Cuisoare Capsule

 

 

 

 

Paraprotex- 100 tablete – sprijina natural functiile de aparare ale organismului in lupta impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor, oferind un ajutor eficient in caz de infectii intestinale, mentinand sanatatea florei intestinale si intarind sistemul imunitar.

 

Cuisoare beneficii:

Aceasta planta cuisoare are numeroase beneficii pentru sănătate, deoarece ajuta la ameliorarea vărsăturilor, crampelor musculare, durerilor de dinţi şi a multor altor afecţiuni. De asemenea, aceasta planta cuisoare promovează sănătatea digestiva.

 

 

Mai mult decât atât, acest condiment antic este folosit in bucatariile din intreaga lume. În afară de alimente, este folosit si pentru aromatizarea vinurilor şi băuturilor alcoolice.

 

Cuişoarele sunt caracterizate de un parfum intens si un gust picant. Pentru scopuri medicale, se folosesc bobocii de flori uscati şi uleiul esential.

 

 

Cuişoarele isi au originea în Moluccas, insulele vulcanice din Indonezia. Acest condiment aromat este, in cea mai mare parte, cultivat în ţările tropicale. Acesta este produs comercial în Pemba, Indiile de Vest, Sri Lanka, India, Madagascar şi Brazilia. Planta face parte din familia Myrtaceae.

 

 

Cuisoare proprietăţi:

Cuişoarele au proprietati antibacteriene, anestezice, afrodisiace, analgezice, antispastice, carminative şi stimulente. În plus, planta cuisoare conţine eugenol, un compus care functioneaza ca un inhibitor puternic al trombocitelor. Cu alte cuvinte, cuisoarele ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge. Astfel, cuisoarele sunt benefice si pentru sistemul cardiovascular.

 

 

Planta cuisoare contine flavonoide importante, inclusiv kaempferol şi rhamnetin, care contribuie la calitatile sale anti-inflamatorii şi antibiotice. În plus, cuisoarele sunt benefice pentru reducerea nivelului de zahar din sange.

 

 

Proprietatile sale anti-fungice fac uleiul de cuişoare foarte eficient în tratarea ciupercii piciorului. Atunci când se administreaza intern, acesta ajuta la vindecarea diareei.

 

Aceasta planta cuisoare ajuta in lupta impotriva infectiilor si este utila în tratarea holerei, tuberculozei, parazitilor intestinali sau malariei. Studiile pe animale sugereaza ca aceasta poate reduce febra.

 

În plus, cuişoarele pot ameliora durerile de cap. Proprietăţile plantei ajuta si la reducerea problemelor bronşice.

 

Mai mult decât atât, cuisoarele pot fi folosite pentru stimularea circulatiei. Cuişoarele sunt bogate în mangan, vitamina C, vitamina K, magneziu, potasiu, calciu si acizi grasi omega-3.

 

 

Cuisoare efecte adverse:

Cei care suferă de hipertensiune, ar trebuie să evite consumul acestei plante.

Copiii nu ar trebui să consume ulei de cuişoare. În plus, uleiul de cuişoare nu ar trebui să fie aplicat pe piele, deoarece poate provoca arsuri, leziuni sau erupţii cutanate.

Atunci când sunt consumate in exces, cuişoarele pot provoca arsuri la stomac. Cu toate acestea, aceasta planta este folosita în medicina ayurvedică şi chinezească si este foarte eficientă in vindecarea bolilor atunci când este folosita în mod corespunzător.