Ce este alcoolismul?

 

 

Alcoolismul Tratament Naturist Recomandat de Dr. Cojocaru Valentina:

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips2,5 ml/zi ( o jumatate de lingurita)- inainte de masa cu 30 de minute – pentru o protectie antioxidanta puternica, cresterea imunitatii, reducerea infectiilor ce apar fercvent in consumul de alcool.

Resveratrol PLUS1 capsula/zi- inainte de masa cu 30 minute sau la doua ore dupa masa– protective impotriva efectelor nocive aleradicalilor liberi, controleaza actiunea toxica a alcoolului asupra celulelor organismului, benefic in intoxicatiile alcoolice.

Ocean 212 linguri o data/zi- inainte de masa cu 30 de minute– contine mai mult de 200 de substante biologic active benefice pentru organism ( 8 tipuri de alge marine, plante,vitamine, antioxidanti, aproximativ 60 de substante minerale, circa 24 aminoacizi si enzyme). Reprezinta un excellent detoxifiant, sprijina functia ficatului si pancreasului, vitalizeaza si energizeaza organismul aflat in sevraj.

Rhodiolin3 caps/zi- dimineata, pranz, seara, inainte de masa – sprijina organismul impotriva sevrajului, induce stare de calm si relaxare, impiedica recidivele. Nu determina dependenta, se poate utiliza pentru mult timp.

Aplicati tratamentul 1-2 luni sau pana la remiterea simtomelor si verificare prin analize de sange si ecografie abdominala sau aparat de biorezonanta.

BioHARMONEX – ESTE UN APARAT DE BIOREONANTA CONCEPUT SPECIAL PENTRU UZUL LA DOMICILIU. Opereaza conform principiilor biofizicii, mai exact ale biorezonantei, si anume fiecare celula vie din corpul uman are un camp electromagnetic propriu. Acest camp electromagnetic reprezinta una din modalitatile de comunicare dintre cellule, prin carese initiaza si controleaza diferitele procese din organism. BioHarmonex genereaza un camp electromagnetic extern, care poate sprijini procesele natural ale corpului. Poate fi folosit pe programul reincarcare mentala pentru o relaxare adecvata, limfatic- pentru detoxifiere, durere- pentru o stare generala de bine in orice circumstante, relaxare- pentru reincarcare, nervi, vedere, detoxifiere, circulatie, respirator- pentru cei cu functie respiratorie modificata, probleme pulmonare, ficat/pancreas- sprijina aceste doua organe, meridian- armonizeaza activitatea meridianelor de acupunctura, bioritm- pentru un bioritm armonios.

 

 

Ce este alcoolismul?

Alcoolismul este cea mai severa forma de abuz de alcool si implica incapacitatea de a gestiona obiceiurile de consum. Este de asemenea denumit in mod obisnuit consum de alcool excesiv. Tulburarea consumului de alcool este organizata in trei categorii: usoara, moderata si severa. Fiecare categorie are simptome diverse si poate provoca efecte secundare nocive. Daca este lasat netratat, orice tip de abuz de alcool poate scapa de sub control.

 

Persoanele care se lupta cu alcoolismul simt de multe ori ca nu pot functiona in mod normal fara alcool. Acest lucru poate duce la o gama larga de aspecte si afecta obiectivele profesionale, probleme personale, relatiile si starea generala de sanatate. De-a lungul timpului, apar efecte secundare grave datorate abuzului de alcool consistent si se pot inrautati si produce complicatii daunatoare.

 

Nu trebuie insa sa suferiti de dependenta de alcool in tacere. Sunt multe optiuni de tratament disponibile care va pot ajuta sa depasiti abuzul de alcool si de a atinge sobrietatea pe termen lung.