Capsule cu Usturoi si Patrunjel

 

 

 

Produse Naturiste Calivita pe Baza de Usturoi:

Garlic Caps – 100 Capsule – Capsule cu Usturoi si Patrunjel – Antibiotic Natural

Fiind o planta extrem de terapeutica, usturoiul are foarte multe efecte benefice asupra sănătatii. Usturoiul poate vindeca tusea, raceala, infectiile pielii, acneea, ajută la controlul unor probleme precum tensiunea arteriala, glicemia, colesterolul (scade nivelul de LDL) şi amelioreaza tulburările reumatice.

 

Denumire stiintifica: Allium sativum L.

 

Usturoiul este considerat a fi originar din Asia Centrală. Cu toate acestea, in prezent, aceasta planta se cultiva la nivel global acum. Cu toate acestea, China, India, Egipt, Coreea de Sud şi Rusia sunt cateva dintre principalele tari producătoare de usturoi din lume. Planta face parte din familia Liliaceae.

 

 

Usturoi proprietăţi curative:

Usturoiul are proprietati antimicrobiene, antispastice, astringente (vindecarea ranilor), stimulante, diuretice, afrodisiace şi expectorante.

 

Usturoiul întăreşte sistemul imunitar şi luptă împotriva infecţiilor fungice şi bacteriene. Când este consumat in mod regulat, usturoiul stimuleaza ficatul şi îmbunătăţeşte metabolismul.

 

Usturoiul crud este benefic pentru sănătate deoarece ajuta la tratamentul unor afectiuni precum ateroscleroza, artrita, tuberculoza, bronşita, pneumonia, insomnia, hipoglicemia, parazitii intestinali, tulburările digestive, calculii vezicii urinare, alergiile şi diverse alte boli. În plus, usturoiul este un foarte bun detoxifiant. Mai mult decât atât, usturoiul ajuta la vindecarea tulburărilor sexuale.

 

Usturoiul ajută la prevenirea rigidizarii arterelor si a cancerului de colon, cancerului de stomac si a cancerului esofagian, deoarece contine antioxidanti naturali si compusi cu proprietati anti-canceroase. Mirosul specific al usturoiului se datorează continutului de compuşi de sulf gasiti în bulbul plantei.

 

Usturoiul este benefic în scăderea tensiunii arteriale, deoarece ajuta la dilatarea vaselor de sange periferice. Usturoiul este, de asemenea, considerat un remediu eficient pentru raceala si gripa, deoarece ajută la fluidizarea si eliminarea secretiilor. În cazul femeilor insarcinate, se crede că aportul de usturoi reduce riscul de pre-eclampsie.

 

Efectele benefice ale usturoiului se observa, în special, atunci când acesta este consumat în formă brută sau prin administrarea extractelor de usturoi. Cu toate acestea, dacă sunteţi deranjat de respiraţia urât mirositoare provocata de usturoi, puteţi lua pastile si capsule de usturoi, ca si suplimente alimentare.

 

Usturoiul Contraindicatii:

Efectul secundar cel mai evident al usturoiului este respiratia urat mirositoare. Din cauza faptului ca aceasta planta este foarte puternica, consumul în exces de usturoi crud provoaca iritatii ale tractului digestiv.

În plus, consumul de usturoi poate interfera cu medicamentele anticoagulante. În plus, exista persoane care pot fi alergice la această plantă.