Carti bune de citit

Marii antreprenorii se perfectioneaza in permanenta. Citesc in fiecare zi carti de calitate, participa la cursuri si seminarii de afaceri în weekenduri. Si tu îi doresti mai mult de la viata? Imita-i pe cei care duc deja viata la care tu doar aspiri. CaliVita îi ofera numeroase ocazii de a învata de la lideri cunoscuti, în cadrul Academiei CaliVita. Toi cei care au realizat ceva în afaceri marturisesc ca ideea si impulsul de a-si demara afacerea proprie le-a venit în cadrul unui seminar de afaceri.
Si tu poti, daca participi la un eveniment de business CaliVita! Petrece-ti aceasta vara îmbogatindu-ti cunostintele si perfectionându- ti tehnicile. Pentru a te ajuta, am alcatuit o lista de lecturi absolut necesare.

 

Sa începem cu o lectura clasica. Numarul 1 în aceasta vara este:

CELE 21 DE LEGI SUPREME ALE LIDERULUI de John C. Maxwell

John C. Maxwell îti ofera, în Cele 21 de legi supreme ale liderului, o serie de povesti pline de viata despre slabiciunile si succesele lui Lee Iacocca, Abraham Lincoln, ale Printesei Diana si ale lui Elizabeth Dole. Pe cititori îi asteapta o lectura antrenanta, cu discutii bine construite, care subliniaza atitudinile si viziunile de baza din leadership. Maxwell recurge la aceeasi abordare directa pe care a folosit-o si în bestsellerul Dezvolta liderul din tine. De exemplu, când explica „legea influentei”, Maxwell spune ca „functiile nu au o valoare prea mare când vine vorba de leadership. Un lider adevarat nu poate fi numit sau desemnat. Forta lui provine doar din influenta pe care el o exercita si care nu îi poate fi atribuita de altcineva”. Chiar dupa ce Printesei Diana i s-a retras titlul princiar, spune Maxwell, aceasta a continuat sa militeze pentru interzicerea minelor terestre, datorita capacitatii sale uriase de a influenta oamenii din întreaga lume.

 

DESCOPERA FORA DIN TINE! de Tony Robbins

Trezeste-te si preia controlul asupra propriei tale vieti! Autorul bestsellerurilor Forta interioara, Putere nelimitata si Banii dicteaza regulile jocului, Anthony Robbins, liderul american în materie de performanta de vârf, îti prezinta cele mai eficiente strategii si tehnici de control a emotiilor, corpului, relatiilor, situatiilor financiare si ale vietii. Expert de renume în psihologia schimbarii, Anthony Robbins te învata lectiile fundamentale ale stapânirii de sine, care te vor ajuta sa îti descoperi scopul adevarat în viata, sa preiei controlul asupra vietii tale si sa pui în miscare fortele care îti modeleaza destinul.

 

100 de convingeri, caracteristici si obiceiuri esentiale ale antreprenorilor de elita.

THE ENTREPRENEUR MIND (MINTEA ANTREPRENORULUI) de Kevin D. Johnson

Pentru a atinge un succes imens în afaceri si bunastare financiara — pentru a ajunge în topul antreprenorilor de elita, unde se afla Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, Sara Blakely de la Spanx, Mark Pincus de la Zynga, Kevin Plank de la Under Armour si multi altii — trebuie sa îi modifici modul de gândire. Cu alte cuvinte, trebuie sa îi dezvolti o minte de antreprenor, un mod de gândire care deriva din învatarea unor lectii vitale de la unii dintre cei mai buni antreprenori.

 

Cum sa vinzi mai mult, mai usor si mai repede decât i-ai imaginat vreodata ca ar putea fi posibil

PSIHOLOGIA VÂNZARILOR de Brian Tracy

Dubleaza-ti si tripleaza-ti vânzarile în orice domeniu. Scopul acestei carti este sa îti ofere o serie de idei, metode, strategii si tehnici pe care le poi folosi imediat pentru a vinde mai mult, mai rapid si mai usor decât pâna acum. Este promisiunea prosperitatii pe care un adevarat guru al vânzarilor, Brian Tracy, a vazut-o împlinindu-se de nenumarate ori în cariera sa. Mai multi oameni de vânzari au devenit milionari aplicând ideile sale decât cele promovate de toate trainingurile de vânzari inventate vreodata la un loc.

 

Nu ai timp sa citesti? Asculta un audiobook! Fa-ti rost de ultima aparitie marca Todd Falcone:

INSIDER SECRETS TO RECRUITING PROFESSIONALS 2.0 SECRETELE INSIDERILOR PENTRU RECRUTAREA PROFESIONISTILOR 2.0 de Todd Falcone

În cadrul acestui program solid si atent conceput, Todd te învaa cum sa recrutezi lanul socioeconomic. Acest lucru se realizeaza adresându-te anume persoanelor care au deja deprinderile necesare pentru a reusi în network marketing. Daca te-ai întrebat vreodata daca exista vreo „metoda mai buna” de recrutare, ai gasit-o! Acest program audio e disponibil pe CD si poate fi achiziionat pe site-ul lui Todd, www.toddfalcone.com

 

Despre autor Todd Falcone

Todd Falcone este trainer de network marketing cu peste 25 de ani de experienta antreprenoriala în network marketing si vânzari directe. În ultimii zece ani, si-a dedicat cea mai mare parte a timpului trainingurilor, discursurilor si cursurilor pe tema succesului în network marketing. Tine regulat conferinte, webinarii si evenimente live de training în fata a zeci de mii de persoane din Statele Unite, Canada, Europa si Asia. A captat atentia a sute de mii de distribuitori din întreaga lume, care sunt fascinati de modul lui direct de abordare a succesului în afaceri. Todd este considerat una dintre cele mai importante figuri din domeniul trainingului si dezvoltarii personale în network marketing.