Ce este alcoolismul?

 

 

Alcoolismul este cea mai severa forma de abuz de alcool si implica incapacitatea de a gestiona obiceiurile de consum. Este de asemenea denumit in mod obisnuit consum de alcool excesiv. Tulburarea consumului de alcool este organizata in trei categorii: usoara, moderata si severa. Fiecare categorie are simptome diverse si poate provoca efecte secundare nocive. Daca este lasat netratat, orice tip de abuz de alcool poate scapa de sub control.

 

Persoanele care se lupta cu alcoolismul simt de multe ori ca nu pot functiona in mod normal fara alcool. Acest lucru poate duce la o gama larga de aspecte si afecta obiectivele profesionale, probleme personale, relatiile si starea generala de sanatate. De-a lungul timpului, apar efecte secundare grave datorate abuzului de alcool consistent si se pot inrautati si produce complicatii daunatoare.

 

Nu trebuie insa sa suferiti de dependenta de alcool in tacere. Sunt multe optiuni de tratament disponibile care va pot ajuta sa depasiti abuzul de alcool si de a atinge sobrietatea pe termen lung.

 

Tratament Naturist Alcoolism: