenomul sau feocromocitomul benign, se pot de asemenea dezvolta in glandele suprarenale.

Tratament recomandat de Dr Cojocaru Valentina

1. Tratament homeopat individualizat– adresati-va unui medic homeopat pentru stabilirea unui remediu potrivit. Raspunsul organismului la copii este mult mai mare decat in cazul adultilor datorita nivelului de sanatate si fortei vitale crescute. Dar si adultii pot avea un raspuns foarte bun la tratament, in functie de momentul adresarii la medic si de forta organismului.

2. Tratament adjuvant CaliVita cu rol profilactic, de impiedicare a dezvoltarii tumorale, de detoxifiere, de alcalinizare si oxigenare a organismului, de intarire a sistemului imunitar:

  • Liquid Chlorophyll– 1 lingurita/zi- 2 luni-pauza 1 luna si se reia- alcalinizeaza organismul impiedicand dezvoltarea tumorala, distrugerea celulelor tumorale, aparitia inflamatiilor; effect detoxifiant si usor diuretic; elimina toxinele, neutralizeaza acizii, stimulant pentru digestie; reduce efectele adverse ale medicatiei alopate; reduce efectele adverse ale chimio si radioterapiei
  • OxyMax- picaturi de oxygen– oxigenarea insuficienta favorizeaza dezvoltarea tumorilor-20 picaturi de oxigenin aproximativ 25o ml apa de lichid si se bea de 3x/zi-1 luna-pauza 1 luna si se reia- cresc rezerva de oxygen a organismului, imbunatatesc metabolismul, stimuleaza absorbtia vitaminelor, mineralelor aminoacizilor si substantelor din plante
  • Noni sirop 2 linguri/zi- 3 luni-pauza 1 luna si se reia- actiune anticancerigena, incetineste dezvoltarea tumorilor, restabileste activitatea celulelor disfunctionale prin compozitia sa, actiune antidepresiva, antialergica, antiinfectioasa, usor analgesic ( antidurere)
  • Resveratrol Plus 2 capsule/zi- 2 luni- pauza 1 luna si se reia- antitumoral, sprijina sistemul circulator, intensifica metabolismul, antioxidant natural, creste rezistenta organismului prin cresterea imunitatii.
  • Rhodiolin– 3 capsule/zi- antidepresiv, antistress, reduce insomniile, oboseala, relaxeaza organismul, creste imunitatea prin inducerea linistii si starii de bine, nu da dependenta putand fi folosit timp indelungat.

Alte recomandari:

  1. Alimentatie alcalina- vezi articol Stilul de viata alcalin; se recomanda perioade de post ( fara proteina animala), cura de sucuri naturale ( morcov, sfecla rosie, mere)
  2. Hidratare cu apa alcalina- vezi filtru de apa Aquarion si sectiunea articole APA
  3. Renuntare la fumat, cafea, energizante
  4. Miscare- minim 30 de minute pe zi. Mersul pe jos rapid, daca este posibil, poate fi benefic sau orice miscare in limita tolerantei

 

Tratament recomandat de

Dr Cojocaru Valentina

Medic Specialist Medicina de Familie

Competenta Homeopatie, Nutritie, Fitoterapie

 

Si nu uitati: SA NE HRANIM CU IUBIRE!!!!